23 / 04 / 2024

Westside İstanbul teslimleri ne zaman

Westside İstanbul teslimleri ne zaman

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Westside İstanbul projesinde 1.155 adet konut ve 166 adet dükkan yer alıyor. İşte Westside Beylikdüzü dükkan fiyatları...

Westside İstanbul daire teslimleri ne zaman?

Daire fiyatlarının 160 bin TL ile 650 bin TL arasında farklılık gösteren Westside İstanbul Konutları'nda 1.155 adet konut ve 166 adet dükkan bulunuyor. Peki Westside İstanbul daire teslimleri ne zaman?

Westside İstanbul Beylikdüzü teslim tarihi!

Daire fiyatları 156 bin TL'den başlangıç gösteren Westside İstanbul Evleri'de yer alan konutların büyüklükleri minimum 40 metrekare olarak dizayn edildi. İşte Westside İstanbul beylikdüzü teslim tarihi...

Westside İstanbul Evleri fiyatları!

Westside İstanbul konum olarak Atatürk Havaalanı'na 10 dakika uzaklıkta bulunuyor. Projede dükkanların fiyatları metrekare birim fiyatı üzerinden hesaplanıyor. Peki Westside İstanbul Evleri fiyatları ne kadar?

Westside İstanbul teslimleri ne zaman?

Ödeme planı kapsamında 36 ay vade farksız taksit yapılabilen Westside İstanbul Beylikdüzü'nde satışlar devam ediyor. Proje 1.155 tane daireden oluşuyor. Peki Westside İstanbul teslimleri ne zaman yapılacak?

Westside İstanbul teslim tarihi!

Şahinler Holding ve Mutlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Westside İstanbul 'da 1.155 adet konutun yanı sıra 166 adet cadde dükkanı da yer alıyor. İşte Westside İstanbul teslim tarihi...

Westside İstanbul ile Beylikdüzü Batı Yakası'nın Etiler'i olacak!

Beylikdüzü’nde hayata geçecek Westside İstanbul’da cadde dükkanların satışına başlandı. Şahin, "Yeni alışveriş caddeleriyle burası İstanbul’un Batı Yakası’nda 2.5 milyonluk nüfusa hitap eden yeni Etiler'i olacak” dedi.

Westside İstanbul'da dükkan alana asma kat ve depo hediye!

İstanbul Beylikdüzü’nde hayata geçirilen 600 milyon liralık Westside İstanbul’da konutların yüzde 40’ının satıldığı açıklandı. Projede yer alan dükkanların metrekare fiyatları 10 bin liradan başlıyor...

West Side İstanbul’da son etap teslimleri başlıyor!

Konumu ve konforuyla Beylikdüzü’nün en değerli projesi olarak tanıtılan Westside İstanbul’da iki etap teslimleri başladı. Ekim 2018 itibariyle de son etapta yaşam başlıyor. 

Westside İstanbul'da kampanya!

1.155 konut ve 166 dükkandan meydana gelen Beylikdüzü Westside İstanbul'da kampanya düzenlendi. İşte, Westside İstanbul'da kampanya detayları...

Cathay Sone İstanbul teslimleri!

Cathay Sone İstanbul teslimleri 2017 yılının sonunda yapılıyor. 1.037 konut, otel ve dükkanların olacağı Sone İstanbul projesinde metrekare birim fiyatı 5 bin 500 liradan başlıyor...

LaVie İstanbul teslimleri ne zaman?

Konum bilgisine göre Atatürk Havalimanı’ na 5 dakika uzaklıkta yer alınan proje 7 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Peki LaVie İstanbul teslimleri ne zaman?

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul teslimleri ne zaman?

Dairelerin 1+0' dan 4+1 'e kadar farklılık gösterdiği projede 760 daire ve 190 rezidans daire yer alıyor. Peki Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul teslimleri ne zaman?

Kayaşehir Adım İstanbul teslimleri ne zaman?

615 daire ve 120 dükkan meydana gelen Kayaşehir Adım İstanbul teslimleri ne zaman? Proje İntaya-İntes ve Eyg Yapı imzası taşıyor.

Basın Ekspres Sone İstanbul teslimleri!

Toplam 36 bin metrekare arsa üzerinde yükselen proje 5 konut bloğu ve 1 adet otel bloğundan meydana geliyor. Basın Ekspres Sone İstanbul teslimleri 2017 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Küçükçekmece Sone İstanbul teslimleri!

Toplam 36 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilen proje Basın Ekspres yolu üzerinde hayata geçiriliyor. Küçükçekmece Sone İstanbul teslimleri 2017 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Cathay İnşaat Sone İstanbul teslimleri!

Toplam 36 bin metrekare arsa üzerinde yükselen proje toplam 1.067 adet konut, otel ve dükkan alanlarından oluşuyor. Cathay İnşaat Sone İstanbul teslimleri 2017 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Küçükçekmece Sone İstanbul teslimleri ne zaman?

Küçükçekmece Sone İstanbul teslimleri ne zaman?1.067 konut, otel ve dükkanların olacağı Sone İstanbul projesinde metrekare birim fiyatı 5 bin 500 TL'den başlıyor...

Sone İstanbul teslimleri ne zaman?

Cathay İnşaat imzasıyla İstanbul Küçükçekmece'de hayata geçirilen Sone İstanbul projesinde toplam 1.067 adet konut bulunuyor. Peki, Sone İstanbul teslimleri ne zaman?

Beylikdüzü Vira İstanbul teslimleri ne zaman?

İstanbul Beylikdüzü - Kavaklı'da inşa edilen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Projedeki 1+1'ler 220 bin TL'den başlıyor. Peki Beylikdüzü Vira İstanbul teslimleri ne zaman?

Gül İnşaat Vira İstanbul teslimleri!

Toplam 1.155 adet konut ve 38 adet cadde mağazanın bulunduğu proje 17 blok şeklinde yükseliyor. Gül İnşaat Vira İstanbul teslimleri 2017 yılı sonunda yapılması planlanıyor.

Westside İstanbul teslimleri ne zaman Haberi

Westside İstanbul teslimleri ne zaman

Konut teslimlerinin 2017 yılı Mart ayı içerisinde yapılması planlanan Westside İstanbul'da 1.155 adet daire ve 166 adet dükkan mevcut. Projede daire fiyatları 156 bin TL ile 848 bin TL arasında değişiyor.  


Westside Beylikdüzü dükkan fiyatları haberimizin devamında yer alıyor. Proje stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlanan konutlardan oluşuyor. 


İstanbul Beylikdüzü'nde yükselen Beylikdüzü Westside İstanbul'da dairelerin alanları 40 metrekare ile 210 metrekare, dükkanların ise 20 metrekare ile 1.323 metrekare arasında değişiyor.


Westside İstanbul'un ortak kullanım alanları içerisinde; çocuk oyun alanları, Türk hamamları, 3 adet fitness center, yürüyüş parkuru, açık/kapalı spor alanlar, sauna, kamelyalar, 4 adet açık- 3 adet kapalı yüzme havuzu, 800 araçlık otopark bulunuyor. 


Westside Beylikdüzü dükkan fiyatları...