25 / 04 / 2024

yalçınlar group gölmahal fiyatları

yalçınlar group gölmahal fiyatları

Gölmahal Evleri'nde son 5 villanın satışı devam ediyor. İstanbul Büyükçekmece'de yer alan Gölmahal Evleri projesinde villalar 1 milyon 395 bin dolara tek fiyattan satılıyor...

Batı Mahal güncel ev fiyat listesi!

Batı Mahal güncel ev fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Yalçınlar Group tarafından hayata geçirilen Batı Mahal projesinde evler iki katlı villalar olarak yükseliyor. 

Yalçınlar Batımahal Büyükçekmece fiyat listesi!

Yalçınlar Batımahal Büyükçekmece fiyat listesi 1 milyon 110 bin dolardan başlıyor. Proje Yalçınlar Group imzası taşıyor...

Yalçınlar Batı Mahal Evleri fiyatları!

Batı Mahal projesi İstanbul Büyükçekmece'de Yalçınlar Group tarafından inşa ediliyor. İlk etap teslimleri başlayan projede fiyatlar 1 milyon 110 bin dolardan başlıyor...

Ode Yalıtım, Kadınların Güçlenmesi Prensipleri beyannamesine imza attı!

ODE, Birleşmiş Milletler Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Kadının Güçlenmesi Birimi ve BM Küresel İlkeler Sözleşmesi girişimi tarafından yaygınlaştırılan ‘Kadınların Güçlenmesi Prensipleri’ beyannamesine imza attı.

Yalçınlar Batı Mahal'de 3 ayrı yöne kardeş proje geliyor!

Büyükçekmece Gölü kıyısındaki Pelikan Hill proje alanında Göl Mahal ve Batı Mahal projelerini hayata geçiren Yalçınlar Group’un Başkanı Hakan Yalçın, yeni projelerini açıkladı: Batı Mahal’in doğusu, kuzeyi ve güneyi de yolda…

Yalçınlar Group 2016'da yeni projeye başlayacak!

90 milyon dolarla hayata geçirdikleri Batımahal villalarının inşaat seviyesinin yüzde 45'ini tamamladıklarını söyleyen Yalçınlar Group Başkanı Hakan Yalçın, 2016 için çok daha umutlu olduklarını belirtti.

Yalçınlar Group finans modelini oluşturdu!

Doların yükselişi yapı sektöründe alternatif finansman modelleri yaratıyor. Yalçınlar Group, satışa sunduğu villalarda TL ve dolar ile satış seçenekleri dışında,"dolar düşerse dolar, artarsa TL öde" modelini yarattı.

Batı Mahal Yalçınlar Group satılık!

Toplam 400 dönüm arsa alanı üzerinde yükselen projede ilk etap daireler 18 ay sonra teslim edilecek. Batı Mahal Yalçınlar Group satılık daire tipleri 3 ayrı şekilde tasarlandı.

Yalçınlar Group Batı Mahal fiyatları!

Ulaşım bilgileri kapsamında Mahmutbey gişelere 10 dakikalık mesafede bulunan proje 400 dönüm üzerinde inşa ediliyor. Yalçınlar Group Batı Mahal fiyatları 890 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

Yalçınlar Group Batı Mahal satılık villa!

İlk etap teslimlerinin 18 ay sonra yapılacağı proje 400 dönüm arsa alanı üzerinde bulunuyor. Yalçınlar Group Batı Mahal satılık villa büyüklükleri 526 metrekare den başlıyor.

Batımahal Villaları Büyükçekmece'de 890 bin dolara ev!

İnşaat sektörüne İstanbul Büyükçekmece’de hayata geçirdiği GölMahal Villaları’yla adım atan Yalçınlar Group, bölgede ikinci projeye başladı. Projede 30 peşin, 24 aya kadar tercihe göre sabit kur ile taksitlendirme yapılıyor..

Yalçınlar Group, ikinci villa projesine başlıyor!

İnşaat sektörüne İstanbul Büyükçekmece’de hayata geçirdiği GölMahal Villaları’yla adım atan Yalçınlar Group, bölgede ikinci projeye başladı. Fiyatları 890 bin dolardan başlayan 150 villa yer alacak.

Yalçınlar Group Büyükçekmece'de büyüyecek!

Uzun yıllar fotoğrafçılık alanında gösterdikten sonra inşaat sektörüne giren ve ilk yatırımını İstanbul Büyükçekmece'de yapan Yalçınlar Group, yine aynı bölgede proje geliştirmeye karar verdi.

yalçınlar group gölmahal fiyatları Haberi

yalçınlar group gölmahal fiyatları


Gölmahal Evleri projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Büyükçekmece Hadımköy Yolu üzerinde yükseliyor. Yalçınlar Group tarafından inşa edilen Gölmahal Evleri projesi 38 adet villadan meydana geliyor.


Büyükçekmece Gölmahal Evleri projesinde son 5 villa kaldı. Hemen teslimlerin yapıldığı Gölmahal Evleri Büyükçekmece projesi 92 bin 470 metrekare arsa alanında inşa edildi.


Büyükçekmece Gölmahal Evleri projesinde villalar 571 metrekare, 585,5 metrekare ve 587,6 metrekare büyüklüğe sahip. Gölmahal Evleri Büyükçekmece projesinde son villalar tek fiyat 1 milyon 395 bin dolara satılıyor.


Gölmahal Evleri Büyükçekmece projesinde yüzde 30 peşinat ödemesinden sonra kalan konut bedeli Türk lirası ya da dolar olarak 20 ay vadeli olarak ödeniyor. 


Büyükçekmece Gölmahal Evleri'nde her villanın kendisine ait yüzme havuzu bulunuyor. Gölmahal Evleri Büyükçekmece'de restoran, spor sahaları, fitness, sauna, çocuk oyun alanları gibi sosyal donatılar yer...