24 / 04 / 2024

wloft dragos ne zaman teslim

wloft dragos ne zaman teslim

Maltepe Wloft Dragos satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede daire teslimlerinin Mayıs 2016'da yapılması planlanıyor.

Wloft Dragos fiyatları!

Wloft Dragos fiyatları ile ilgili tüm bilgileri haberimizde bulabilirsiniz. Proje, İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de Erguvan İnşaat ile Demirbaş Yapı imzası ile yükseliyor. Wloft Dragos fiyatları 300 bin liradan başlıyor.

Luna Dragos projesinde 36 ay taksit sıfır faiz avantajı! 

Batı Birikim Gayrimenkul tarafından inşa edilen Luna Dragos projesinde 36 ay taksit sıfır faiz avantajı ile satışlar devam ediyor. Peki Luna Dragos projesinde konut fiyatları ne kadar? Hangi tip konutlar yer alıyor? İşte ayrıntılar...

Luna Dragos ön satışta! Yeni proje!

Batı Birikim Gayrimenkul tarafından İstanbul Maltepe'de hayata geçirilen Luna Dragos ön satışta! Peki Luna Dragos konut fiyatları ne kadar? İşte Luna Dragos konut fiyat listesi...

Nuvo Dragos'taki 410 bağımsız bölümün değeri belli oldu! Özderici GYO resmen duyurdu! 

Özderici GYO Maltepe'de yer alan Nuvo Dragos projesindeki 410 bağımsız bölümün değerini açıkladı. Peki Nuvo Dragos'un 2022 değeri ne kadar oldu? İşte Nuvo Dragos projesinin 2022 değeri...

Maltepe Nuvo Dragos'un değeri belli oldu!

Özderici GYO, Maltepe Nuvo Dragos Projesi'nin 2021 değerleme raporunu yayınladı. Peki Maltepe Nuvo Dragos'un değeri ne kadar ?

Nuvo Dragos’ta 4 bin 900 TL'den başlayan taksitlerle!

Sunduğu konforlu daire çeşitliliği ve sosyal imkanlarla Maltepe Bölgesi’nin en çok tercih edilen projesi olarak öne çıkan Nuvo Dragos projesinde 0,98 faiz ve 120 ay vade seçeneğine ek KDV’de sıfırlandı.

Nest Dragos ne zaman teslim?

Nest Dragos projesi BGS Nest Yaşam tarafından Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçiriliyor. Peki Nest Dragos ne zaman teslim?

Nuvo Dragos'u bir de yaşayanlardan dinleyin!

Nuvo Dragos’ta yaşayanlar proje hakkında ne düşünüyor? Herkes tek ortak noktada buluşuyor; “Nuvo Dragos’ta yaşam çok konforlu!”

Başyapıt Dragos Sevgililer Günü kampanyası 2018!

Maltepe'de hayata geçirilen ve bu yıl teslim edilecek olan Başyapıt Dragos projesinde Sevgililer Günü’ne özel kampanya başladı...

Versus Dragos’tan Sevgililer Günü’ne özel kampanya!

Resim Yapı ve Gayrimenkul Geliştirme’nin İstanbul Dragos’ta yükselen projesi VERSUS DRAGOS,  Sevgililer Günü’ne özel yüzde 5+ yüzde 5’lik ekstra indirim avantajı ile tüm sevgili sahiplerini bekliyor... 

DKY Dragos satış ofisi!

DKY İnşaat imzası taşıyan DKY Dragos projesi İstanbul Şehir Üniversitesi Dragos Kampüsü'ne çok yakın mesafede inşa edilecek..

Başyapıt Dragos konut teslimleri!

Başyapıt Dragos projesi İstanbul Maltepe'de yükseliyor. Başyapıt Dragos konut teslimleri ne zaman?

Kartal Versus Dragos daire fiyatları ne kadar?

Versus Dragos projesi İstanbul Kartal'da 8 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor. Kartal Versus Dragos daire fiyatları ne kadar?

Versus Dragos Evleri ne zaman teslim?

2 blok şeklinde yükselen Versus Dragos projesi Adalar ve Marmara Denizi manzarasına hakim. Projede 1+1 daire fiyatları 523 bin 834 TL'den başlıyor. Peki Versus Dragos Evleri ne zaman teslim?

wloft dragos ne zaman teslim Haberi

wloft dragos ne zaman teslim

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de yükselen WLoft Dragos Rezidans 100 adet konut ve 350 metrekare olan 1 ticari birimden oluşuyor. 4 bin 500 metrekare arsa alanında yükselen projenin tamamlandığında 15 bin metrekare inşaat alanına sahip olması planlanıyor. 


Maltepe Wloft Dragos satılık dairelerin alanları; 1+1'lerde 74 metrekare, 3+1'lerde 150 metrekareden oluşuyor. 2+1 dairelerin alanları ise 109 ile 123 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 55 metre boyunda 18 katlı tek blok şeklinde tasarlandı.


Demirbaş Yapı ve Erguvan İnşaat ortaklığında inşa edilen Wloft Dragos Residence lokasyon olarak Maltepe metro durağına, minibüs ve sahil yoluna ve yüksek hızlı trene yürüme mesafesinde yer alıyor. Projenin sosyal alanları arasında ise güvenlik, peyzaj alanları, spor alanları ve otopark mevcut.


W Loft Dragos fiyatları

1+1'ler 305 bin TL ile 423 bin TL, 

2+1'ler 490...