25 / 04 / 2024

Yalçın Pekgüzel

Yalçın Pekgüzel

Sur Çelik Kapı Yönetim Kurulu Başkanı Pekgüzel, 2017 yılında çelik kapı seçimlerinde sadelik ve düz çizgilerin ön plana çıkacağının sinyallerini verdi.

Sur Çelik Kapı 2016’nın ilk yarısında proje sayısını yüzde 15 arttırdı!

Kaliteli hizmet anlayışını prensip edinen, kullandığı son teknoloji sistemleriyle rakiplerinden sıyrılan Sur Çelik Kapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Pekgüzel, başarı anahtarlarını anlattı.

Sur Çelik Kapı, hırsızlığa karşı garantili!

Astaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Pekgüzel, "Sur Çelik Kapı zorlama, darbe ve kuvvet uygulanarak yapılan müdahaleler sonucu açılırsa tazminat ödeme garantisi veriyoruz" dedi.

Sur Çelik Kapı'dan hırsızlığa karşı sertifikalı kapı!

Sur Çelik Kapı’yı ‘Dünyanın en güvenli kapısı’ sloganıyla ürettiklerini belirterek, “Sur Çelik Kapı eğer zorlama, darbe ve kuvvet uygulanarak yapılan müdahaleler sonucu açılırsa tazminat ödeme garantisi veriyoruz” diye konuştu.

Sur Çelik Kapı Rusya'da yatırıma hazırlanıyor!

Avrupa pazarının, birliğin genişlemesi sonrasında güvenlik problemleri nedeniyle çelik kapıya yönelmesi Türk üreticilere yeni kapı açtı. Sur Çelik Kapı, üretiminin yüzde 15'ini ihraç ediyor ve Rusya'da üretim yapmak için yatırıma hazırlanıyor...

Süreyya Yalçın Bodrum'daki evine club yaptırdı!

Son zamanlarda Bodrum'a yatırım yapan ünlüler arasında Süreyya Yalçın da yerini aldı. Sosyetik güzel Bodrum'dan satın aldığı lüks villasına club yaptırdı.

Süreyya Yalçın'ın 4 milyon dolarlık malikanesi! 

Amerika'ya gelin giden Süreyya Yalçın, koronavirüs karantinasını 4 milyon dolar değerindeki göz kamaştıran malikanesinde geçiriyor. Sosyetik güzel karantina günlerini nasıl geçirdiğine ilişkin açıklamalarda bulundu...

Süreyya Yalçın'dan çalışanlarına özel villa!

Bonkörlüğüyle bilinen ikoncan Süreyya Yalçın, çalışanlarına çok özel bir sürpriz hazırlığında... İkoncan, Yalıkavak’ta 20 milyon liraya iki villa alacak ve villalardan birini personeline tahsis edecek...

Deprem riski için kanca sistemli kapılar tercih edilmeli!

Sur Çelik Kapı Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Pekgüzel, depremlerin oluşturabileceği hasarları azaltmanın en etkin yolunu anlattı. Pekgüzel, en etkin yolun depreme dayanıklı yapılar inşa etmekten geçtiğini söyledi.

Sur Çelik Kapı 2016 trendlerini açıkladı!

Çelik kapıdaki son trendleri açıklayan Sur Çelik Kapı Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Pekgüzel, artık eskinin alışılagelmiş renk ve motiflerinin günümüzde pek tercih edilmediğini söyledi.

Sur Çelik Kapı 2016’nın ilk yarısında proje sayısını yüzde 15 arttırdı!

Kaliteli hizmet anlayışını prensip edinen, kullandığı son teknoloji sistemleriyle rakiplerinden sıyrılan Sur Çelik Kapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Pekgüzel, başarı anahtarlarını anlattı.

Sur Çelik Kapı 2016’da proje sayısını yüzde 15 arttırdı!

Kaliteli hizmet anlayışını prensip edinen, kullandığı son teknoloji sistemleriyle rakiplerinden sıyrılan Sur Çelik Kapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Pekgüzel, başarı anahtarlarını anlattı

Şehit Polis Yalçın Yamaner'in ailesine ev alındı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Siirt'te PKK'lı teröristlerin kullandığı hücre evine düzenlenen operasyonda şehit olan özel harekat polisi Yalçın Yamaner'in ailesine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen ev sözünü yerine get

Sur Çelik Kapı, hırsızlığa karşı garantili!

Astaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Pekgüzel, "Sur Çelik Kapı zorlama, darbe ve kuvvet uygulanarak yapılan müdahaleler sonucu açılırsa tazminat ödeme garantisi veriyoruz" dedi.

Sur Çelik Kapı, Aydın'da eski fabrika arazine otel inşa edecek!

BANKA, askerî bina ve NASA standartlarında kapı üretimi yapan Sur Çelik Kapı'nın Başkanı Yalçın Pekgüzel, Aydın'ın içinde kalan eski fabrika arazine otel yatırımı yapacaklarını söyledi.

Sur Çelik Kapı'dan Aydınlı'ya otel yatırımı!

Banka, askeri bina ve NASA standartlarında kapı üretimi yapan Sur Çelik Kapı'nın Başkanı Yalçın Pekgüzel, Aydın'ın içinde kalan eski fabrika arazine otel yatırımı yapacaklarını söyledi.

Sur Çelik Kapı, Aydın'da 100 odalı otel inşa edecek!

Yıllık 40 milyon lira ciro yapan Aydın merkezli firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Pekgüzel:“Şehrin girişindeki 6 dönümlük mobilya fabrika alanına 4 yıldızlı, 100 odalı bir otel yapmayı ve otelcilikte büyümeyi düşünüyoruz." dedi.

PakDoor özgün çizgileri ve yalın formuyla dikkat çekiyor!

Yenilikçi ürünleriyle sektörde fark yaratan Pakpen, yaşam alanlarına değer katmak isteyenlere özel kapı alternatifleri sunmaya devam ediyor. PakDoor, ürünlerinde özgün çizgileri ve yalın formuyla dikkat çekerken, konfor ve tasarrufu bir arada sunuyor

Yalçın Pekgüzel Haberi

Yalçın Pekgüzel

Her zaman inovatif ürünleriyle çelik kapı sektöründe farklı bir boyut yakalamayı başaran Sur Çelik Kapı Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Pekgüzel, 2017 yılında çelik kapı seçimlerinde sadelik ve düz çizgilerin ön plana çıkacağının sinyallerini verdi. Son yıllarda çok fazla tercih edilen antrasit rengin yeni yılda da tahtını koruyacağını söyleyen Pekgüzel, bul yıl kapı, duvar ve zeminlerin aynı renkte olacağını söyledi. 

Çelik kapı sektörünün güçlü ismi Sur Çelik Kapı Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Pekgüzel, yaşam alanlarımızın olmazsa olmazlarından çelik kapıların 2017 yılında sadeliğini koruyacağını belirti. 

2017’de doğal taşlar çelik kapılarda sıklıkla kullanılacak

Günümüzde ‘modern’ tasarımların yadsınamaz bir gücü olduğunu bu nedenle çelik kapıda bu yıl antrasit, gri ve siyah rengin ön plana çıkacağını aktaran Pekgüzel, “2017 yılında sade, yalın ve teknolojik kapılar, yaşam alanlarımızda...