25 / 04 / 2024

Yalçınlar Group projeleri 2015

Yalçınlar Group projeleri 2015

Uzun yıllar fotoğrafçılık alanında gösterdikten sonra inşaat sektörüne giren ve ilk yatırımını İstanbul Büyükçekmece'de yapan Yalçınlar Group, yine aynı bölgede proje geliştirmeye karar verdi.

Vadi Mahal'de yüzde 40 peşin kalanı 16 ay vade fırsatıyla!

Vadi Mahal, Yalçınlar Group imzasıyla Büyükçekmece Gölvadisi'nde yükseliyor. Vadi Mahal'de yüzde 40 peşin kalanı 16 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Batı Mahal güncel ev fiyat listesi!

Batı Mahal güncel ev fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Yalçınlar Group tarafından hayata geçirilen Batı Mahal projesinde evler iki katlı villalar olarak yükseliyor. 

Yalçınlar Batımahal Büyükçekmece fiyat listesi!

Yalçınlar Batımahal Büyükçekmece fiyat listesi 1 milyon 110 bin dolardan başlıyor. Proje Yalçınlar Group imzası taşıyor...

Yalçınlar Batı Mahal Evleri fiyatları!

Batı Mahal projesi İstanbul Büyükçekmece'de Yalçınlar Group tarafından inşa ediliyor. İlk etap teslimleri başlayan projede fiyatlar 1 milyon 110 bin dolardan başlıyor...

Batı Mahal Büyükçekmece yeni fiyat listesi!

Batı Mahal projesi Yalçınlar Group tarafından İstanbul Büyükçekmece'de inşa ediliyor. Fiyatların 1 milyon 110 bin dolardan başladığı projede ilk etap teslimlerine başlandı...

Batı Mahal'de 2. etap teslimleri Mart'ta!

Yalçınlar Group, Büyükçekmece Göl Vadisi'nde hayata geçirdiği Batı Mahal projesini CNR Emlak Fuarı'na ziyaretçilere tanıttı..

Yalçınlar Mimarlık ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalçınlar Mimarlık ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi 40 bin TL sermaye ile bugün Burhan Yalçın tarafından kuruldu.

Yalçınlar Cephe Sistemleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalçınlar Cephe Sistemleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Osman Yalçın imzasıyla kuruldu.

Yalçınlar Batı Mahal'de 3 ayrı yöne kardeş proje geliyor!

Büyükçekmece Gölü kıyısındaki Pelikan Hill proje alanında Göl Mahal ve Batı Mahal projelerini hayata geçiren Yalçınlar Group’un Başkanı Hakan Yalçın, yeni projelerini açıkladı: Batı Mahal’in doğusu, kuzeyi ve güneyi de yolda…

Lüks villa alıcısının standartları belirlendi!

Batı standartlarında lüks villa projelerini hayata geçiren Yalçınlar Group, 1.250 potansiyel alıcı ile bire bir gerçekleştirdiği anket çalışması doğrultusunda lüks villadan beklentileri belirledi. İşte anket sonuçlarına göre lüks villalar şöyle olmalı;

Isı yalıtım projeleri tasdik ücreti 2016!

Isı yalıtımı için belediyeye müracaat edilerek projenin tasdik edilmesi gerekli oluyor. Tasdik için belediyeye belli oranlarda ücret ödemesi de yapılıyor. Peki, ısı yalıtım projeleri tasdik ücreti 2016 ne kadar?

Yalçınlar Group BatıMahal için tüketici anketi yaptı!

Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın, tüketici beklentilerinin kendileri için öncelik olduğunu, bundan dolayı yaptırdıkları araştırma ile BatıMahal'i şekillendirdiklerini söyledi.

Yalçınlar Group 2016'da yeni projeye başlayacak!

90 milyon dolarla hayata geçirdikleri Batımahal villalarının inşaat seviyesinin yüzde 45'ini tamamladıklarını söyleyen Yalçınlar Group Başkanı Hakan Yalçın, 2016 için çok daha umutlu olduklarını belirtti.

Yalçınlar Group projeleri 2015 Haberi

Yalçınlar Group projeleri 2015

Uzun yıllar fotoğrafçılık alanında gösterdikten sonra inşaat sektörüne giren ve ilk yatırımını İstanbul Büyükçekmece'de yapan Yalçınlar Group, yine aynı bölgede proje geliştirmeye karar verdi. 

Büyükçekmece'deki ilk projelerinde 40 milyon dolar yatırımla 38 villa hayata geçirdiklerini söyleyen Yalçınlar Group Yönetim Kurulu Başkam Hakan Yalçın, "Aynı bölgede 90 milyon dolar yatırımla BatıMahal villa projesini hayata geçireceğiz. Projede 150vüla yer alacak" dedi. Projeleri geliştirmeden önce tüketicilerin beklentilerini araştırdıklarını belirten Yalçın, şunları söyledi: "Araştırmamızda katüımcüara bir villadan neler istediklerini ve neleri istemediklerini sorduk. 1.250 kişiyle yaptığımız araştırmada tüketicüer salonun ve mutfağın bahçeden üst kodta olmamasını, yatak odalarının bahçe katında olmamasını ve yatak odaları ile yaşam alanlarım ayrı katlarda istediklerini belirttiler. Biz de buradan yola çıkarak gündüz yaşam alam ve gece yaşam alam konsepti ile...