25 / 04 / 2024

Wilma Elles evlendi

Wilma Elles evlendi

Kerem Göğüş ve oyuncu Wilma Elles evlendi. Yaklaşık 4 yıldır birlikte olan ünlü işadamı Kerem Göğüş ve oyuncu Wilma Elles, Bebek'teki lüks dairelerinde mutluluğa 'Evet' dedi.

2023 yılında 565 bin 435 çift evlendi!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) merakla beklenen evlenme ve boşanma istatistiklerini açıkladı. Açıklanan rakamlara göre 2023 yılında 565 bin 435 çift evlendi...

2022'de 574 bin 358 çift evlendi, 180 bin 954 çift boşandı! Türkiye'de evlenmeler de boşanmalar da arttı!

Türkiye'de geçtiğimiz sene evlenen çiftlerin sayısı 574 bin 358'e, boşanan çiftlerin sayısı da 180 bin 954'e ulaştı. İşte ayrıntılar...

Evim Şahane programıyla tanınan meşhur Mimar Selim Yuhay hayatının aşkıyla evlendi

Televizyon ekranlarında yayınlanan Evim Şahane programıyla geniş kitleler tarafından tanınan mimar Selim Yuhay hayatını Burcu Yuhay soyadını alan kız arkadaşıyla birleştirdi.

Jade Mücella Elles ve Kerem Göğüş gayrimenkul dolandırıcılığı suçundan beraat etti!

Wilma Elles ile eski eşi Arif Kerem Göğüş'ün dolandırıcılık davasında mahkeme beraatleri yönünde kararı aldı. 

İkinci eşler mirastan pay alabilir mi?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde ikinci eşin mirastaki payını yazdı ve "Babamın ikinci kez evlendiği kadın, anneme ait evde bizlerden daha çok hisseye sahip oldu. Buna hakkı var mı?" sorusunu yanıtladı. 

Üvey anne ve çocuklar arasında miras paylaşımı nasıl olur?

Posta Gazetesi Tamer Heper'e gelen soruda, annesi sağken 1970'te arsa aldıklarını sonra annesinin vefat ettiğini belirten okuyucu, babasının evlendiğini, ikinci bir arsa daha aldıklarını aktardı. Okuyucu babasının vefatı durumunda mirasın nasıl bölüşüleceğini sordu.

Wilma Elles, Kerem Göğüş’e açtığı davayı kazandı!

Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisiyle tanınan Wilma Elles, Kerem Göğüş’e açtığı nafaka davasını kazandı...

Üvey kardeşlerin mirasta payı olur mu?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper'e gelen soruda, annesinin babasından ayrıldığını ve başkasıyla evlendiğini aktaran okuyucu, ablasının vefat ettiğini ve annesinin mirası reddettiğini belirterek, annesinin 2'nci evliliğinden çocuklarının mirasçı olduğunu söyledi, ne yapabileceklerini sordu.

Milyarder MacKenzie Scott kiralık evine yerleşti!

Amazon'un kurucusu ABD'li iş insanı Jeff Bezos'un eski eşi  MacKenzie Scott çocuklarının kimya öğretmeni Dan Jewett'la evlendi. Scott, eşiyle beraber  kirası 3 bin 800 dolar olan evine yerleşti.

2020'de 487 bin 270 çift evlendi, 135 bin 22 çift boşandı!

Kovid-19 salgınının damga vurduğu 2020'de evlenen çiftlerin sayısı yüzde 10.1 ve boşanan çiftlerin sayısı da yüzde 13.8 düştü. Türkiye İstatistik Kurumu'nun 2020 yılı evlenme ve boşanma istatistiklerini yayınladı. 

Üvey kardeşler mirasçı olabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper 'Annemle babam, biz küçükken boşanmış. Annem de bir başkası ile evlendi ve ondan çocuğu oldu. Bu sıralarda ablam da vefat etti. Annem, ablamdan kalan mirası reddetti. Annemin ikinci kocasından olan çocuğu mirasçı çıktı. Bu mümkün mü?' sorusunu cevapladı.

İkinci eşin mirası çocuklara kalır mı?

Posta yazarı Tamer Heper 'Yakınım olan dört kardeşin babaları vefat etmişti, anneleri yeniden evlendi, ikinci kocasından çocuğu olmadı. İkinci eşin adına kayıtlı evi var. Bunun vefatı halinde, yakınım olan dört kardeşin bu ev üzerinde miras payı olacak mı?' sorusunu cevapladı.

Üvey annenin çocuğu mirastan pay alabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper 'Annem vefat ettikten sonra babam başka bir kadın ile evlendi. Evlendiği kadının 3 çocuğu var. Üvey kardeşlerim, ileride babamın mirasından faydalanabilir mi?' sorusunu cevapladı.

Wilma Elles evlendi Haberi

Wilma Elles evlendi

Yaklaşık 4 yıldır birlikte olan ünlü işadamı Kerem Göğüş ve oyuncu Wilma Elles, Bebek'teki lüks dairelerinde mutluluğa 'Evet' dedi.


Geçtiğimiz cuma akşamı kıyılan imam nikahı öncesinde Müslüman olan Elles, daha sonra Kerem Göğüş'le birlikte imamın karşısına geçti.


Elles, işadamından ''mehir'' talebinde bulunmazken ünlü çiftin resmi nikah ve düğünleriniyse yaz aylarında yapacakları kesinlik kazandı.

Bu özel gün için ev kırmızı güllerle donatılırken, Elles'in gelinliğinin ünlü bir Türk modacı tarafından tasarlandığı öğrenildi.


Merasime katılan Kerem Göğüş'ün annesi Nurcan İlleez de gelinine 10 bin dolar değerinde pırlanta bir kolye hediye etti.


İkilinin ön balayı için Amerika’ya gideceği...