20 / 04 / 2024

WaterGarden

WaterGarden

Ataşehir'in kalbinde 'yaşam, eğlence ve gastronomi' merkezi olarak konumlandırılan WaterGarden, İstanbullular'ın sosyal hayatına yön verecek. Nostalji Sokağı'ndan organik pazara pek çok alan mayısta ziyaretçiyle buluşacak

Mehmet Ziylan: WaterGarden dünyada bir ilk!

Ziylan Grubu gayrimenkulde Türkiye’nin ‘en eğlenceli’ yatırımına imza attı. WaterGarden isimli dev proje, Dubai’den Amerika’ya, Barselona’dan İstiklal Caddesi’ne kadar birçok konsepti içinde barındırıyor.

Ataşehir’e dev eğlence merkezi: WaterGarden

Flo markasıyla faaliyet gösteren Ziylan Grubu’nun kurucusu Ziylan Ailesi, Ataşehir’de 750 milyon lira yatırımla gastronomi, eğlence ve kültür merkezi olacak WaterGarden İstanbul projesini hayata geçiriyor.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi de ortağıydı... Watergarden AVM yabancı bankanın oldu! 

Ortakları arasında TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin de yer aldığı Ataşehir’deki Watergarden Alışveriş Merkezi'nin tek sahibi Albaraka Türk Katılım bankası oldu.

Tarihi Demirci Döner Londra'da şube açıyor!

İstanbul'da Fatih, Ataşehir Watergarden ve Maltepe'de şubeleri bulunan Tarihi Demirci Döner Lokantası'nın sahibi Orçun Ongun, şimdi de gözünü Londra'ya dikti.

Merve Özbey kazancını gayrimenkule yatırıyor!

Merve Özbey, Watergarden'da hayranları ile biraraya geldi. Özbey,  "Başını sokacak evin olsun" diyen annesini dinleyip tüm kazancını gayrimenkule yatırdığını dile getirdi. 

Watergarden Gayrimenkul kuruldu!

1960 yılında temelleri atılan, 2001 yılında pazara adım attığı FLO markası ile Türkiye’de “ayakkabı marketi” sisteminin öncülüğünü başlatan Ziylan Grup, bugün yeni bir şirket daha kurdu. 

Watergarden Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Watergarden Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 118 milyon 778 bin 802 TL bedel ile Mehmet Büyükekşi, Mehmet Ziylan, Mahmut Uğur Ziylan, Ali Fuat Akça ve Gökhan Utku ortaklığında kuruldu.

Yeni WaterGarden geliyor!

Ziylan Grup, geçen yıl İstanbul Ataşehir’de WaterGarden eğlence merkezim açmıştı. Şirket henüz bu yatırımın bir yık dolmadan yeni bir WaterGarden açmak için çalışmalara başladı.

WaterGarden, AVM tasarımına yeni bir soluk getiriyor!

İç mekan tasarımı Mimar Görkem Volkan öncülüğündeki MDArch Mimarlık imzası taşıyan WaterGarden açık, yarı açık ve kapalı mekanlar arasındaki güçlü kurgusu ve yenilikçi yaşam merkezi konseptiyle AVM tasarımına yeni bir soluk getiriyor.

Mehmet Ziylan: Gayrimenkule 1 milyar TL yatırım yaptık!

Ziylan Grubu Başkanı Mehmet Ziylan "İstanbul’da Atlaspark ve Watergarden'ı yaptık.Adana’da Park Adana’nın inşaatı devam ediyor. AVM yatırımlarının yanında bir de konut projemiz var. " diye konuştu.

Watergarden, Nisan'da açılacak!

Mahmut Ziylan, 250 milyon Euroluk yatırımla hayata geçirdikleri Watergarden İstanbul’un, dünyada bir ilk olma özelliği taşıyacağını söyledi. Watergarden'ın açılışının Nisan 2017'de yapılması planlanıyor.

Watergarden İstanbul bugün açılıyor!

Yeme-içme ve eğlence anlayışına farklı bir soluk getiren Watergarden İstanbul, konser maratonunu Hande Yener ile başlatıyor.

Watergarden İstanbul 30 Ağustos'ta açılıyor!

Dünyanın en büyük gastronomi ve eğlence merkezi Watergarden İstanbul, 30 Ağustos’ta açılacak. Watergarden İstanbul, birbirinden keyifli etkinlikleri, lezzet dolu ikramları ve özel sürprizleriyle bugün 16.00’dan itibaren ziyaretçilerini bekliyor.

Watergarden İstanbul 29 Temmuz’da açılıyor!

Dünyanın en büyük gastronomi ve eğlence merkezi Watergarden İstanbul, 29 Temmuz’da kapılarını açmaya hazırlanıyor. Proje, açılış öncesi iş ve siyaset dünyasının katıldığı özel bir davete ev sahipliği yaptı.

Watergarden İstanbul basın toplantısı 16 Mayıs'ta!

750 Milyon TL yatırım değeri olan, Avrupa’nın en büyük gastronomi, eğlence ve kültür merkezi Watergarden İstanbul'un basın toplantısı 16 Mayıs'ta gerçekleşecek.

WaterGarden Haberi

WaterGarden

Ziylan  Gayrimenkul'ün, dünya çapında bir projeye imza atarak İstanbul Ataşehir'in kalbinde, 750 milyon TL yatırımla 'yaşam, eğlence ve gastronomi' merkezi olarak hayata geçirdiği ve İstanbullular'ın sosyal hayatına yön verecek olan WaterGarden, mayıs sonunda hizmet vermeye başlayacak. 


Projenin detaylarını ve eğlence sektöründeki gelişmeleri WaterGarden Genel Müdürü Tolga Alişoğlu, Yeni Yüzyıl gazetesinden Hülya Meral'e anlattı.



Ne kadarlık bir alan söz ettiğiniz? 

- Toplam yapımız 150 bin m.2, inşaat alanı 38 bin m2, kiralanabilir alan 50 bin m2. Sadece 100 bin m2'yi insana park, bahçe, havuz, eğlence alanı olarak ayırıyoruz. İçinde 'mini golf', 'extreme park', 'çocuk parkı' da bulunan, çok çeşitli bitkinin ve ağaçların yer aldığı, 15 bin metrekarelik Park ve 5 bin metrekarelik bir havuz kuruyoruz Nostalji Sokağı, organik pazar, çocuk yuvası, gençlere eğlence...