20 / 04 / 2024

Yalıtım sektörü yüzde 20 büyüdü

Yalıtım sektörü yüzde 20 büyüdü

YÜKSELEN hayat standartlarına bağlı olarak kaliteli yapılara duyulan ihtiyaç, mevcut yapı stoklarında güçlendirme ihtiyacı yalıtım sektörünün potansiyelinin büyük olduğunu gösteriyor. Yalıtım sektörü yüzde 20 büyüdü...

Rusya'da inşaat sektörü yüzde 24 büyüdü!

Rusya'nın inşaat sektörü yüzde 24 büyüdü. İnşaat sektörüne ilişkin konuşan Rusya Başbakan Yardımcısı Marat Husnullin inşaat malzemelerindeki artışa dikkat çekti. 

Yalıtım eksikliği yüzünden her yıl 12 milyar dolar kaybediyoruz!

Ülkemizde binaların sadece yüzde 20’si yalıtımlı olduğu için yaklaşık 12 milyar dolarlık bütçenin boşa harcandığını belirten İZODER Başkanı Emrullah Eruslu, “Ülke genelinde acilen yalıtım seferberliğine ihtiyaç var” dedi.

Yeni yıla özel tüm pırlantalarda yüzde 70 indirim! Son 4 gün sakın kaçırmayın! 27 Aralık 2022 Lal pırlanta fiyat listesi

Lal pırlanta yeni yıla özel fiyat listesini güncelledi. Tüm pırlantalarda yüzde 70 indirim kampanyası başlatan Lal pırlantanın indirimli fiyat listesi merak ediliyor. İşte 27 Aralık 2022 Lal pırlanta fiyat listesi.

İZODER'den deprem için su yalıtımı uyarısı! 1999 Marmara depremini hatırlattılar!

Yalıtım sektörünün çatı örgütü İZODER, 17 Ağustos Marmara Depremi'nin 23. yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, binaların depreme karşı güçlendirilmesinde sızdırmazlığın hayati önemine dikkat çekti.

Çimento sektörü yüzde 43 zam oranında el sıkıştı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen çimento sektörünün neredeyse tamamının üyesi olduğu Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası (ÇEİS) ile muhatap işçi sendikası Türkiye Çimse-İş Sendikası yüzde 43 zam oranında uzlaştı.

Özgür Kaan Alioğlu, ODE Yalıtım Satış Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Türkiye’de ve ihracat yaptığı altı kıtadaki 75’in üzerinde ülkede yalıtım sektörünün önde gelen şirketleri arasında yer alan ODE Yalıtım’ın yeni Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Özgür Kaan Alioğlu oldu. 

Isı, su, ses ve yangın yalıtımı tüm şehirlerimizde binaların tamamında uygulanmalı!

Yalıtım sektörünün çatı kuruluşu İZODER, ‘8 Kasım Dünya Şehircilik Günü’ dolayısıyla yaptığı açıklamada, tüm kentlerde depreme karşı güvenli, enerji verimli ve konforlu binalara sahip olmak için ısı, su, ses ve yangın yalıtımının binaların tamamında uygulanması gerektiğine değindi.

Özbekistan'da inşaat sektörü yüzde 8,6 büyüdü!

Özbekistan'da yılın 9 aylık döneminde inşaat sektörü yüzde 8,6, tarım, orman ve balıkçılık sektörü yüzde 3,4 büyüdü.

İpragaz ve Ode Yalıtım tasarruf, verim ve zaman kazancı sunacak!

Türkiye’nin köklü enerji şirketleri arasında yer alan İpragaz ile yalıtım sektörünün öncü firması ODE Yalıtım arasında, yalıtım uygulamacılarının ihtiyaçlarına ideal çözüm sağlayan yeni bir iş birliğine imza atıldı.

ODE Yalıtım'dan inşaat projelerinde verimliliği artıracak çözümler!

Türkiye’de ve ihracat yaptığı beş kıtada yer alan 75’in üzerindeki ülkede yalıtım sektörünün önde gelen firmaları arasında yer alan ODE Yalıtım, dijital dönüşümü ve sektörün ihtiyaçlarını göz önüne alarak geliştirdiği hizmetlerine bir yenisini daha ekleyerek “ODE BIM Kütüphanesi”ni oluşturdu.

Malezya'da inşaat sektörü yüzde 44,5 daraldı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınından etkilenen Malezya'da inşaat sektörü yüzde 44,5 daraldı...

Isı yalıtımıyla faturayı yüzde 50 düşürmek mümkün!

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği (İZODER) Yönetim Kurulu Başkanı Levent Gökçe yaptığı açıklamada, “Isı yalıtımına yaptığımız yatırım ısıtma faturalarından yaklaşık yüzde 50 tasarruf sağlanıyor" dedi.

Yalıtım sektörünün öncüsü BTM yüzde 10 büyüyecek!

Kuruluşunun 45'inci yılını kutlayan BTM; bu yıl içerisinde yurt içinde yüzde 10, yüzde 20 büyümeye ulaşmayı amaçlıyor.

Yalıtım sektörü yüzde 20 büyüdü Haberi

Yalıtım sektörü yüzde 20 büyüdü

YÜKSELEN hayat standartlarına bağlı olarak kaliteli yapılara duyulan ihtiyaç, mevcut yapı stoklarında güçlendirme ihtiyacı yalıtım sektörünün potansiyelinin büyük olduğunu gösteriyor. Yalıtım sektörü 2013 yılında, içerisinde yer aldığı inşaat sektöründen daha iyi bir büyüme performansı göstererek pazar payını 6 milyar liraya ulaştırdı ve yüzde 5 büyüme kaydeden inşaat sektörüne yüzde 15 oranında fark atı. "İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Sektörünün 2013 Yılı Değerlendirmesi" raporunda, 2013 yılında yüzde 4 oranında büyüme kaydeden inşaat sektörünün, özel sektörün ivmesiyle 2014 yılında yüzde 5 oranında büyüyeceği belirtildi. Ancak bu rakamlar Yalıtım Sektörü 'nün 2014 için öngördüğü değerlerin oldukça altında. Geçtiğimiz yılı yüzde 20 büyüme ile kapatan sektör 2014'te bu rakamların yüzde 30'lara kadar yükseleceği kanaatinde. 


Milat...