19 / 04 / 2024

Westside İstanbul dubaide tanıtıldı

Westside İstanbul dubaide tanıtıldı

Mes Turkuaz, Beyaz İnşaat, Mutlu İnşaat ve Mes Group ortak girişimiyle Şahinler Holdingin arsasında yükselen Westside İstanbul projesi Citycape fuarında yabancılara tanıtıldı.

West Side İstanbul’da son etap teslimleri başlıyor!

Konumu ve konforuyla Beylikdüzü’nün en değerli projesi olarak tanıtılan Westside İstanbul’da iki etap teslimleri başladı. Ekim 2018 itibariyle de son etapta yaşam başlıyor. 

Westside İstanbul'da 10 bin TL peşinatla ev fırsatı!

Westside İstanbul'da 10 bin TL peşinatla ev fırsatı sunuluyor. Westside İstanbul projesinde fiyatlar 260 bin TL'den başlıyor...

Westside İstanbul'da 3+1'ler 670 bin TL'den başlıyor!

Westside İstanbul projesinde fiyatlar 260 bin TL'den başlayarak değişiyor. 1.152 konut ve 166 ticari birimden meydana gelen proje E-5 otoyolu üzerinde İstanbul Beylikdüzü'nde inşa ediliyor.

Westside İstanbul ödeme kampanyası 2016!

Westside İstanbul ödeme kampanyası kapsamında peşinatsız 0,79 faizle ya da 36 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor...

Beylikdüzü Westside İstanbul'da daire fiyatları ne kadar?

Beylikdüzü Westside İstanbul'da daire fiyatları 396 bin liradan başlıyor. Westside İstanbul Evleri Beylikdüzü projesinde 0,79 faiz oranıyla 120 aya kadar taksit seçeneği sunuluyor...

Westside İstanbul Beylikdüzü ödeme koşulları!

Westside İstanbul Beylikdüzü ödeme koşulları kapsamında sıfır peşinat kampanyası sunuluyor. 2017 yılında tamamlanacak olan Westside İstanbul projesinde 1+1 fiyatları 396 bin liradan başlayarak değişiyor...

Westside İstanbul'da kampanya!

1.155 konut ve 166 dükkandan meydana gelen Beylikdüzü Westside İstanbul'da kampanya düzenlendi. İşte, Westside İstanbul'da kampanya detayları...

WestsIde İstanbul projesi yatırımcısına yüzde 50 kazandırdı!

Kişiye özel ödeme planıyla satışa çıkan cadde dükkanların satışında yüzde 18'lik KDV payı, Westside İstanbul tarafından karşılanıyor.

Yabancılar daireleri satmak için alıyor!

Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin, "Westside İstanbul'daki 1155 dairenin yarısını 1 yılda sattık. Alanlar da yüzde 40-50 civarında kâr sağladı" dedi.

Westside İstanbul Citycape fuarında tanıtıldı!

İSTANBUL Beylikdüzü'ndeki Westside İstanbul projesi Citycape fuarında yabancılara tanıtıldı. Şahinler Holding Başkanı Kemal Şahin "Körfez yatırımcısı evlerin çoğunu yatınm için alıyor, kiraya veriyor" dedi.

Westside İstanbul Citycape fuarında tanıtıldı!

Mes Turkuaz, Beyaz İnşaat, Mutlu İnşaat ve Mes Group ortak girişimiyle Şahinler Holdingin arsasında yükselen Westside İstanbul projesi Citycape fuarında yabancılara tanıtıldı.

Westside İstanbul Beylikdüzü'nde 195 bin TL'ye! 36 ay 0 faizle!

Daire fiyatlarının 195 bin TL'den başlangıç gösterdiği Westside İstanbul Beylikdüzü'nde 36 ay ve 12 ay faizsiz vadelendirme seçeneği uygulanıyor. Projede teslimler Mart 2017'de gerçekleştirilecek.

Beylikdüzü Westside İstanbul'da 195 bin TL'ye! 36 ay 0 faizle!

Beylikdüzü Westside İstanbul projesinde yer alan konut seçeneklerinin fiyatları 195 bin TL'den başlıyor. Projede yer alan konutlar için 12 ay ve 36 ay faizsiz vadelendirme yapılıyor.

Westside İstanbul dubaide tanıtıldı Haberi

Westside İstanbul dubaide tanıtıldı

İSTANBUL Beylikdüzü'ndeki Westside İstanbul projesi Citycape fuarında yabancılara tanıtıldı. Mes Turkuaz, Beyaz İnşaat, Mutlu İnşaat ve Mes Group ortak girişimiyle Şahinler Holdingin arsasında yükselen Westside İstanbul'a yabancıların ilgi gösterdiğini belirten Şahinler Holding Başkanı Kemal Şahin "Körfez yatırımcısı evlerin çoğunu yatırım için alıyor, kiraya veriyor" dedi. Projede toplam bin 155 ev ve 116 dükkan yer alıyor. 


Hürriyet