19 / 04 / 2024

Wyndham Hotel iletişim

Wyndham Hotel iletişim

Türkiye’nin en büyük yabancı otel yatırımcısı olan Wyndham Hotel Grup, Wyndham ve de Ramada markaları ile 10 yıl içinde 50 yeni otel daha açmayı hedefliyor.

Wyndham Hotel Group Türkiye'deki ikinci üst sınıf otelini İstanbul'da açtı!

Wyndham Hotel Group, Türkiye’deki ikinci üst sınıf Wyndham Hotels and Resorts® oteli 307 odalı Wyndham İstanbul Petek’in açılışını duyurdu...

Serenity Plus Basın Ekspres iletişim!

Serenity Plus Basın Ekspres iletişim numarası 0212 698 0 555 olarak belirtiliyor. Bakırcı Yapı tarafından inşa edilecek proje Marriott Hotel'e yakın bir konumda yer alıyor.

Basın Ekspres Cathay İnşaat Projesi iletişim!

Basın Ekspres Cathay İnşaat Projesi iletişim için 0212 244 54 54 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ofis, ticari alanlar ve konutlardan meydana gelen proje Courtyard Hotel'in karşısında yükselecek.

Cathay Group Basın Ekspres Projesi iletişim!

Cathay Group Basın Ekspres Projesi iletişim için 0212 244 54 54 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Cathay Group tarafından inşa edilecek proje Courtyard Hotel'in karşısında yükselecek.

Sky Tower Hotel Düzce iletişim!

Sky Tower Hotel Düzce iletişim için 444 7 759 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Devri tatil konsepti ile 6 yıl boyunca her şey dahil tatil imkanı sunan proje 2 yıldır faaliyet gösteriyor.

Düzce Sky Tower Hotel iletişim!

Düzce Sky Tower Hotel iletişim için 444 7 759 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 2 yıldır faaliyette olan projede Devri Tatil fırsatı ile 6 yıl boyunca 1 hafta her şey dahil tatil seçeneği sunuluyor.

SKY Tower Hotel iletişim bilgileri telefon!

Toplam 184 adet odadan meydana gelen projede Ramazan ayına özel yüzde 40'a varan indirim sağlanıyor. SKY Tower Hotel iletişim bilgileri telefon numarası 444 7 759 olarak belirlendi.

SKY Tower Hotel iletişim bilgileri!

Akçakoca'ya kıyısı bulunan otelde devri tatil dönemi başladı. SKY Tower Hotel iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 7 759 olarak belirlendi. Projede lansmana özel avantajlar sunuluyor.

Akçakoca Sky Tower Hotel iletişim!

Akçakoca Sky Tower Hotel iletişim numarası 444 7 759 olarak belirlendi. Tatil fırsatları devam eden projede 6 yıl boyunca her yıl 8 gün 7 gece devri tatil imkanı sağlanıyor.

Sky Tower Otel iletişim!

Sky Tower Hotel Devr-i Tatil kampanyası kapsamında 6 yıllığına her yıl 1 hafta boyunca her şey dahil tatil imkanları sunuluyor. Sky Tower Otel iletişim için 444 7 759 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Sky Tower Hotel Akçakoca iletişim!

Sky Tower Hotel'de sezonlar mavi, kırmızı, sarı ve beyaz dönem şeklinde isimlendiriliyor. Projede fiyatlar dönemlere göre değişiklik gösteriyor. İşte Sky Tower Hotel Akçakoca iletişim bilgileri...

Sky Tower Hotel iletişim!

Fiyatları sezonlara göre değişen Sky Tower Hotel'de 183 deniz manzaralı oda ve 1 adet kind suite oda yer alıyor. Proje E7 Grup imzası taşıyor. İşte Sky Tower Hotel iletişim bilgileri...

İnnovia Park Evleri iletişim!

Dairelerin minimum 95 bin liradan başlayan fiyatlarla satıldığı İnnovia Park Evleri iletişim bilgileri ve ulaşım detayları haberimizde yer alıyor...

Bahçetepe telefon ve iletişim bilgileri !

Bahçetepe telefon ve iletişim bilgileri kapsamında projeye ulaşmak isteyenler 444 61 71 numaralı telefonlardan ulaşım sağlayabiliyor...

Wyndham Hotel iletişim Haberi

Wyndham Hotel iletişim

Kısa sürede 11 yeni otel açma hazırlığındaki Wyndham Hotel Grup üst düzey yöneticileri, Türkiye’de büyümenin, şirketin küresel rekabet gücünü de desteklediğine dikkat çekiyor.

Türkiye ve Komşu Ülkeler Otel Yatırım Konferansı (CATHIC) Hilton Bomonti Otel’de yapıldı. İstanbul’da Üçüncüsü düzenlenen Zirve’ye, küresel turizm sektörü devlerinden 100’den fazla markanın üst düzey yöneticileri katıldı.


DHA’nın sorularını yanıtlayan Wyndham Hotel Grup CEO’su Robert Loewen ve Wyndham Hotel Grup Avrupa, Ortadoğu ve Afrika'dan sorumlu yönetici direktörü ve Kıdemli Başkan Yardımcısı Rui Barros sektöre ve Türkiye’ye ilişkin hedeflerini ve görüşlerini anlattı.


Türkiyenin genel olarak ekonomik durumunu yatırımlar açısından nasıl değerlendiriyorsunuz? Türkiye’de yatırım ve rekabet koşulları açısından nasıl zorluk ve avantajlar var?


Barros: Türkiye’nin büyümeye devam edeceğine inanıyoruz. Bizim mevcut projelerimiz ve bu yöndeki çalışmalarımız da bu düşüncemize bağlı olarak devam...