20 / 04 / 2024

yağ fiyatları

yağ fiyatları

Ayçiçek yağı fiyatları düşüyor. Uzun bir süredir beklenen oldu. Ayçiçek yağı fiyatlarında düşüş bekleniyor. İşte detaylar!

Ayçiçek yağı fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! 12 bin lira verilecek! İşte detaylar!

Ayçiçek yağı fiyatlarına dair yeni bir karar alındı. İşte yağlık ayçiçeği üretiminde yaşanan bu artışın çiftçi memnuniyetinin sağlanarak sürdürülebilir kılınması için alınan karar!

BİM’den beklenen yağ indirimi geldi! 30 Ağustos 5 litre Ayçiçek yağı ne kadar?

BİM indirimleri merakla takip ediliyor. İşte BİM’den beklenen yağ indirimi geldi! İşte detaylar!

Tarım Kredi marketlerinden sonra o markette dev indirime gitti! İşte 5 litre yağ fiyatlarını düşüren market!

Tarım Kredi marketlerinde geçtiğimiz hafta pek çok üründe indirime gidildi. Tarım Kredi marketlerinden sonra BİM de indirime gitti. İşte detaylar!

Ayçiçek yağı fiyatları düşmeye hazırlanıyor! İşte beklenen o haber geldi!

Ayçiçek yağı fiyatlarında son dönemde bir hayli artış yaşandı. Ancak vatandaşa güzel bir haber geldi. Ayçiçek yağı fiyatları düşmeye hazırlanıyor. İşte detaylar!

5 LT Ayçiçek yağında dev indirim! Yetişen kapıyor! İşte detaylar!

Ayçiçek yağında görülmemiş indirim geliyor. Vatandaşların sürekli araştırdığı konuların başında Ayçiçek yağı fiyatları gelmektedir. İşte detaylar!

Ayçiçek yağı fiyatı ile son dakika gelişme! İşte detaylar!

Ayçiçek yağı fiyatı ile ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Pek çok il hasada başladı. Peki Ayçiçek yağı fiyatı düşecek mi? İşte detaylar!

Ayçiçek yağı ile ilgili yeni gelişme! Artık fiyatlar!

Ayçiçek yağı fiyatları vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Ayçiçek yağı fiyatları düşecek mi? İşte detaylar!

Yağ fiyatlarına zelzele etkisi! 1,2,3,4,5 litre Ayçiçek yağı ne kadar?

Ayçiçek yağ fiyatlarına dair yeni bir açıklama yapıldı. Güncel 1,2,3,4,5 litre Ayçiçek yağı ne kadar? İşte detaylar!

Ayçiçek yağı fiyatlarını gören inanamadı! Duyanlar akın etti! İşte detaylar!

Ayçiçek yağı fiyatları vatandaşların gündeminde yer alan konulardan biridir. İşte güncel Ayçiçek yağı fiyatlarına dair detaylar!

Migros'ta ayçiçek yağı fiyatları dip yaptı! Bu indirim sadece 2 gün geçerli!

Perakende devi Migros'ta ayçiçek yağı fiyatları resmen dip yaptı. Sadece 2 gün geçerli olarak bu indirimle Torku Altınekin 5 litre ayçiçek yağı fiyatı 219,90 TL'den 179,90 TL'ye indi.

A101'de bu hafta yine dev indirim kampanyası! A101'de yağ fiyatları 102 TL birden düştü...

A101 aktüel 13-19 Ocak'ta mağazalarda birçok indirimli ürün yerini alacağı belirtildi. Bu hafta sıvı yağ, zeytinyağı, kahve ve seçili çeşitli ürünlerde indirim kampanyası yapılacağı duyuruldu. İşte, 13-19 Ocak A101 aktüel ürünleri ve detaylar...

Kötü haber geldi: Ayçiçek yağı fiyatlarına zam yolda!

Trakya çiftçisi 2023 yılında verim ve kalite açısından son dönemlerin en düşük üretim sezonlarından birini yaşadı. Trakya'da etkili olan kuraklık ayçiçeğini de vurdu. Bu nedenle ayçiçek yağına zam bekleniyor.

Carrefoursa'da ayçiçek yağına yüzde 30'a varan indirim! 2 litresi 69 TL ile dibi gördü! Yetişen anında alıyor!

Carrefoursa ayçiçek yağı kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında ayçiçek yağ fiyatları dibi gördü. İşte Carrefoursa ayçiçek yağı kampanyalı fiyat listesi...

Zam gelmeden hemen stoklayın! 4 kilogram Ayçiçek yağı 136 liraya kadar düştü! 1, 2, 3, 4 kg peş peşe indirime girdi...

Ayçiçek yağı fiyatlarına beklenen indirim geldi.  CarrefourSA market 1, 2, 3, 4 kg ayçiçek yağına indirim yaptı. İşte indirimli ayçiçek yağı fiyatları ...

Ayçiçeği kuraklığı ayçiçek yağı fiyatlarına zam getiriyor?

Trakya, Türkiye'nin ayçiçeği üretiminin büyük bir bölümünü sağladığı bir bölgedir. Ancak son zamanlarda yaşanan kuraklık, bu önemli sektörü tehdit ediyor. Sektörün önde gelen temsilcileri, kuraklığın etkisiyle ayçiçek yağı fiyatlarının yükselmesi endişeye sürüklüyor. İşte detaylar...

Ayçiçek yağı fiyatlarına yeni zam yolda! Verim düştü, yağ fiyatları artacak! 

Ayçiçek yağı fiyatlarının yükseleceği gündeme geldi. Sulama yapılmayan arazilerde verimin yüzde 70 düşmesinin ardından fiyatlarda artış olacağı ifade ediliyor. İşte ayrıntılar...

Son Dakika: Ayçiçek yağına 15 lira birden zam geldi! İşte yeni tarife

Toprak Mahsulleri Ofisi, mutfakların vazgeçilmez malzemesi yağ fiyatlarına 15 lira birden zam yaptı. Peki, TMO'da ayçiçek yağı ne kadar oldu? İşte detaylar...

Ayçiçek yağı fiyatları dibi gördü! BİM, A101, MİGROS 2023 güncel fiyatları...

Geçen sene peş peşe rekor kıran ayçiçek yağı fiyatları dip yaptı. Peki  BİM, A101, MİGROS'ta ayçiçek yağı fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Bu buzdolabı sudan ucuz; Fiyatı yalnızca 3 bin 499 TL

Döviz kurundaki yükselme beyaz eşya fiyatlarında da artışa neden oldu. Aylık gelen zamlar sonrası buzdolabı fiyatları da tavan yaptı. Fakat piyasada satılan bir buzdolabı fiyatıyla dikkatleri çekmeyi başardı. İşte yalnızca 3 bin 499 TL'ye satılan o buzdolabı ve özellikleri...

Beko'dan yeni kampanya! Seçili ürünlerde kahve makinesi fırsatını kaçırmayın! 3 Haziran 2023 fiyat listesi...

Beko'dan haziran ayına özel bin 600 TL'lik kahve makinesi hediye fırsatı. Beko, beyaz eşya, üçlü ankastre set veya televizyon alışverişinde Mini Keyf Türk Kahvesi Makinesi hediye ediyor. Peki, Beko'da beyaz eşya fiyatları ne kadar?

Ayçiçek Yağı Fiyatları Düştü! CarrefourSA'da 4 Litresi Sadece 108 TL!

Ayçiçek yağı fiyatlarındaki geçmiş yıllardaki artışın ardından, CarrefourSA'dan sevindirici bir haber geldi. Şimdi, CarrefourSA marketinde 4 litrelik ayçiçek yağı sadece 108 TL'ye satılıyor! İşte ayrıntılar...

Tarım Kredi'den büyük hamle! 5 Litre ayçiçek yağı fiyatları dibi gördü! 

Ayçiçek yağında gelen indirimlere bir yenisi de Tarım Kredi'den geldi. 5 litre TMO ayçiçek yağının satışını düşürerek vatandaşı memnun etti. İşte indirime ait merak edilen tüm ayrıntılar.

yağ fiyatları Haberi

yağ fiyatları

Ayçiçek yağı fiyatlarını düşürecek gelişme yaşanıyor. Balıkesir'in Manyas ilçesinde ayçiçeği hasadı başladı. Elde edilen verim ve açıklanan fiyatlar çiftçinin yüzünü güldürecek.

İşte ayçiçeğinde yaşanacak gelişmeye dair detaylar!

BU YIL AYÇİÇEĞİ HASADINDAN BEKLENTİ BÜYÜK!

Balıkesir’de ayçiçeği hasadına başlandı. Bu hasattan beklenti büyük. Manyas’ta geçen yıla göre ekim alanı yüzde 50 artış gösteren ayçiçeği, bu yıl yaklaşık 30 bin dekar alanda ekildi.

Ülkenin en büyük ayçiçeği alıcısı olan Trakya Birlik Yağlı Tohumlar Kooperatifinin ayçiçeği fiyatlarını yağ oranlarına göre ton bazına göre 12 bin ile 13 bin 800 lira olarak belirlemesi sonrası serbest piyasada tüccarın ton bazında 9 bin lira, Tarım Kooperatiflerin de 10 bin 400 lira fiyat uygulaması ayçiçeği üreticilerini Yağlı Tohumlar Kooperatifine yöneltmesine neden oldu.

ORTAK OLMALARI KONUSUNDA ÇAĞRI YAPILDI!

Manyas Yağlı Tohumlar Kooperatif...