19 / 04 / 2024

Wewalk Teknoloji kimin

Wewalk Teknoloji kimin

Wewalk Teknoloji Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kürşat Ceylan ve Sadık Ünlü ortaklığıyla kuruldu...

Wewalk Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Wewalk Teknoloji Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kürşat Ceylan ve Sadık Ünlü ortaklığıyla kuruldu...

Türk Telekom Teknoloji Başkanlığı’nın tercihi A4 Plaza!

TNL Gayrimenkul Geliştirme'nin danışmanlık ve kiralama hizmetlerini gerçekleştirdiği A4 Plaza, Türk Telekom Teknoloji Başkanlığı ofisi olarak hizmet verecek.

Ayaz Tren Vagon Demiryolu Teknoloji ve Ekipmanları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ayaz Tren Vagon Demiryolu Teknoloji ve Ekipmanları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, 15 Haziran'da Başakşehir'de kuruldu.

Esenyurt Zübeyde Hanım İlkokulu Bilim ve Teknoloji Fuarı açıldı!

Esenyurt Zübeyde Hanım İlkokulu öğrencilerinin hazırlamış olduğu Bilim ve Teknoloji projeleri, Esenyurt Belediyesi Zübeyde Hanım Kapalı Spor Salonunda düzenlenen törenle sergilendi.

İnşaata yeni teknoloji getirene yatırımda destek geliyor!

Ekonomi yönetimi, İmar Kanunu'nda önemli bir düzenlemeye daha gidiyor. İmar Kanunu'ndaki düzenlemeyle, yeni teknoloji getiren yatırımlara destek geliyor. Sığınak ve otoparkı daraltana ise ceza yolda

Attelia Yapı Tasarım Teknoloji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Attelia Yapı Tasarım Teknoloji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Ali Tolga Cengiz tarafından 75 bin TL'lik sermaye ile 12 Mayıs'ta Ataşehir, Küçükbakkalköy Mahallesi'nde kuruldu.

İnşaat projelerinde yeni teknoloji getirene destek geliyor!

Ekonomi yönetimi, İmar Kanunu'nda önemli bir düzenlemeye daha gidiyor. İmar Kanunu'ndaki düzenlemeyle, yeni teknoloji getiren yatırımlara destek geliyor. Sığınak ve otoparkı daraltana ise ceza yolda.

Türk Japon Bilim ve Teknoloji Üniversitesi kurulması netleşti!

Türk-Japon Bilim ve Teknoloji Üniversitesi’nin kurulması netleşti. Eğitim alanındaki dev işbirliği hakkında bilgi veren Bakan Fikri Işık, “Üniversite İstanbul ve Kocaeli arasında, Bilişim Vadisi’nin yakınında inşa edilecek” dedi.

Teknoloji turizmi büyük ilgi görüyor!

Multimedya teknolojisiyle birlikte dijital dünyaya olan merak, bu alanda yeni bir turizm alanı açtı. İnsanlar artık tatil dönemlerinde teknoloji müzelerini, inovasyon merkezlerini gezer oldu.

İzmir Bilim ve Teknoloji Parkı imar planı askıda!

İzmir Menderes İlçesi, Tekeli Mahallesi İzmir Bilim ve Teknoloji Parkı Teknoloji Geliştirme Bölgesine ilişkin hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği 11 Mayıs'ta askıdan inecek...

3T Teknoloji Merkezi Bursa'da açıldı!

Dünyanın önemli teknoloji ve Ar-Ge oluşumları arasında yer alan RWTH Aachen Üniversitesi’nin 350 milyon euro’luk yıllık cirosu olan ITA araştırma merkezinin yüzde 100 iştiraki olan 3T Teknoloji Transfer Merkezi, Türkiye merkezini Bursa’da açtı.

Ütopya 4T İç Mimarlık Tasarım Teknoloji Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ütopya 4T İç Mimarlık Tasarım Teknoloji Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Ethem Ülker tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 30 Mart'ta kuruldu.

Erse Teknoloji Köprü ve Yol Bakım Tamir Teknolojileri Limited Şirketi kuruldu!

Erse Teknoloji Köprü ve Yol Bakım Tamir Teknolojileri Limited Şirketi, Ertuğrul Kasacı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 19 Mart'ta Kadıköy, Koşuyolu Mahallesi'nde kuruldu.

Wewalk Teknoloji kimin Haberi

Wewalk Teknoloji kimin

Wewalk Teknoloji Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kürşat Ceylan ve Sadık Ünlü ortaklığıyla kuruldu.

Wewalk Teknoloji Anonim Şirketi konusu:1.Her türlü sağlıklı yaşam malzemelerinin alımını, satımını yapmak, yaptırmak yapmakta olan firmalara ortak olmak, ortak almak, ithalat ve ihracatını yapmak, yaptırmak, 2. Her türlü görme engelli ürünlerinin alımını, teknolojik gelişimlerini sağlamak, satımını yapmak, yaptırmak yapmakta olan firmalara ortak olmak, ortak almak, ithalat ve ihracatını yapmak, yaptırmak, 3. Doğal bilimler, sağlık ve mühendislikle ilgili diğer araştırma ve deneysel geliştirme faaliyetlerinde bulunmak (tarımsal araştırmalar dahil) 4. Şirket amaç ve konularıyla ilgili aşağıdaki işlemleri yapar; 4.1. Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, işletebilir, kiralar, kiraya verebilir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi hakları tesis...