23 / 04 / 2024

Volkan Yılmaz kentsel dönüşüm

Volkan Yılmaz kentsel dönüşüm

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ocak ayı 1.oturumunda konuşan MHP Grup Başkanvekili, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Artık konuşmaktan öteye geçip öncelikli ilçeler belirlenerek bir strateji dâhilinde Deprem Eylem Planı’nı hayata geçirmeliyiz.” dedi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan son dakika kentsel dönüşüm açıklaması!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Adana'da kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlandırılması gerektiğine dikkat çekerek ''Çok daha sağlam, sağlıklı şehirler kurmamız lazım." dedi.

Marmara ve İstanbul çok önemli! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan kentsel dönüşüm açıklaması! 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, katıldığı bir programda kentsel dönüşüm kapsamında yapılan çalışmaları tek tek aktardı. Marmara ve İstanbul'un önemini işaret eden Yılmaz, çalışmaların hızlanacağını belirtti. İşte o açıklama...

Kentsel dönüşüm işe yaramıyor mu? Mimar Önder Yılmaz'dan ezber bozan dönüşüm açıklaması!

Her bir köşesi deprem riski altında olan Türkiye'de sık sık kentsel dönüşümün önemi dile getiriliyor. Mimar Önder Yılmaz, X sosyal medya hesabından dönüşüm ile ilgili ezber bozan bir açıklama yaptı. İşte Yılmaz'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Deprem öncesinde harcanan 1 TL, afet sonrasında 7 TL'ye karşılık geliyor! 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Meclis'te yaptığı konuşmasında kentsel dönüşüm ve deprem bölgesindeki çalışmalar ile ilgili önemli noktalara değindi. İşte Yılmaz'ın o açıklaması...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz kentsel dönüşüm için rantsal dönüşüm diyenlere seslendi! İnsanımızın canıyla oynuyorlar!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, kentsel dönüşüm için 'rantsal dönüşüm' diyen kesimlere seslenerek 'insanımızın canıyla oynuyorlar' açıklaması yaptı. 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na kentsel dönüşüm tepkisi: 4,5 yılda kaç konut yenilendi belli değil!

İBB Meclisinde İBB'nin 2024 yılına ait mali bütçesi tartışmaya açıldı. MHP Grup Başkanvekili Volkan Yılmaz, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na dönüşüm ile ilgili tepki gösterdi. İşte ayrıntılar...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’dan kentsel dönüşüm ve afet rehabilitasyonu açıklaması!

12’nci Kalkınma Planı TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’ndan geçti. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Kalkınma Planı üzerinde yapılan görüşmelerde kentsel dönüşüm ve afet rehabilitasyonuna ilişkin birtakım açıklamalar yaptı.

Cumhurbaşkanı Yılmaz’dan milyonları ilgilendiren deprem ve kentsel dönüşüm açıklaması!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda başlayan 2024 yılı bütçesinin görüşmelerinde deprem ve kentsel dönüşümle ilgili açıklamalarda bulundu. Yılmaz, deprem hasarları için 1 trilyon 28 milyar lira kaynak ayrıldığını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’dan çok konuşulacak kentsel dönüşüm mesajı! Peş peşe detaylar verdi!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, İzmir programı çerçevesinde İzmir Ticaret Odası'nda (İZTO) iş insanlarıyla bir araya geldi. Kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulunan Yılmaz, 14 bin 512 adet konutun yapımının sürdüğünü söyledi.

Volkan Yılmaz'dan Ekrem İmamoğlu'na Beylikdüzü-Silivri metrosu sorusu!

İBB Mayıs Meclisinde konuşan, İBB Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili ve Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz metro projesiyle ilgili soru sordu...

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Bursa'ya bağlı Yıldırım Belediyesi, ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. Yıldırım Belediye Başkanı, Oktay Yılmaz kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Silivri'de kentsel dönüşüm için ilk adım!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, 2021 yılı Ocak ayı meclis toplantısında yaptığı açıklamada 2021'nin Silivri için kentsel dönüşüm yılı olduğunu dile getirdi.

İnsan odaklı kentsel dönüşüme ihtiyaç var!

İBB Aralık ayı meclisinde konuşan Başkan Volkan Yılmaz, İstanbul'daki deprem ve kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin bilgi verirken, tarım topraklarının korunmasına ve üretimi teşvik edecek kararların alınmasına dikkat çekti.

Volkan Yılmaz kentsel dönüşüm Haberi

Volkan Yılmaz kentsel dönüşüm

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ocak ayı meclis toplantısı 1. oturumunda MHP Grup Başkanvekili olarak söz aldı. Silivri Belediyesi'nde yer alan habere göre, Silivri açıklarında yaşanan depremleri tekrar meclis gündemine taşıyan ve gerekli olan stratejik plan ve kentsel dönüşüm çalışmalarının başlaması gerektiğini dile getiren Başkan Yılmaz, “Artık konuşmaktan öte öncelikli ilçeler belirlenip bir strateji dahilinde, bir Deprem Eylem Planı’nı hayata geçirmeliyiz.” çağrısı yaptı.

Depremle ilgili önlemler alınması için ivedilikle harekete geçilmesini belirten Başkan Yılmaz, şöyle konuştu: “Değerli Meclis üyeleri, İstanbul depremini 26 Eylül 2019 tarihinden sonra 4.8 şiddetiyle Cumartesi günü bir kez daha yaşadık. Türkiye’nin her açıdan kalbi olan İstanbul’da yaşanacak bir depremin oluşturacağı sorunların, can kaybından ekonomiye, kültür ve sanata kadar her şeyi etkileyeceği apaçık ortadayken,...