25 / 04 / 2024

Volkan Yılmaz akp

Volkan Yılmaz akp

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, MHP'nin Silivri Beledeyi Başkan adayının Volkan Yılmaz olduğunu açıkladı. Peki, AKP'nin de desteklediği Başkan adayı Volkan Yılmaz kimdir?

Volkan Yılmaz'dan Ekrem İmamoğlu'na Beylikdüzü-Silivri metrosu sorusu!

İBB Mayıs Meclisinde konuşan, İBB Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili ve Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz metro projesiyle ilgili soru sordu...

Volkan Yılmaz'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

Kasım ayı meclis toplantısında kentsel dönüşüm çalışmalarına değinen Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Deprem konusunda tüm siyasi partiler, siyasi mülahazalardan uzak bir şekilde Silivri Belediyesine destek olmalıdır” dedi.

Volkan Yılmaz: Kaçak yapıların hepsi tek tek yıkılacak!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak uzun zamandır kaçakla mücadelede, hiç hakkı olmadığı halde, özellikle orman arazilerine, tarım arazilerine ve hazine arazilerine kaçak yapılar inşa etmeleri noktasında çok ciddi bir mücadele veriyoruz" dedi.

Volkan Yılmaz: Seferber olarak kentsel dönüşüme başlamalıyız!

Yeni Akit Gazetesi’nden Taha Emre Özdemir, Silivri’de hissedilen deprem hakkında Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ile röportaj yaptı.

Volkan Yılmaz'dan İBB'de kentsel dönüşüm çağrısı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ocak ayı 1.oturumunda konuşan MHP Grup Başkanvekili, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Artık konuşmaktan öteye geçip öncelikli ilçeler belirlenerek bir strateji dâhilinde Deprem Eylem Planı’nı hayata geçirmeliyiz.” dedi.

Volkan Yılmaz: Kentsel dönüşüm için uyumlu çalışma yapılmalı!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, İBB Meclisi Aralık 1.Oturumunda yaptığı konuşmada, Silivri'de kentsel dönüşüm için uyumlu çalışma yapılmasını gerektiğini söyledi.

Volkan Yılmaz: 15 yıldır hiç kira ödemeyen kiracımız var!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz yaptığı açıklamada, "Silivri Belediyesi’nin yaklaşık 47 milyona yakın vadesi geçmiş, bir şekilde kronikleşmiş alacakları var. Kira alamadığımız, 15 yıldır hiç kira ödemeyen kiracımız var" dedi.

Volkan Yılmaz Silivri'deki tarihi hizmet binalarını inceledi!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz nikah, sergi, tiyatro ve toplantı salonları ile inşaatı süren hizmet binalarında incelemeler yaptı.

Volkan Yılmaz kimdir?

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, MHP'nin Silivri Beledeyi Başkan adayının Volkan Yılmaz olduğunu açıkladı. Peki, AKP'nin de desteklediği Başkan adayı Volkan Yılmaz kimdir?

Enver Yılmaz'dan Ordu'nun dört ilçesine yol müjdesi!

Ordu Ünye’den başlayıp Çaybaşı ilçesi İlküvez Mahallesi'nde son bulan karayolları ağı, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın girişimleriyle Akpınar-Salman ve Akkuş karayolu ağı ile birleştirildi...

Yusuf Ziya Yılmaz: Konutlar için tüm önlemler alındı!

Yusuf Ziya Yılmaz, İlkadım ilçesi, Çay Mahallesi’ne yapılacak olan toplu konutlar için tüm önlemlerin alındığını belirterek, “Mert Irmağı kenar çizgisinden 40 metre çekilerek konut bloklarının yerleştirilmesine tedbiren karar verilmiştir” dedi

M.Yılmaz İnşaat Yılmaz Sitesi'nde 120 bin TL'den başlıyor!

Fiyatların 120 bin TL'den başlangıç gösterdiği Yılmaz Sitesi İstanbul Tuzla'da yükseliyor...

Gafur Yılmaz: Gençler klasik mobilya tercih ediyor!

Asortie Mobilya Ticaret Müdürü Gafur Yılmaz, gençlerde sanılanın aksine klasik mobilyanın tercih edildiğini vurguladı...

Volkan Yılmaz akp Haberi

Volkan Yılmaz akp

Volkan Yılmaz 1972 yılında İstanbul'un Silivri ilçesinde dünyaya geldi.  İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de,  yüksek öğrenimini ise Uludağ Üniversitesi'nde tamamladı.

Akaryakıt sektöründe faaliyet gösteren aile şirketlerinin ortağı olan Yılmaz, Petrol Ürünleri İşverenleri Sendikası (PÜİS) Üyesi ve Yüksek istişare Konseyi Üyesi'dir. 

Büyükçekmece Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin Kurucu üyesi olan Yılmaz, 2008 yılında kurulan Türkata Stratejik Araştırmalar Eğitim ve Kültür Vakfı'nın mütevelli heyetinde yer almaktadır.

Uzun yılları profesyonel futbol oynayan Yılmaz, İstanbul Amaatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nda Yönetim Kurulu Üyeliği ve Teşkilat Başkanlığı görevi üstlendi.

Volkan Yılmaz 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde, Milliyetçi Hareket Partisi'nden İstanbul 3. Bölge Bölgede, 6'nci sıradan millet vekili adayı oldu. 

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, Volkan Yılmaz'ın 2019 yerel seçimlerinde MHP Silivri Beledeyi Başkan adayı olduğunu açıkladı. 

Yılmaz, evli ve...