29 / 03 / 2024

wingru abramoviç

wingru abramoviç

Çeşme'nin Çiftlikköy beldesinde Tursite AŞ'yeait 167 dönümlük arazinin Wingru isimli şirkete 17 milyon dolara satıldığı belirtildi. Arazinin Rusya'da maden yatırımları bulunan iş adamı Micheal Progorof ya da ünlü Rus iş adamı Roman Abromoviç tarafından a

Rus oligark Abramoviç, Feyyaz Tokar Yalısı’nı kiraladı!

Ünlü Rus oligark Roman Abramoviç'in, 2012'de Ahmet Okumuş tarafından 25 milyon dolar bedelle satın alınan yalıyı yaklaşık 50 bin dolara kiraladığı gündeme geldi. İşte ayrıntılar... 

Roman Abramoviç, İstanbul'da arazi yatırımı için düğmeye bastı! 5 arazi bakıyor! 

Dünyanın en çok konuştuğu Rus milyarderlerden biri olan Roman Abramoviç'in İstanbul'daki gayrimenkul yatırımlarını hızlandırdığı konuşuluyor. İşte ayrıntılar...

Roman Abramoviç'ten İstanbul'a sır ziyaret! AB'den gelen yaptırım öncesi dikkat çeken gelişme

Rus milyarder iş adamı Roman Abromoviç, Ukrayna savaşı yüzünden zor günler geçiriyor! Putin'e yakınlığıyla bilinen Rus oligarkın özel jeti AB'nin yaptırımları öncesi İstanbul'daydı.

Muhsin Bayrak Chelsea'yi satın alıyor! Pazarlıklar başladı!

Türk iş insanı Muhsin Bayrak, Premier Lig devi Chelsea’yi satın almak için pazarlıklara başladığını duyurdu. Bayrak, ''Roman Abramoviç’in avukatları ile Chelsea’nin satın alma şartlarını görüşüyoruz. İmzalar için pazarlık aşamasındayız'' dedi.

Roman Abramoviç, İsrail'in en pahalı villasını satın aldı!

Rus iş adamı Roman Abramoviç'in İsrail'deki en pahalı villayı 64.5 milyon dolar bedelle satın aldı...

Roman Abramoviç Londra'da 192.6 milyon liraya rezidans aldı!

Rus milyarder Roman Abramoviç Londra'da bir rezidans dairesine 192.6 milyon lira ödedi. 10 araçlık park yerini ise ayrıca satın aldı.

Milyonerler Adası, Roman Abramoviç'in yatırımıyla değerlendi!

Bir diğer adı "Milyoner Adası" olan Saint-Barthelemy Adası, Roman Abramoviç'in yatırımıyla değerlendi. Abramoviç, 2009 yılında adadan 70 dönüm araziyi satın aldı. 

Dasha Zhukova 1 milyar euroluk gayrimenkulün sahibi oldu!

Milyarder Rus iş adamı Roman Abramoviç ve Dasha Zhukova'nın 10 yıllık evliliği sonlandı. Zhukova, boşanma sonrasında İngiltere’de bulunan iki daire, iki villanın ve Fransa’daki La Croe Şatosu'nun sahibi oldu.

Roman Abramoviç'ten Kıbrıs'a 30 milyon dolarlık Chelsey Village!

Milyarder Rus işadamı Abramoviç, Kıbrıs'ta 2 yıl içinde 30 milyon dolarlık villayı sessiz sedasız dikti. Zenginler villa için kuyruğa girdi.

Roman Abramoviç’in New York’taki 3 binası için yenileme projesi reddedildi!

Dünyanın sayılı zenginlerinden olan Rus oligark Roman Abramoviç’in New York’taki emlak oyunu, Binalar Müdürlüğü ve Anıtları Koruma Komisyonu’na takılarak olumsuz yanıt aldı.

Roman Abramoviç 25 milyon dolara aldığı oteli eve dönüştürüyor!

Chelsea’nin milyarder patronu Abramoviç, yedi yıl boyunca peşinde koştuğu oteli eşi Dasha Zhukova’ya aldı. Abramoviç, İsrail’de 25 milyon dolara aldığı oteli, şimdi de eve dönüştürüyor.

Rus milyarder Roman Abramoviç Karaca Adası'na talip oldu!

Rus milyarder Roman Abramoviç, Muğla'yı mesken tuttu. 78 milyon liraya satışa çıkarılan Karaca Adası'na talip oldu. 13.4 milyar dolar servetiyle dünyanın en zengin 53. kişisi olan işadamı, "Eclipse" adlı lüks yatıyla, birçok kez Marmaris'e gitti...

Bosforce Emlak: Roman Abramoviç, Karaca Adası için bize başvurmadı!

Bosforce Emlak Geliştirme ve Pazarlama Şirketinin yönetici ortağı Ulvi Özcan, Emlakkulisi.com'a yaptığı açıklamada 'İstanbul'da yalı fiyatına' dediği Karaca Adası için 150 kişiye sunuş yaptıklarını ancak Roman Abramoviç'in kendileriyle temasa geçmediğini

wingru abramoviç Haberi

wingru abramoviç

Çeşme'nin Çiftlikköy beldesinde Tursite AŞ'ye
ait 167 dönümlük arazinin Wingru isimli şirkete 17 milyon dolara satıldığı belirtildi. Arazinin Rusya'da maden yatırımları bulunan iş adamı Micheal Progorof ya da ünlü Rus iş adamı Roman Abromoviç tarafından alınmış olabileceği iddia edildi.


Çeşme Belediye Başkanı Faik Tütüncüoğlu, yaptığı açıklamada, Çiftlikköy mevkisindeki Tursite AŞ'ye ait arazinin, Wingru şirketine satışının yapıldığı belirtti.


Şirketin ünlü iş adamı Abromoviç'e ait olduğu iddialarının bulunduğunu belirten Tütüncüoğlu, "Bunu kesin olarak bilemeyiz. Bu yönde haberler var. Araziyi alan şirket bizimle iletişime geçmedi" dedi.


Arazinin tapuda 17 milyon dolar bedelle satıldığının belirtildiğini ifade eden Tütüncüoğlu, turizm yatırım alanı olan bölgenin yeni bir tesis kazanacağını kaydetti.