19 / 04 / 2024

Wyndham Hotel

Wyndham Hotel

Türkiye’nin en büyük yabancı otel yatırımcısı olan Wyndham Hotel Grup, Wyndham ve de Ramada markaları ile 10 yıl içinde 50 yeni otel daha açmayı hedefliyor.

Ever Turizm ile Wyndham Hotel, Türkiye'ye 30 yeni otel yapacak!

Ever Turizm dünyanın en büyük zincir otel grubu Wyndham Hotel Group ile 10 yıl içinde Türkiye'de 30 tane Ramada Encore markalı 4 yıldızlı otel açmayı planlıyor...

Wyndham Hotel Group Türkiye'de 100 otel açacak!

Türkiye'de otel sayısını son iki yılda 3'e katlayan Wyndham Hotel Group'un şu anda Türkiye'de 50'nin üzerinde oteli faaliyet gösteriyor.

Wyndham Hotel Türkiye'deki otel sayısını 200'e çıkaracak!

Wyndham Hotel Group EMEA Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı John Griffin, ''Türkiye'de 50 otelimiz bulunuyor. GrifFın, markaları altında Türkiye'de faaliyet gösteren otel sayısını geçtiğimiz iki yılda üçe katladık ve 2020'ye kadar ise bu sayıyı 100'e çıkarmayı hedefliyoruz'' dedi.

Ramada Bursa Çekirge Hotel açıldı!

Uluslararası konaklama markası Wyndham Hotel Group’un bünyesinde bulunan Ramada Bursa Çekirge Hotel hizmet vermeye başladı. Kükürtlü’de yer alan Ramada Bursa Çekirge, kentin merkezine olduğu kadar ticari ve endüstri merkezlerine de yakın bir konumda yer alıyor.

Wyndham Hotel'in Türkiye'deki otel sayısı 51'e ulaştı!

Dünya genelinde 7 bin 800 otel, 720 bin yatak kapasitesi ve 40 bine yakın çalışana sahip olan Wyndham Grubu, Türkiye'deki 51. otelini açtı. Grup Türkiye'de 70 otel sayısına ulaşmayı hedefliyor.

Wyndham Grand İstanbul Europe Hotel Çevreye Duyarlı Tesis belgesi aldı!

Wyndham Grand İstanbul Europe Hotel Turizm Bakanlığı’nın belirlediği standartlara uyarak Çevreye Duyarlı Tesis belgesi sahibi oldu ve Yeşil Yıldız almaya hak kazandı.

Wyndham Grand Kalamış Hotel mükemmellik ödülü aldı!

Wyndham Grand Kalamış Hotel, dünyanın en prestijli seyahat sitesi Booking.com ’un konuk değerlendirmeleri sonucu “ Mükemmellik ” ödülüne layık görüldü.

İpekyolu ve Wyndham Hotel'den Özbekistan'da yeni işbirliği!

İpek Yolu Turizm Yatırımları’nın, Özbekistan’ın Tashkent şehrinde 2003’de yatırımını gerçekleştirdiği Dedeman Silk Road Tashkent Oteli 1 Ocak 2015 tarihinden itibaren “Wyndham Tashkent” markası ile hizmet vermeye başlayacak.

Wyndham İstanbul Petek Hotel her zaman fit, her zaman zinde!

Yeni sezona özel indirimli üyelik paketlerinin yanında tesisi denemek isteyen ziyaretçilerine ücretsiz 3 günlük deneme fırsatı da sunuluyor.Wyndham İstanbul Petek Hotel her zaman fit, her zaman zinde.

Wyndham İstanbul Petek Hotel’de kurumsal toplantılar için avantajlı paketler!

Atatürk Havalimanı’na 3,7 km’de yer alan ve İstanbul’daki birçok yere ulaşımı kolay bir konumda bulunan Wyndham İstanbul Petek Hotel’de kurumsal toplantılarınız için avantajlı paketler sunuluyor.

Wyndham İstanbul Petek Hotel’den bayram sürprizi!

Huzurlu ve konforlu bir tatil geçirmek isteyenlere Wyndham İstanbul petek Hotel’den bayrama özel konaklama paketi. Bayram Tatili boyunca tek veya çift kişilik deluxe odalarda 5 gece kal 4 gece öde fırsatı kahvaltı dahil konaklama paketi 400 €...

Wnydham Hotel Group Türkiye'deki zincirini ortaklarla büyütecek!

7 bin 500 oteliyle dünyanın en büyük otel zinciri olan Wyndham Hotel Grup CEO'su Robert Loewen Türk turizm sektörüne dair plan ve yatırımlarını Yurt'a anlattı.

Wyndham Hotel Group Türkiye'de 50 otel daha açacak!

Türkiye’nin en büyük yabancı otel yatırımcısı olan Wyndham Hotel Grup, Wyndham ve de Ramada markaları ile 10 yıl içinde 50 yeni otel daha açmayı hedefliyor.

Mustafa Cevizci :Dorak Holding 2018 yılında halka açılmayı planlıyor!

Kapadokya ve İstanbul'da bulunan iki oteli için Wyndham Hotel Group ile marka kullanım anlaşması yapan Dorak Holding'in Oteller Grubu Direktörü Mustafa Cevizci, holdingi 2018 yılında halka açmayı planladıklarını söyledi.

Wyndham Hotel Haberi

Wyndham Hotel

Kısa sürede 11 yeni otel açma hazırlığındaki Wyndham Hotel Grup üst düzey yöneticileri, Türkiye’de büyümenin, şirketin küresel rekabet gücünü de desteklediğine dikkat çekiyor.

Türkiye ve Komşu Ülkeler Otel Yatırım Konferansı (CATHIC) Hilton Bomonti Otel’de yapıldı. İstanbul’da Üçüncüsü düzenlenen Zirve’ye, küresel turizm sektörü devlerinden 100’den fazla markanın üst düzey yöneticileri katıldı.


DHA’nın sorularını yanıtlayan Wyndham Hotel Grup CEO’su Robert Loewen ve Wyndham Hotel Grup Avrupa, Ortadoğu ve Afrika'dan sorumlu yönetici direktörü ve Kıdemli Başkan Yardımcısı Rui Barros sektöre ve Türkiye’ye ilişkin hedeflerini ve görüşlerini anlattı.


Türkiyenin genel olarak ekonomik durumunu yatırımlar açısından nasıl değerlendiriyorsunuz? Türkiye’de yatırım ve rekabet koşulları açısından nasıl zorluk ve avantajlar var?


Barros: Türkiye’nin büyümeye devam edeceğine inanıyoruz. Bizim mevcut projelerimiz ve bu yöndeki çalışmalarımız da bu düşüncemize bağlı olarak devam...