26 / 04 / 2024

Weber Stephen barbekü bimeks

Weber Stephen barbekü bimeks

Barbeküde dünya devi Weber Stephen, Türkiye’deki satış noktalarını genişletiyor. Barbeküleriyle, sağlıklı barbekü ve yeni bir barbekü kültürünü de yanında getiren Weber Stephen barbeküleri, Bimeks mağazalarında...

Stephen Mark Grıffıths kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Görevleri nedir?

Pegasus Hava Taşımacılığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi  Stephen Mark Grıffıths kimdir? Kaç yaşında?  Stephen Mark Grıffıths daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Stephen Mark Grıffıths 'in eğitim hayatı nasıldı?

Gazzella Elektrikli Barbekü ve Izgara Makinesi ne kadara satılıyor,özellikleri neler? 28 Şubat 2023 fiyat listesi

Gazzella Elektrikli Barbekü ve Izgara Makinesi sahip olduğu göz alıcı tasarımı ve gelişmiş teknolojisi ile barbekü ve ızgara yapma işlemine farklı bir boyut kazandırıyor.

Dpz Eximco Yapı Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dpz Eximco Yapı Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Stephen Prınce Ayothı George ve Zaıd Nourouz ortaklığında kuruldu.

2020’de cam balkon talepleri rekor kırdı!

2020 yılında cam balkon ve sineklik yaptırma talepleri rekor kırarken şömine ve barbekü yapım taleplerinde yüzde 140’lık artış olduğu gözlemlendi.

Nidapark Küçükyalı Büyükada Multi Evler barbekü partisi 3-4 Ekim'de!

Nidapark Küçükyalı Büyükada Multi Evler için etkinlik düzenleniyor. Nidapark Küçükyalı satış ofisinde 3-4 Ekim tarihlerinde barbekü partisi gerçekleştirilecek.

Ankara Next Level Yıldız satış ofisi!

Ankara Next Level Yıldız satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Pasifik İnşaat tarafından hayata geçirilen proje mimar Brigitte Weber tarafından hazırlanacak.

DAP Yapı satış ofislerinde hafta sonuna özel barbekü etkinliği!

DAP Yapı, 3 farklı satış ofisinde hafta sonuna özel etkinlikler yapıyor.  Hafta sonu etkinlikleri 4-5 Kasım tarihlerinde Validebağ Konakları’nda devam edecek.

Park Mozaik'te yaşama derinlik katan 9 meydan açıldı!

Bir mahalle dokusu oluşturacak şekilde inşa edilen Park Mozaik projesi sonbaharı düzenlediği barbekü partisi ile karşıladı. Sağlam ve güvenilir bir yatırım yapma şansı veren projede tam 9 ayrı tematik meydan yer alıyor...

Park Mozaik'te yaz etkinlikleri devam ediyor!

TEPE ve MESA tarafından inşa edilen Park Mozaik'te “yaza merhaba” partisi ile başlayan yaz etkinlikleri barbekü partisi ile sürüyor. Park Mozaik, sakinleri, yazlarını tüm dostları, yakınları ve sevdikleriyle birlikte barbekü partisiyle renklendirdi.

Park Mozaik barbekü partisi yarın!

TEPE ve MESA tarafından Ankara’da hayata geçirilen Park Mozaik'in düzenlediği barbekü partisi yarın yapılacak.

Park Mozaik barbekü partisi 23 Temmuz'da!

TEPE ve MESA tarafından Ankara’da hayata geçirilen Park Mozaik'in düzenlediği barbekü partisi 23 Temmuz'da gerçekleştirilecek.

CFR Yapı Pazar günü herkesi barbekü partisine bekliyor!

Yatırımcılarıyla bir araya gelmek isteyen CFR Yapı, 24 Temmuz 2016, Pazar günü herkesi barbekü partisine bekliyor. Barbekü partisi 12:00 ve 16:00 saatleri arasında yapılacak..

CFR Yapı barbekü partisi 24 Temmuz'da!

Kısa sürede büyük beğeni kazanan Colorist Şile, farklı konseptiyle emlak sektöründe yeni bir nefes oldu. Yatırımcılarıyla bir araya gelmek isteyen CFR Yapı, 24 Temmuz 2016, Pazar günü herkesi barbekü partisine bekliyor.

Weber Stephen barbekü bimeks Haberi

Weber Stephen barbekü bimeks

Barbeküde dünya devi Weber Stephen, Türkiye’deki satış noktalarını genişletiyor.  Barbeküleriyle, sağlıklı barbekü ve yeni bir barbekü kültürünü de yanında getiren Weber Stephen barbeküleri, Bimeks mağazalarında.


Ürünleriyle barbekü keyfini her mevsim yaşatan Weber Stephen, kömürlü, gazlı, elektrikli barbekü seçenekleriyle barbekü tutkunlarının vazgeçilmez markası oluyor. İster ailenizle ister arkadaş grubunuzla yapacağınız keyifli barbekülerinizin mimarı Weber Stephen, Bimeks mağazalarında sizleri bekliyor.


Weber Stephen barbekülerine ayrıca; Koçtaş, Bauhaus, Esse mağazalarından da...