19 / 04 / 2024

Yakuplu Denizİstanbul satılık

Yakuplu Denizİstanbul satılık

Denizistanbul projesi Yakuplu’da Keleşoğlu Holding imzası ile hayata geçiyor. 1 milyon 200 bin metrekarelik arazi üzerinde kurulacak projede 4 bin 610 konut, 319 villa ile otel, alışveriş merkezi, hastane ve okul gibi alanlar da yer alacak.

Denizİstanbul Keleşoğlu daire fiyatları!

Denizİstanbul Keleşoğlu daire fiyatları alanları ve konumlarına göre değişiyor. Banka kredisiyle vade imkanı sunan projede 4 bin 500 adet konut ve 300 adet villa yer alıyor.

Yakuplu Denizİstanbul satılık!

Yakuplu Denizİstanbul satılık daire fiyatları 600 bin TL'den başlıyor. Keleşoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen projenin Mercan etabının 2017 yılı Kasım ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Deniz İstanbul satılık ev!

Deniz İstanbul satılık ev fiyatları minimum 480 bin TL'den başlıyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 8 indirim sağlanıyor...

İnanlar Terrace Deniz Evleri satılık!

İnanlar Terrace Deniz Evleri satılık daire tipleri 1+1'den 3+1'e kadar tasarlanıyor. Üç blok olarak yükselecek olan proje İnanlar İnşaat imzası taşıyor...

Terrace Deniz Suadiye satılık!

İnanlar İnşaat imzası taşıyan Terrace Deniz Suadiye projesi Bağdat Caddesi İlke Sokak'ta inşa ediliyor.  Terrace Deniz Suadiye satılık daire haberimizin içinde yer alıyor.

Deniz İstanbul satılık!

İstanbul'un Avrupa yakasında Beylikdüzü'ne bağlı Yakuplu Sahili'nde inşa edilen Deniz İstanbul satılık daire fiyatları 400 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.

Yakuplu Deniz İstanbul satılık daire!

Keleşoğlu Holding tarafından hayata geçirilen Deniz İstanbul projesi 122 bin 500 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Yakuplu Deniz İstanbul satılık daire fiyatları 400 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.

Yakuplu Deniz İstanbul satış fiyatları!

Yakuplu Deniz İstanbul satış fiyatları 316 bin TL'den başlayarak değişiyor. Deniz İstanbul projesinde 0,70 faizle 120 ay taksitli ödemeler yapılıyor...

Yakuplu Asmalı Hayat satılık ev!

Yakuplu Asmalı Hayat satılık ev fiyatları 853 bin TL'den başlıyor. Teslimlerinin 1. etapta, 2016 yılı Kasım ayında gerçekleşeceği projede tek katlı ve dubleks olarak tasarlanan konutlar bulunuyor.

Yakuplu Denizİstanbul satılık!

Yakuplu Denizİstanbul satılık daire fiyatları 600 bin TL'den başlıyor. Keleşoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen projenin Mercan etabının 2017 yılı Kasım ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Yakuplu Deniz İstanbul satılık!

Yakuplu Deniz İstanbul satılık daire tipleri Mercan etabı için 1+1'den 4+1'e kadar farklı tipte dizayn edildi. Satışları devam eden proje Beylikdüzü'nde inşa ediliyor.

Keleşoğlu Deniz İstanbul satılık daire!

Keleşoğlu Deniz İstanbul satılık daire fiyatları Mercan Konakları etabında 520 bin TL ile 1 milyon 200 bin TL arasında değişiklik gösteriyor.

Beylikdüzü Deniz İstanbul satılık daire!

Beylikdüzü Deniz İstanbul satılık daire seçenekleri 1+1, 2+1, 3+1, ikiz dubleks, katlı villa ve müstakil olarak tasarlandı. Proje 1 Aralık'ta lanse edilecek.

Deniz İstanbul satılık daire!

Toplam 1 milyar dolarlık yatırım yapılması planlanan projede daireler 6 etaptan oluşuyor. Proje Taksim'e 30 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. Deniz İstanbul satılık daire alanları 553 metrekareden başlangıç gösteriyor.

Beylikdüzü Eston Deniz Marina satılık!

Beylikdüzü Eston Deniz Marina satılık konut fiyatları 3 milyon TL'den başlıyor. Taksim'e 30 kilometrelik yakın mesafede yer alan proje yakın zamanda görücüye çıkacak.

Yakuplu Denizİstanbul satılık Haberi

Yakuplu Denizİstanbul satılık

Denizistanbul projesi İstanbul Yakuplu’da Keleşoğlu Holding imzası ile hayata geçiyor. 1 milyon 200 bin metrekarelik arazi üzerinde kurulacak projede 4 bin 610 konut, 319 villa ile otel, alışveriş merkezi, hastane ve okul gibi alanlar da yer alacak. Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre, Taksim’e 30 kilometre ve Deniz Otobüsü İskelesi’ne 7 kilometre uzaklıkta bulunan Denizİstanbul’un, sadece bir konut projesi olmadığına dikkat çekiliyor. Denizİstanbul, deniz kenarındaki kafeleri, restoranları, okulu, hastanesi, AVM’si, su sporları merkezi, 1.5 kilometrelik kumsalı, West İstanbul Marina’sı ile kent hayatıyla doğayı ve denizi buluşturan yeni bir yaşam sunuyor.


1 milyar dolar yatırım değerine sahip Denizİstanbul projesinin 20 farklı parselde, 12 farklı fonksiyonun bir bütün olarak tasarlanması ile doğduğunu belirten Keleşoğlu Holding Yönetim Kurulu Üyesi Fuat Keleş, “Yerleşimde yapılar, birbirlerinin görüşünü...