10 / 05 / 2024

Yahya Küçük

Yahya Küçük

Akvizyon İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yahya Küçük, Köksal Küçük, Muhammed Küçük, Mustafa Küçük, Fatih Küçük, Semih Küçük, Halit Küçük, Harun Küçük, Bünyamin Küçük tarafından kuruldu.

Güzhan Mimarlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Kimya Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güzhan Mimarlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Kimya Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Yahya Köylü tarafından kuruldu.

Yid Yazıcı Yapı Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yid Yazıcı Yapı Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Yazıcı, Yahya Yazıcı ve Zafer Yazıcı ortaklığında kuruldu.

Gecekondu İnşaat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gecekondu İnşaat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Cesur ve Yahya Bayer ortaklığında kuruldu.

1915 Çanakkale Köprüsü 2 ay erken açılacak!

Çanakkale ziyareti sırasında, Troya Müzesi'nde düzenlenen Ezineli Yahya Çavuş Belgeseli galasına katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 1915 Çanakkale Köprüsü'nün iki ay erken açılacağını dile getirdi. 

Kaanlar Emlak Yapı Danışmanlık Ve Medikal Hizmetleri Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Kaanlar Emlak Yapı Danışmanlık Ve Medikal Hizmetleri Sanayi Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yahya Daşgın tarafından kuruldu.

Mynkey Danışmanlık Bilişim Sistemleri Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mynkey Danışmanlık Bilişim Sistemleri Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Yahya Koç tarafından kuruldu.

Kayseri Zeynep-Yahya Kılıçaslan Sosyal Tesisi ve Aile Sağlığı Merkezi açıldı! 

Melikgazi Belediyesi ve Hayırsever işbirliği ile hayata geçirilen Zeynep-Yahya Kılıçaslan Sosyal Tesis veAile Sağlığı Merkezi açıldı.

Kağıthane'deki 5 katlı Huzur Apartmanı yıkıldı!

Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi'nde riskli olarak tespit edilen 5 katlı Huzur Apartmanı'nın yıkıldı. Yıkım foto muhabirler tarafından görüntülendi...

Anka Plus Gayrimenkul Danışmalık Limited Şirketi kuruldu!

Anka Plus Gayrimenkul Danışmalık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 120 bin TL sermaye bedeli ile Cemalettin Karger, Ghulam Yahya Rahmani ve Ruhulamın Amini ortaklığıyla kuruldu...

İstanbul Havalimanı'na 'Büyük Göç'ün yüzde 94'ü tamam!

Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün, Atatürk Havalimanı'ndan İstanbul Havalimanı'na "Büyük Göç"ün yüzde 94'ünün bu sabah saat 08.00 itibarıyla tamamlandığını açıkladı. 

Krb Taşımacılık İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Krb Taşımacılık İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hoshyar Rashad Yahya tarafından kuruldu. 

Büyükçekmece Yahya Çavuş Cami ibadete açıldı!

Çanakkale Savaşı'nın önemli kahramanlarından biri olan Ezineli Yahya Çavuş'un ismi Büyükçekmece'de inşa edilen camiye verildi. Yahya Çavuş Cami ibadete açıldı.

Büyükçekmece Yahya Çavuş Cami açılıyor!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Büyükçekmece Belediyesi, Yahya Çavuş Cami'ni hizmete açıyor.

Yahya Küçük Haberi

Yahya Küçük

Akvizyon İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yahya Küçük, Köksal Küçük, Muhammed Küçük, Mustafa Küçük, Fatih Küçük, Semih Küçük, Halit Küçük, Harun Küçük ve Bünyamin Küçük tarafından 36 bin TL'lik sermaye ile 29 Ocak'ta kuruldu. 


Akvizyon İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Akvizyon İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Sultangazi, Sultançiftliği Mahallesi, Ordu Caddesi, 168. Sokak,...