20 / 04 / 2024

vural gokcaylı

vural gokcaylı

Osmanlı stilini çok beğendiğini söyleyen modacı Vural Gökçaylı: Yabancı misafirlerime Türk kültürünü göstermek istiyorum o yüzden aksesuvarda Osmanlı stilini tercih ederim. Çünkü modernle olan harmanını severim, aynı defilelerimdeki gibi...

Meva Yaşam İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meva Yaşam İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Civan Vural tarafından kuruldu.

Artsıde Mimarlık Limited Şirketi Kuruldu!

Artsıde Mimarlık Limited Şirketi Kadıköy’de 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Ukbe Enes Vural tarafından kuruldu.

Erhan Vural Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Erhan Vural Mimarlık Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Vural tarafından kuruldu.

Ahmet Vural Akışık kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Doğan Yatırım Bankası A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Vural Akışık kimdir? Kaç yaşında? Ahmet Vural Akışık daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ahmet Vural Akışık'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Ahmet Vural Akışık'ın hayatına dair merak edilenler.

Eylül Girişim Gayrimenkul Tarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eylül Girişim Gayrimenkul Tarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da 113 milyon 824 bin 983,28 TL sermaye bedeli ile Ali Vural Ak tarafından kuruldu.

Farhan İnşaat Otomotiv İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Farhan İnşaat Otomotiv İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Hanefi Vural tarafından kuruldu.

Esv Group İnşaat Turizm Değerli Madenler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esv Group İnşaat Turizm Değerli Madenler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Enes Vural ve Sefa Vural ortaklığında kuruldu.

Concart Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Concart Mimarlık Limited Şirketi Kadıköy'de Cemal Başarır ve Ukbe Enes Vural ortaklığında kuruldu.

Arev Müteahhitlik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arev Müteahhitlik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Abdulkadir Vural tarafından kuruldu.

Aja Group İnşaat Mobilya Ve Temizlik Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aja Group İnşaat Mobilya Ve Temizlik Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de Ahmet Ugan, Ali Osman Vural ve Jonas Hans C. Lehmann ortaklığında kuruldu.

Dumanlar Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dumanlar Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de Vural Duman tarafından kuruldu.

Ando İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ando İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Doğukan Vural ve Anar Karahalil ortaklığında kuruldu.

Medworkt Sağlık Hizmetleri Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Medworkt Sağlık Hizmetleri Danışmanlığı Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Osman Apaydın, Altuğhan Cahit Vural ve Yunus Emre Kılıç ortaklığında kuruldu.

vural gokcaylı Haberi

vural gokcaylı

Moda tasarımcısı Vural Gökçaylı, Gümüşsuyu'nda, şehrin merkezinde ama Boğaz manzarasıyla göz kamaştıran bir evde oturuyor. Dekorasyonla çok ilgili olduğunu söyleyen modacı, hiçbir şeyin yeri değişsin istemiyor. Evinde çağdaş Türk ressamlarının tablolarını görmekten hoşlandığını söyleyen Gökçaylı, evini ve zevklerini anlattı...

Evinizin hikayesini sizden dinleyebilir miyiz 20 seneden beri burada yaşıyoruz, çok da memnunuz. Sakin bir yer. Yaz aylarında da burada yaşadığımız için, pencereleri açınca bizi mutlu eden bir ev burası. Konumu ve manzarasından dolayı bu evi seçtik. Biraz da Moda'yı andırıyor. Ben Modalıyım ve eski zamanlarını özlüyorum.

KÖŞKTE BÜYÜDÜM

Nasıl bir evde büyüdünüz

Ahşap bir köşkte büyüdüm. Bitişiğimiz Hasan Işık'ın babası göz doktoru Esat Paşa'nın köşküydü. Güller içinde bahçelerimiz, sarmaşıklar...