26 / 04 / 2024

Wall Street Journal gazetesi Türk emlak

Wall Street Journal gazetesi Türk emlak

The Wall Street Journal, bu yıl Türk emlak sektöründe 3.5 milyar dolarlık yabancı sermaye geleceğini belirtti. FT ise büyük kentler dışında açılan alışveriş merkezleri için, 'kapitalizmin tapınakları illere yayılıyor' ifadesini kullandı.

Lüks markalar ABD'de gayrimenkul yatırımlarını genişletiyor: Wall Street Journal marka marka açıkladı! 

Gucci, Chanel ve diğer lüks markalar ABD'de gayrimenkul yatırımlarını artırmaya başladı. Pandeminin ardından yeniden mağazalardan alışveriş yapma devri başlayınca, markalarda şubelerini hem büyütmeye hem de daha eğlenceli hale getirmeye odaklandı. İşte detaylar...

Asya borsaları Wall Street'in toparlanmasından sonra düşüşe geçti!

Asya-Pasifik piyasaları, Wall Street'teki geniş toparlanmaya ve Moody's'in ABD hükümetinin kapatılmasının dünyanın en büyük ekonomisi için negatif kredi olacağı uyarısına rağmen düşüş gösterdi.

Binlerce bankacı işsiz kalıyor! İşten çıkarmalar ne kadar sürecek? 

Belirsizlik bankaları da zora soktu. Ekonomik faaliyetlerdeki baskı nedeniyle Wall Street'te başta satın almalar ve halka arzlar gibi sermaye piyasası faaliyetleri azalma gösterirken ABD'nin büyük bankaları maliyetleri azaltmak için çalışanlarını işten atıyor.

Çin'de emlak sektöründe yaşanan düşüşün yıllarca sürmesi bekleniyor!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Wall Street'teki ekonomistler, Çin emlak piyasasındaki zayıflığın önümüzdeki senelerde ekonomi üzerinde bir engel olabileceği konusunda uyarılar yaptı.

Çip Devi Nvidia'nın değeri %24 yükseldi

Nvidia Corp, Wall Street'in yapay zekanın oyunun kurallarını değiştiren potansiyelini henüz fiyatlandırmadığını gösteren gelir tahmininin ardından, Perşembe günü bir ABD hisse senedi için bir günlük en büyük değer artışlarından birinde %24 yükseliş yaşadı

Elon Musk’tan uyarı: ‘Tüm mal varlıklarınızı Dogecoin'e yatırmayın!'

Geçmiş dönemlerde söyledikleri ile kripto para birimleri üzerinde oldukça etkili bir isim olan Elon Musk’tan yatırımcılara Dogecoin’e konusunda uyarı geldi. Musk, The Wall Street Journal’ın CEO Konseyi Zirvesi’nde konuşarak yatırımcılara, “Dogecoin üzerinden bahse girmeyin!” dedi.

FLO’da büyük indirim! U.S. Polo Assn ayakkabı 599 TL Adidas Street Ahead 699 TL! İşte 20 Ocak 2023 fiyat listesi…

FLO’da büyük indirim!  U.S. Polo Assn ayakkabı sadece 599 TL Adidas Street Ahead 699 TL! İşte 20 Ocak 2023 fiyat listesi…

Tesla hisseleri kabusu! Wall Street’te kolay para devri bitiyor mu?

Dünyanın en zengin isimlerinden Elon Musk’un Tesla’sının piyasa değerinin üçte ikisini kaybetmesi ve şahsi servetinden de ağızları açık bırakan rakamların uçup gitmesi, ABD finans piyasalarında tedirginliğe neden oluyor.

Wall Cephe Sistemleri Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wall Cephe Sistemleri Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fuat Kulaberoğlu tarafından kuruldu.

İşsizlik ve resesyonda artış beklentisi! Ekonomistlerden şok uyarı!

Wall Street Journal'ın anketine katılan ekonomistler, ABD'nin gelecek 12 ayda bir resesyona gireceğine ve işsizliğin gelecek iki senede büyüyeceğine ilişkin öngörüde bulundu. İşte ayrıntılar...

Harley Davidson Street Bob fiyatları ne kadar? Harley Davidson Street Bob 13 Ekim 2022 fiyat listesi!

Harley Davidson Street Bob fiyatları ne kadar sorusunun yanıtı yeni bir gezi motosikleti almak isteyenler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte Harley Davidson Street Bob 13 Ekim 2022 fiyat listesi...

ABD'de 16 dev Wall Street firmasına ağır ceza

SEC,Barclays, Bank of America, Citigroup, Credit Suisse, Deutsche Bank, Goldman Sachs, Morgan Stanley ve UBS'in bulunduğu dev 16 finans şirketine elektronik iletişimi sürdüremedikleri ve koruyamadıkları nedeni ile 1,1 milyar dolarlık para cezası kesti.

Bloomberg'den kriptocuları korkutan Bitcoin anketi

Bloomberg’in Wall Street yatırımcılarıyla gerçekleştirdiği anket kripto para piyasasındaki çöküşün devam edeceğine yönelik beklentinin daha yüksek olduğunu ortaya koydu.

Wall Street Journal gazetesi Türk emlak Haberi

Wall Street Journal gazetesi Türk emlak

22 Temmuz seçimleri dünya basınının da ilgi odağı olmaya devam ediyor. Wall Street Journal (WSJ) gazetesi, Türkiye'de seçimlerin artırdığı siyasi tansiyona rağmen 2007 yılında yabancıların Türk emlak piyasasına 3.5 milyar dolarlık yatırım yapacağı tahmininde bulundu. Financial Times (FT) ise, Türkiye'de hızlı yayılan alışveriş merkezlerine ilişkin değerlendirmede İstanbul için ''15 milyon nüfuslu bu kenti perakende merkez ateşi vurdu'' ifadesini kullandı. Gazete, ''Türkiye'de alışveriş merkezleri patlaması yaşanıyor. Yatırımlar, 2006'da yıllık olarak üç kat artarak 770 milyon Euro'ya ulaştı'' dedi. Alışveriş merkezlerinin diğer illere yönelmeye başlamasını da 'kapitalizmin tapınakları illere yayılıyor' sözleriyle yorumlayan gazete, Körfez yatırımcılarının Türkiye'ye gösterdiği ilgi üzerinde de durdu.

GEÇEN YIL 2.9 MİLYAR DOLAR GİRDİ:...