16 / 04 / 2024

Wilma Elles balat bina

Wilma Elles balat bina

Türk vatandaşı olmak için başvuru yapan Alman oyuncu Wilma Elles, Türkiye'den kazandığını yine Türkiye'de değerlendiriyor. Ünlü oyuncu son dönemin gözde semti Balat'tan müstakil bir bina satın aldı.

Orange City Balat'ta yüzde 50 peşinatla vade imkanı!

7 blok olarak yükselen Orange City Balat projesinden yüzde 50 peşinat ve vade imkanıyla konut sahibi olunabiliyor. Projede 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 3 oda 2 salon ve 4 oda 2 salon konut tipleri bulunuyor. 

Orange City Balat projesiyle doğanın içinde modern bir yaşam başlıyor!

Özdilek Holding bünyesinde yer alan Orange İnşaat, Bursa’nın nezih semti Balat’ta yükselen Orange City Balat ile doğanın içinde huzurlu ve modern bir yaşamı da başlatıyor.

Orange İnşaat'tan yeni proje! Orange City Balat, yüksek prestijli bir hayat sunmaya hazırlanıyor

Bursa’daki konut projelerine bir yenisini daha ekleyen Orange İnşaat, Orange City Balat’ın lansmanını gerçekleştirilen Özdilek Holding Kurumsal İletişim ve Destek Operasyonları Genel Müdürü Ufuk Kılınçarslan, Balat'ta yer alan konut projesini anlattı.

Balat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile İlhani Kayhan tarafından kuruldu.

Balat Dış Ticaret İnşaat Yapım İşleri Ve Madencilik Anonim Şirketi kuruldu!

Balat Dış Ticaret İnşaat Yapım İşleri Ve Madencilik Anonim Şirketi Kağıthane'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem İnce tarafından kuruldu.

Jade Mücella Elles ve Kerem Göğüş gayrimenkul dolandırıcılığı suçundan beraat etti!

Wilma Elles ile eski eşi Arif Kerem Göğüş'ün dolandırıcılık davasında mahkeme beraatleri yönünde kararı aldı. 

Balat 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

Fatih ilçesi, Balat Mahallesi, 1790 ada 1 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 20.06.2021 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım İmar planı değişikliği askıya çıkarıldı.

Balat İskelesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Fatih İlçesi, Karabaş Mahallesi Balat İskelesi’ne ait 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Wilma Elles, Kerem Göğüş’e açtığı davayı kazandı!

Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisiyle tanınan Wilma Elles, Kerem Göğüş’e açtığı nafaka davasını kazandı...

Balat'taki Khorenyan Ermeni İlkokulu kültür merkezi olacak!

1816 yılında Balat'ta yapılan ve 1866 yılında Khorenyan Ermeni İlkokulu’na dönüştürülen tarihi taş bina, hayata geçirilmesi planlanan restorasyon sonrasında kültür merkezi olarak kullanılacak.

Balat 1890 Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Balat 1890 Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Değerli, Barış Çekin ve Mehmet Cem Öz ortaklığında kuruldu.

Balat’ta bulunan sivil mimarlık örneği yapıların cepheleri yenileniyor!

Fatih ve İstanbul’un en özel ve güzel noktaları arasında yer alan Balat’ta bulunan sivil mimarlık örneği yapıların cepheleri yenileniyor.

Balat ve Sirkeci'de çarpık yapılaşma furyası!

Sirkeci'ye, Balat'a, Süleymaniye'ye nereye giderseniz gidin binaların önüne, üstüne, arkasına bu gecekondu plastik yerleşkeler hakim. Bu alanlarda yönetimler yetkilerine rağmen bu haksız, çirkin ve çarpık büyümeye göz yumuyor.

Wilma Elles balat bina Haberi

Wilma Elles balat bina

Geçtiğimiz aylarda ikiz bebekleri Milat ve Melodi'yi kucağına alan Alman oyuncu Wilma Elles, Türkiye'den kazandığını yine Türkiye'de değerlendiriyor. Türk vatandaşı olmak için başvuru yapan Wilma, son dönemin gözde semti Balat'tan müstakil bir bina satın aldı. 


Daha önce de Balat'ta bir dairesi olan Elles, böylece aynı semtten 2 ev sahibi oldu. Fulya'da da bir dairesi olan ünlü oyuncu, emlak zengini ünlüler arasına girmeye aday. Elles gibi yatırımını tarihi semt Balat'ta değerlendiren ünlü isimler arasında Kenan İmirzalıoğlu, Selin Demiratar, Dağhan Külegeç ve Athena Gökhan yer...