19 / 04 / 2024

yabancı yatırımcı tercihi

yabancı yatırımcı tercihi

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyt Şener, İngiltere Büyükelçiliği Ticaret Müşaviri Clive Allcorn ile bir araya geldi. Allcorn, Bursa'nın yabancı yatırımcılar için önemli bir pazar olduğunu söyledi.

Yabancı yatırımcının ilk tercihi İstanbul oldu!

Satış Çözümleri kurucusu, Motto Turkey Yönetim Kurulu üyesi Soner Keleş, yabancı yatırımcıların konut tercihinde İstanbul’un ilk sırada yer aldığını ve Türkiye’de yabancıya satılan her iki konuttan birisinin İstanbul’da yer alan konsept projelerden gerçekleştiğini belirtti.

Yabancı yatırımcıların gayrimenkulde ilk tercihi Türkiye!

Yabancı yatırımcılar koronavirüs salgınına rağmen Türkiye'den konut almaya devam etti. Trend Turnkey şirketinin Kurucu ve Yöneticisi Murat Sarıkaya, yabancıların en çok İstanbul ve İzmir'den ev aldığını söyledi.

Yabancı yatırımcıya vatandaşlık hakkını Mahmut Dereli değerlendirdi!

Bir milyon dolarlık taşınmaz mülk alımı yapan yabancı yatırımcıya vatandaşlık hakkı verilmesi ile ilgili Torkan İnşaat İcra Kurulu Başkanı Mahmut Dereli değerlendirmede bulundu.

Dövizde yaşanan kur artışı yabancı yatırımcı için bir fırsat!

2016 yılının hem Türkiye hem de dünya için oldukça yoğun bir gündemle geçtiğini belirten Metal Yapı Konut Genel Müdürü Akın Karalı ise şunları kaydetti: "Yaşanan tüm gelişmelere rağmen ülkemiz yerli ve yabancı yatırımcıları cezbediyor. ." dedi.

Konutta yabancı yatırımcıya dolar etkisi!

Sektör temsilcileri, yabancı yatırımcıların bu tür dalgalanmaları cazip gördüğünü kaydederek, bu durumun son günlerde satış ofislerine yansıdığını bildiriyor.

Güvenli liman arayan yabancı yatırımcı GYF’ye yönelmeli!

CNR Emlak Fuarı’nda, gayrimenkul sektöründeki güvenli yatırım araçları masaya yatırıldı. Omurga Portföy Yatırım Direktörü İlhami Akkum, “Güvenli liman arayan yabancı yatırımcı GYF’ye yatırım yapmalı” dedi.

Türkiye yabancı yatırımcı için cazibesini kaybetmedi!

TABA AmCham Başkanı Bora Gürçay, yabancı yatırımcı için Türkiye'de tüm koşulların uygun olduğunu ve ülkenin cazibesini kaybetmediğini bildirdi.

Yabancı yatırımcılar bu ilçelerden konut alıyor!

Yeni yatırımlar ve konut projeleri ile yabancı yatırımcıların ilgisini çekmeye devam eden İstanbul'da yabancılara konut satışı hızla artıyor.

Yabancı yatırımcıların Türkiye’ye ilgisi sürüyor!

ABD’de bir dizi görüşme gerçekleştiren Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, yabancı yatırımcıların Türkiye’ye ilgisinin sürdüğünü söyledi.

Kredi notunun düşmesi yabancı yatırımcı ilgisini azaltmaz!

Ernst & Young Türkiye Başkanlığı’na getirilen Metin Canoğulları, derecelendirme kuruluşlarının kredi notunu düşürmesinin Türkiye’ye yabancı yatırımcı ilgisini azaltmayacağını söyledi.

Yabancı yatırımcıya oturma izni!

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan'ın yaptığı açıklamalara göre, yabancı yatırımcılara bazı koşullarda oturma izni ve vatandaşlık verilecek.

Türkiye'nin zor süreçleri atlatması yabancı yatırımcıları etkiledi!

Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı (TYDTA) Başkanı Arda Ermut, Türkiye'nin zor süreçleri atlatmasının ve darbe girişiminin ardından hızlı şekilde toparlanmasının yabancı yatırımcıları çok etkilediğini söyledi.

SeaPearl Ataköy yabancı yatırımcının ilgi odağı oldu!

Ataköy sahildeki projeye yabancı yatırımcıların ilgi gösterdiğini belirten Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, “Ülkemiz için buradayız, satış ikinci planda” dedi.

yabancı yatırımcı tercihi Haberi

yabancı yatırımcı tercihi

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyt Şener, İngiltere Büyükelçiliği Ticaret Müşaviri Clive Allcorn ile bir araya geldi. Allcorn, Bursa'nın coğrafi ve stratejik potansiyeli ile yabancı yatırımcılar için önemli bir pazar olduğunu söyledi. Bursa sanayiinin Türkiye'de büyük bir güce sahip olduğunu kaydeden Şener, BTSO olarak Bursa'nın bu gücünün uluslararası arenada da hissettirilmesi için çalıştıklarını söyledi. İngiltere ile Bursa arasındaki ticari bağlantıların kuvvetlenmesini istediklerini vurgulayan Şener, "BTSO olarak, ülkemizin üretim üssü konumundaki Bursa'mızın her alanda çıtasını yükseltmek için projelerimize devam ediyoruz. Geçtiğimiz sene Bursa ekonomisine ivme kazandıran önemli çalışmaları hayata geçirdik. 2016 yılında da şehir ve ülke ekonomisine katkı sağlayacak çalışmalar gerçekleştirmeyi sürdüreceğiz" dedi.


İNGİLTERE'YE GİDİYOR


Küresel Fuar Acentesi Projesi çerçevesinde İngiltere'ye bir fuar organizasyonu düzenlemeyi planladıklarını ifade eden...