29 / 03 / 2024

Yalı Ataköy teslim

Yalı Ataköy teslim

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) güvencesiyle Ataköy’ün en değerli noktasında, Özyazıcı İnşaat – Karadeniz Örme Proje Ortaklığıyla hayata geçirilen Yalı Ataköy’ün satışları devam ediyor. Projede apart üniteler 1 milyon 276 bin TL’den satılıyor.

Yalı Ataköy 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Yalı Ataköy projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

SeaPearl Ataköy Jumeirah Otel ve Residence projesinde Daikin imzası!

Kuzu Grup ve dünyaca ünlü otel markası Jumeirah Group işbirliği ile Ataköy sahilde inşa edilen SeaPearl Ataköy Jumeirah Otel ve Residence projesinde iklimlendirme çözümleri bir kez daha sektörün öncü markası Daikin’e teslim edildi. 

TOKİ Yalıhöyük konutları 2021'de teslim edilecek! 

Yalıhüyük Kaymakamı Muhammed Deniz Kılınç ve Belediye Başkanı Hasan Koçer, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) konut inşaatında incelemelerde bulundu. 59 konutun 2021 yılının başında teslim edileceği belirtildi...

Yalı Ataköy Projesi 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO'nun Yalı Ataköy Projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Yalı Ataköy'deki 43 konut ve 8 iş yeri bugün satışa çıkıyor!

Özyazıcı İnşaat - Karadeniz Örme’nin Toplu Konut İdaresi Başkanlığı güvencesiyle, Ataköy sahilinde hayata geçirdiği Yalı Ataköy'ki 43 konut ve 8 iş yeri satışa çıktı.

Yalı Ataköy'deki 43 konut ve 8 iş yeri satışa çıktı!

Özyazıcı İnşaat - Karadeniz Örme’nin TOKİ güvencesiyle, Ataköy sahilinde inşa ettiği Yalı Ataköy projesindeki 43 konut ve 8 iş yeri satışa çıktı.

Yalı Ataköy 22 numaralı apart ünite değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Yalı Ataköy Projesi kapsamında bir adet bağımsız ünite için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Emlak Konut, Yalı Ataköy'den 5.1 milyon TL'lik gayrimenkul aldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Yalı Ataköy projesindeki 22 No'lu apart üniteyi KDV dahil 5 milyon 118 bin 768 TL'ye TOKİ'den satın aldı...

Nef Ataköy 22'de 810 hak sahibine tapuları teslim edildi!

İstanbul’un öncü projeleri arasında yer alan Nef Ataköy 22 projesinde, ödemelerini tamamlayarak tapu almaya hak kazanan 810 ev sahibine tapuları teslim edildi.

NEF Gölköy teslim!

NEF tarafından Bodrum'un Yalıkavak İlçesi'nde inşa edilen NEF Gölköy projesinde 5,35 TL sabit Euro kuru avantajı başlatıldı. Peki, projede daire teslimleri ne zaman yapılacak? İşte NEF Gölköy teslim tarihi...

Sea Pearl Ataköy'de yüzde 8 KDV avantajı!

Ataköy No:1'de hayata geçirilen Sea Pearl Ataköy projesinde 31 Ekim 2018 tarihine kadar yüzde 10 KDV indirimi avantajı sunuluyor. Projede daireler hemen teslim ediliyor...

Sea Pearl Ataköy'de metrekare fiyatları 8 bin dolardan başlıyor!

İstanbul Ataköy No:1'de Kuzu Grup imzası ile yükselen Sea Pearl Ataköy'de metrekare fiyatları 8 bin dolardan başlıyor. Projede daireler hemen teslim ediliyor..

Sea Pearl Ataköy'de hemen teslim daireler! 8 bin dolara!

Sea Pearl Ataköy 127 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor.  Ataköy No:1'de yükselen Sea Pearl, 20 katlı 4 bloktan meydana geliyor. Projede fiyatlar 8 bin dolardan başlıyor. 

Yalı Ataköy teslim Haberi

Yalı Ataköy teslim

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) güvencesiyle Ataköy’ün en değerli noktasında, Özyazıcı İnşaat – Karadeniz Örme Proje Ortaklığıyla hayata geçirilen Yalı Ataköy’ün satışları devam ediyor. 


Projenin apart üniteleri 1.276.000.- TL’den başlayan fiyatlarla alıcı buluyor.


İstanbul’un en elit ve gözde bölgelerinden Ataköy sahilinde hayata geçirilen Yalı Ataköy’ün apart üniteleri hemen teslim olarak satışları devam ediyor.


Ataköy sahilinin en değerli noktasında konumlandırılan projede lüks detaylara sahip apart üniteler 1+1, 2+1, 3+1 ve 5+1 seçeneklerine sahip.


Özyazıcı İnşaat – Karadeniz Örme Proje Ortaklığı tarafından inşa edilen Yalı Ataköy ‘de 512 apart ünite 64 ofis ve cadde üzerinde 7 dükkan yer alıyor. 


72.849 metrekare arsa üzerinde yükselen Yalı Ataköy, sahile sıfır konumu ve kesintisiz deniz manzarasıyla benzersiz bir yaşam alanı sunuyor.


Mimarisinde Alpar Mimarlık’ın imzası bulunan proje, estetik ve modern çizgileriyle...