19 / 04 / 2024

Wanda Vista İstanbul Otel

Wanda Vista İstanbul Otel

Sözcü Gazetesi köşe yazarı olan Murat Muratoğlu, bugünkü yazısında Mar Yapı ile Çin'in gayrimenkul devi Wanda Grup'un işbirliğinden bahsetti. 2 firma tarafından Güneşli'ye Wanda Vista İstanbul Otel geliyor.

Wanda Vista İstanbul, Çin basınında heyecan yarattı!

Çinli Wanda Group'un, yurt dışında açtığı ilk oteli Wanda Vista İstanbul, Çin basınında heyecana neden oldu. Wanda Hotels - Resorts'un Çin'deki en güçlü turizm girişimi Wanda Vista'nın ilk yurt dışı projesi otel endüstrisinin geleceğine de umut oldu.

Wanda Vista İstanbul açıldı!

Wanda Hotels - Resorts'un ilk yurt dışı yönetim oteli olan Wanda Vista İstanbul'un rezidansları 7 Ağustos tarihinde açıldı. Wanda Vista'nın ilk açık deniz yönetim projesi olan Wanda Vista İstanbul, aynı zamanda Batı dünyasına "Pure Oriental Delight" konseptini getiren ilk proje olma özelliğinde.

Wanda Vista 20 yıl kira garantisi ile tanıtılacak!

Mar Yapı, İstinye Park'ta yabancı yatırımcı ile buluşuyor.15 Haziran- 15 Ağustos tarihleri arasında İstinye Park'ı ziyaret eden yabancı yatırımcılara özel kurulacak stantta, Wanda Vista'yı kira garantisi ile tanıtacak. 

2017 Propa Vista Kartal fiyat listesi! İste ödeme planı!

Propa İnşaat imzası taşıyan Propa Vista projesi İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da E-5 metro durağının yanında yükseliyor. İşte 2017 Propa Vista Kartal fiyat listesi! İste ödeme planı...

Propa Vista Kartal daire fiyatları!

Propa Vista Kartal daire fiyatları 380 bin TL'den başlıyor. İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükselen Propa Vista projesinde teslimler 2018 yılında yapılacak...

Propa Vista Kartal'da 30 ay sıfır faiz imkanı!

Propa Vista projesi Propa İnşaat tarafından İstanbul Kartal'da hayata geçirildi. Propa Vista projesinde cazip ödeme seçenekleri sunuluyor...

Propa Vista Evleri fiyatları!

Propa Vista Evleri fiyatları minimum 380 bin TL'den başlıyor. Ön satışları yapılan proje Propa İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükseliyor...

Propa Vista Rezidans fiyat listesi!

Propa Vista Rezidans fiyat listesi 380 bin TL'den başlıyor. Propa İnşaat imzası taşıyan proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirildi...

Propa Vista Kartal fiyat listesi!

Propa Vista Kartal fiyat listesi 380 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Lansmanı bugün gerçekleşen Propa Vista projesi İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da metronun hemen yanında yükseliyor...

Güneşli Wanda Vista İstanbul 2018'de açılacak!

“G Yoo Inspired By Starck” projesi, tüm iç mimarisi Starck tarafından tasarlanan 432 daireden meydana geliyor. Dairelerin teslimatına haziran ayında başlanacak. Proje kapsamındaki 150 odalı “Wanda Vista İstanbul” oteli ise 2018’de açılacak.

Wanda Vista Hotel 2018'de açılacak!

Çinli turizm şirketi Wanda Group, Mar Yapı ortaklığında proje geliştirdi. Mar Yapı’nın 150 milyon dolara inşa ettiği oteli Wanda Group işletecek. Çinli turist sayısında da artma bekleniyor.

Wanda Vista İstanbul'un lansmanı yarın!

Mar Yapı ve Çinli Wanda Group tarafından inşa edilecek Wanda Vista İstanbul projesinin lansmanı gerçekleşecek. Proje yarın basına tanıtılacak.

Wanda Vista İstanbul'un lansmanı 22 Mayıs'ta!

Mar Yapı ve Çinli Wanda Group tarafından inşa edilecek Wanda Vista İstanbul projesi basına tanıtılacak. Proje, 22 Mayıs 2017 Pazartesi günü satışa çıkacak.

Wanda Vista İstanbul Otel Haberi

Wanda Vista İstanbul Otel

Yıllar sonra yolum bir kez daha Çin'e düştü. Hani bizde diyorlar ya “adamlar yol yaptı” diye, onlar bu işi çoktan aşmış. Şehir içinde saatte 430 km hız yapan manyetik raylı tren işliyor. Dile kolay, Çin yılda 500 milyar doları geçen dış ticaret fazlası veriyor. Bizim de katkımız yok değil… Geçen yıl Çin'in, Türkiye ile olan dış ticaretinde net fazlası 22 milyar dolar… Alıyoruz, satamıyoruz. Satamayız da… Ne satacağız ki? Türkiye'de üretilip de, Çin'de üretilemeyen ne var? Hem de daha ucuza! O zaman Çin ile bu açığı nasıl kapatabiliriz? Her geçen gün zenginleşiyorlar. Hesaplamalara göre 2024 yılında dünyanın en büyük ekonomisi olacaklar. Zengin sayısı hızla artıyor. Bizim de bu işten pay almamız gerekir. Nasıl? Tek çıkar yol turizm görünüyor.


Çin için...