25 / 04 / 2024

William Turner

William Turner

William Turner ve Demirland GYG A.Ş.’nin ortak projesi Çengelköy Park Evleri’nde satışlar devam ediyor. Yatırım değeri 250 milyon dolar olan projede, teslimlerin 2016’da...

Çengelköy Park Evleri'nde villa sayısı azaldı, konaklar arttı!

Çengelköy Park Evleri'nde villalar ilgi görmeyince proje değiştirildi. Villalar azalarak bahçe ve çatı dubleksti konaklara dönüştürüldü. Projedeki 27 villa ve 116 dubleksin yüzde 40'ı satıldı.

Çengelköy Park Evleri'nin yatırım değeri 250 milyon dolara ulaşıyor!

William Turner ve Demirland GYG A.Ş.’nin ortak projesi Çengelköy Park Evleri, boğazın tarihi semtlerinden biri olan İstanbul’un incisi Çengelköy’de sakinlerini bekliyor.

William Turner 200 milyon TL'lik yatırım yapacak!

Yaptığı otel ve konut projeleri ile dikkat çeken ve 2005 yılından bugüne kadar hızlı bir büyüme gösteren William Turner, yatırımlarına tam gaz devam ediyor.

William Turner'dan Türkiye'ye 200 milyon TL yatırım!

Gayrimenkul sektöründe iddialı olan William Turner, yeni otel ve konut projelerine imza atmayı planlıyor. Şirket, Sefaköy'de 8 dönümlük bir arsa üzerinde otel, Ispartakule'de 38 dönümlük bir alanda yeni bir konut projesi gerçekleştirmeyi planlıyor.

Ziraat Kuleleri'ne Mükemmeliyet Ödülü!

Dünyadaki en yüksek 100 binanın 16 tanesinde imzası olan ABD merkezli Turner International’ın proje yönetimini üstlenmiş olduğu Ziraat Kuleleri, Yüksek Binalar ve Kentsel Yaşam Alanı Konseyi (CTBUH) tarafından ‘İnşaatta Mükemmeliyet Ödülü’nü aldı. 

William R. Periam kimdir? Hangi ülkelerde çalıştı? Ne iş yapıyor?

William R. Periam nerede okudu? Ford’a ne zaman katıldı? Hangi ülkelerde çalıştı? Ford Otosan’da hangi alanda çalışıyor? İşte William R. Periam’ın hayatı...

Euronun kaderi bu hafta belli olacak! Euro yatırımcıları dikkat! Euro düşecek mi, yükselecek mi?

ING'nin döviz analisti Chris Turner, bugün yayımladığı yatırımcı notunda, Çin'in emlak piyasasına yönelik endişelerin artmasıyla zayıflayan yatırımcı duyarlılığı nedeniyle euronun, kaderinin bu hafta belli olacağını açıkladı. Peki euro/TL kuru düşecek mi, yükselecek mi?

Turner'den şantiyelerde tedarik sıkıntısına ve maliyet artışına çözüm geldi!

Turner'in Türkiye Direktörü Mehmet Sami Kılıç, hızlı artan maliyetler ve malzeme tedarik sıkıntısına çözüm buldu! Kılıç, “Dönem daha planlı inşaat yapmak, tedarik sürecini iyi planlayarak israfı önleyen Yalın İnşaat yöntemlerini kullanmak" dedi.

Turner, dünyadaki en yüksek 100 binanın 16’sına imza attı!

ABD’nin en büyük üst yapı inşaat firmaları arasında yer alan Turner'ın imzası dünya üzerindeki en yüksek 100 binadan 16'sında bulunuyor.

Tina Turner hafta sonları için İsviçre'den malikane aldı!

ABD'li rock'n roll divasi Tina Turner (82) ile Alman prodüktör Erwin Bach (65) çifti, İsviçre'den 76 milyon dolar bedelle bir malikane satın aldı. Turner, bu malikaneyi hafta sonları eşiyle keyif yapmak amacıyla aldı. 

Prens William babasından miras kalacak mülkleri evsizlere açacak!

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in tahtının, ikinci varisi olan Prens William'ın babasından miras kalacak mülkleri evsizlere açacağı iddia edildi...

CIA'dan kripto para hamlesi!

CIA Direktörü William J. Burns, kripto para erişimleri için çalışmalarını genişlettiklerini dile getirdi. 

T And T Proje Yönetimi Müşavirlik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

T And T Proje Yönetimi Müşavirlik Hizmetleri Limited Şirketi Şişli’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Turner-Townsend Internatıonal Lımıted tarafından kuruldu.

Sophie Turner ve Joe Jonas, malikanelerini 15,2 milyon dolara sattı!

Game of Thrones’un yıldızı, İngiliz oyuncu Sophie Turner ile Amerikalı şarkıcı Joe Jonas, Los Angeles'ın Encino semtindeki lüks malikanelerini 15,2 milyon dolar bedelle sattı.

Sophie Turner ve Joe Jonas Miami'den ev aldı!

Game of Thrones dizisi ile büyük üne kavuşan Sophie Turner şarkıcı eşi Joe Jonas ile Miami'den dev malikane aldı. Çift malikane için 11 milyon dolar ödedi. 

Murat Levent Tatlıcı'nın miras davasında yeni gelişme!

2013 günü beyin kanseri nedeniyle hayatını kaybeden Murat Levent Tatlıcı’nın Amerikalı eşi Donna Marie Tatlıcı, kayınvalidesi Sevil Tülin Turner’e dava açtı. Amerikalı gelin, eşi Levent Tatlıcı’nın ölmeden 4 ay önce ABD’de hazırladığı vasiyetnamenin Türkiye’de de tanınmasını talep etti.

Karbonsuz İnşatta Turner’ın En İyi Uygulamaları 25 Şubat'ta masaya yatırılıyor!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği Karbonsuz İnşatta Turner’ın En İyi Uygulamaları semineri 25 Şubat'ta gerçekleştirilecek.

William Turner Haberi

William Turner

Yatırım değeri 250 milyon dolar olan projede, teslimlerin 2016’da yapılacağını söyleyen Çengelköy Park Yönetim Kurulu Üyesi ilker Dönmez, “2013 yılının ikinci yarısında temeli atılan projemizdeki rezidansların Ocak 2016’da, villaların ise Ağustos 2016’da sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. Rezidansın yüzde 60’ının, villa ve konakların yüzde 40’ının satışı da gerçekleştirildi” dedi. 


Çengelköy’de 65 dönüm arazi üzerinde yükselen projede, 27 villa, 116 çatı ve bahçe dubleksi ile 73 rezidans daire ve bir butik Çarşı bulunuyor. Dönmez, Çengelköy Park Evleri ile sokakları, dükkanları ve komşularıyla bütün bir mahalle   oluşturulduğunu belirtirken, “Çengelköy Park Evleri, İstanbul’da yeni bir projenin uygulanabileceği, Boğaz’a bakan en büyük arsa üzerinde inşa ediliyor, komşuluk ilişkilerini geliştirmek isteyenlere hitap eden bir proje” diye...