24 / 04 / 2024

Wanda Grup çin

Wanda Grup çin

Sözcü Gazetesi köşe yazarı olan Murat Muratoğlu, bugünkü yazısında Mar Yapı ile Çin'in gayrimenkul devi Wanda Grup'un işbirliğinden bahsetti. 2 firma tarafından Güneşli'ye Wanda Vista İstanbul Otel geliyor.

Aga Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret'in merkez nakli yapıldı!

Aga Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret'in merkez nakli gerçekleştirildi. Aga Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret'in merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Made In Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Made In Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Engin Özel tarafından kuruldu.

Zerkinler Grup İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zerkinler Grup İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 20 bin TL sermaye bedeli ile Sezer Alçin tarafından kuruldu. 

Akkuş Grup inşaat ve kozmetikle büyüyecek!

Mardin’e yatırımı artıracaklarını söyleyen Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, tekstilin yanı sıra kozmetik ve inşaat alanında büyümeyi hedeflediklerini söylüyor.

Majestik Grup inşaat sektöründe boy gösterecek!

Bursa'da faaliyet gösteren Majestik Grup, hedef büyüttü. Majestik Grup Kurumsal Yönetim Direktörü Tolga Bora Şahin, Aleron Yapı Endüstri Firması ile inşaat projesine de girdiklerini belirtti.

Mar Yapı ve Wanda Grup'tan Wanda Vista İstanbul Otel projesi!

Sözcü Gazetesi köşe yazarı olan Murat Muratoğlu, bugünkü yazısında Mar Yapı ile Çin'in gayrimenkul devi Wanda Grup'un işbirliğinden bahsetti. 2 firma tarafından Güneşli'ye Wanda Vista İstanbul Otel geliyor.

Orakçı Grup inşaat sektöründe büyüyor!

Orakçı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Orakçı,"İnşaat sektöründe büyümeyi sürdürüyoruz. Bursa'dan sonra Çorlu'da da konut projesi inşaatlarımız sürüyor. Bursa için de yeni projelerimiz yolda.s" dedi.

Orakçı Grup inşaat sektöründe yeni projelere hazırlanıyor!

Orakçı Grup, inşaat, hizmet ve imalat sektörlerinde toplam 10 şirket ile faaliyetlerini sürdürüyor. Grup, imalat sektöründeki yatırımlarıyla büyürken, inşaat sektöründe de yeni projelere hazırlanıyor.

AB Grup İnşaat Bayrak Towers iletişim!

AB Grup İnşaat Bayrak Towers iletişim için 0212 550 93 95 telefon numarasından satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz. Proje 4 kule halinde Basın Ekspres Yolu üzerinde inşa edilecek.

Oluşum Grup inşaat hizmetlerini tek çatı altında topluyor!

Yapı denetim, inşaat ilerleme kontrolü, inşaat danışmanlığı ve proje tasarım aynı çatı altında toplayan Oluşum Grup, müşterilerine en son teknolojiyi, en uygun fiyata veriyor.

Ff Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ff Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ayaz Soltanov tarafından 50 bin TL sermaye ile 30 Haziran 2015 tarihinde Bakırköy'de kuruldu.

Zey Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zey Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Cengiz Erarslan, Ergin Yılmaz ve Hidayet Erarslan tarafından 12 bin TL sermaye ile 19 Haziran 2015 tarihinde Çekmeköy'de kuruldu.

Saryap Grup İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saryap Grup İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yunus Sarıkaya, Murat Sarıkaya ve Deniz Sarıkaya ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 15 Haziran'da Pendik'te kuruldu.

Wanda Grup çin Haberi

Wanda Grup çin

Yıllar sonra yolum bir kez daha Çin'e düştü. Hani bizde diyorlar ya “adamlar yol yaptı” diye, onlar bu işi çoktan aşmış. Şehir içinde saatte 430 km hız yapan manyetik raylı tren işliyor. Dile kolay, Çin yılda 500 milyar doları geçen dış ticaret fazlası veriyor. Bizim de katkımız yok değil… Geçen yıl Çin'in, Türkiye ile olan dış ticaretinde net fazlası 22 milyar dolar… Alıyoruz, satamıyoruz. Satamayız da… Ne satacağız ki? Türkiye'de üretilip de, Çin'de üretilemeyen ne var? Hem de daha ucuza! O zaman Çin ile bu açığı nasıl kapatabiliriz? Her geçen gün zenginleşiyorlar. Hesaplamalara göre 2024 yılında dünyanın en büyük ekonomisi olacaklar. Zengin sayısı hızla artıyor. Bizim de bu işten pay almamız gerekir. Nasıl? Tek çıkar yol turizm görünüyor.


Çin için...