26 / 04 / 2024

Yalıtım sektörü

Yalıtım sektörü

YALITIM sektöründe kullanılan ürünlerin sağlıklı olması gerektiğinin altını çizen Persan Çatı, Cephe, Yalıtım Sistemleri Genel Müdürü Salih Ürün, “Petrol türevli yalıtım malzemeleri ile kaplanan binalar tehlike saçıyor.

Konutların yenilenmesi sektöre uzun soluklu fayda sağlayacak!

İZODER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ertuğrul Şen, Türkiye ekonomisi ve son kullanıcı için önem taşıyor. Çünkü yalıtımla kışın ısıtma, yazında soğutma amacıyla harcanan enerjiden ortalama yüzde 50 tasarruf sağlanıyor.

Emrullah Eruslu: 2016'da yalıtım sektörü büyük atak yapacak!

2016 yılının yalıtım sektörü için büyük bir atılım yılı olacağını ifade eden Eryap Grup CEO’su Emrullah Eruslu, “Yakın dönemde açıklanan 64’üncü Hükümet Eylem Planı’ndaki düzenlemeler gerçekleşirse yalıtım sektörü büyük atılım gösterir” dedi.

64.Hükümet 2016 Eylem Planı, yalıtım sektörüne atılım yaptırır!

Eryap Grup CEO’su Emrullah Eruslu, geçtiğimiz günlerde açıklanan 64’üncü Hükümet 2016 Yılı Eylem Planı’nı değerlendirdi. Eruslu, “Bu düzenlemelerin hayata geçmesi halinde yalıtım sektörü büyük atılım gösterir” dedi.

Stroton, yeni fabrikası ile kapasite ve ciroyu artıracak!

20 bin metrekarelik alana sahip yeni fabrikası ile yeni hedefler belirleyen yalıtım firmalarından Stroton, iki yıl içinde üretim kapasitesi ve cirosunu yüzde 70 artırmak istiyor.

Kale Mantolama yalıtım sektöründe tasarruf ve konfor sağlıyor!

Isıtma ve soğutma amacıyla kullanıldığı yapılarda yarı yarıya enerji tasarrufu sağlayan ‘Kale Mantolama’, kaliteli ürün ve uygulamalarıyla yalıtım sektöründe fark yaratıyor.

İzocam 5 yılda 100 milyon TL yatırım yapacak!

İzocam Genel Müdürü Nuri Bulut, 10 yılda 95 milyon yatırım yaptıklarını, gelecek 5 yılda ise 100 milyon lira yatırım planladıklarını açıkladı.

American Siding bayileri 24-25 Şubat'ta Afyon'da buluştu!

Yalıtım sektöründe lider markaların üreticisi olan Eryap, Türkiye’nin bütün bölgelerinden 40 American Siding bayisi ile Afyon’da 24-25 Şubat tarihlerinde 5 yıldızlı Afyon Korel Termal Otel’de bir araya geldi

Atergrup, yalıtım sektöründe iddiasını artırdı!

Bünyesinde Atersan, Aterstore, Aterinşaat, Aterenerji firmaları ve Atersolar, Aterbond, Atersan Akademi markaları bulunan Atergrup, yalıtım sektöründe de iddiasını sürdürüyor. Atersan akademiyle usta yetiştirme faaliyetlerini sürdürüyor.

Yalıtım sektörü yüzde 20 büyüdü!

YÜKSELEN hayat standartlarına bağlı olarak kaliteli yapılara duyulan ihtiyaç, mevcut yapı stoklarında güçlendirme ihtiyacı yalıtım sektörünün potansiyelinin büyük olduğunu gösteriyor. Yalıtım sektörü yüzde 20 büyüdü...

Onur Sürmeli: Yalıtım sektörü 6 milyar liraya ulaştı!

KYK Yapı Kimyasalları Yönetim Kurulu Başkanı Onur Sürmeli yalıtım sektörünün 2013 yılında, içerisinde yer aldığı inşaat sektöründen daha iyi bir büyüme performansı gösterdiğini belirterek Yalıtım sektörü 6 milyar liraya ulaştı dedi...

ODE’de 5 ve 10 yıllık çalışanlara plaket verildi!

ODE Yalıtım’ın Çorlu üretim tesislerinin geleneksel yıl sonu yemeği Çorlu’da yapıldı. ODE Yalıtım Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan’ın da katıldığı yemekte hizmet süresi 5 ve 10 yılın üzerinde olan çalışanlara teşekkür plaketi verildi...

Nafta Osmanlı'dan yalıtıma spreyli çözüm!

1980 yılında iki mühendis kardeşin ortak girişimi olarak kurulan adını "Osmanlı zifti gibi yapıştı" deyiminden alan Nafta Osmanlı, yalıtımda yepyeni ve "Osmanlı zifti gibi" ürünler sunmaya devam ediyor...

Yalıtım sektörü her yıl yüzde 25 - 30 büyüme gösteriyor!

Yalıtım sektörü her yıl % 25 - 30 büyüme gösteriyor. 10 yılda 350 milyon dolardan 5 milyar dolar büyüklüğe geldi. Yasalar yalıtımı zorunlu hale getirdi. Bu gelişme sektöre muazzam bir pazar açtı.

Yapı kimyasallarında 10 şirket yabancıyla pazarlık masasında!

Yalıtım sektörü her yıl % 25 - 30 büyüme gösteriyor. 10 yılda 350 milyon dolardan 5 milyar dolar büyüklüğe geldi. Yasalar yalıtımı zorunlu hale getirdi....

İnşaat sektöründe ihracat hamlesi! Bosna Hersek’e yalıtım köpüğü ithal edilecek!

İnşaat sektöründe hizmet veren bir Bosna Hersek firması, dünya ticaretinin buluşma noktası TurkishExporter’da bir ilan paylaştı. Söz konusu ilanda, Türkiye’den yalıtım köpüğü ithal edileceğini ifade etti.

İZODER'den deprem için su yalıtımı uyarısı! 1999 Marmara depremini hatırlattılar!

Yalıtım sektörünün çatı örgütü İZODER, 17 Ağustos Marmara Depremi'nin 23. yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, binaların depreme karşı güçlendirilmesinde sızdırmazlığın hayati önemine dikkat çekti.

Özgür Kaan Alioğlu, ODE Yalıtım Satış Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Türkiye’de ve ihracat yaptığı altı kıtadaki 75’in üzerinde ülkede yalıtım sektörünün önde gelen şirketleri arasında yer alan ODE Yalıtım’ın yeni Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Özgür Kaan Alioğlu oldu. 

Garanti BBVA'dan Bireysel Çevreci Bina Yalıtımı alışveriş kredisi için İzocam’la işbirliği!

Garanti BBVA, müşterilerine sunduğu kolay, hızlı ve sorunsuz alışveriş kredisi süreciyle yalıtım yatırımlarını kolaylaştırarak İzocam kalitesi ile binalardaki enerji verimliliğinin artmasına katkı sağlıyor.

Ev sahibi yalıtım yaptırmıyorsa dikkat!

Hürriyet gazetesi yazarı Oya Armutçu bugünkü yazısında “Kiracının yalıtım yaptırılmasını isteme hakkı var mı? sorusunun yanıtını kaleme aldı. İşte Armutçu'nun o yazısı...

Isı, su, ses ve yangın yalıtımı tüm şehirlerimizde binaların tamamında uygulanmalı!

Yalıtım sektörünün çatı kuruluşu İZODER, ‘8 Kasım Dünya Şehircilik Günü’ dolayısıyla yaptığı açıklamada, tüm kentlerde depreme karşı güvenli, enerji verimli ve konforlu binalara sahip olmak için ısı, su, ses ve yangın yalıtımının binaların tamamında uygulanması gerektiğine değindi.

İpragaz ve Ode Yalıtım tasarruf, verim ve zaman kazancı sunacak!

Türkiye’nin köklü enerji şirketleri arasında yer alan İpragaz ile yalıtım sektörünün öncü firması ODE Yalıtım arasında, yalıtım uygulamacılarının ihtiyaçlarına ideal çözüm sağlayan yeni bir iş birliğine imza atıldı.

ODE Yalıtım'dan inşaat projelerinde verimliliği artıracak çözümler!

Türkiye’de ve ihracat yaptığı beş kıtada yer alan 75’in üzerindeki ülkede yalıtım sektörünün önde gelen firmaları arasında yer alan ODE Yalıtım, dijital dönüşümü ve sektörün ihtiyaçlarını göz önüne alarak geliştirdiği hizmetlerine bir yenisini daha ekleyerek “ODE BIM Kütüphanesi”ni oluşturdu.

Levent Gökçe: Yalıtım uygulamaları devlet tarafından teşvik edilmeli!

İZODER, 27. kuruluş yıldönümü kapsamında internet üzerindeny yaptığı etkinlikte yalıtım sektörüyle bir araya geldi.

Ode Yalıtım'ın Kurumsal Sosyal Sorumluluk raporu yayımlandı!

Yalıtım sektöründe dünya markası olma amacıyla sürdürdüğü faaliyetlerinin merkezine, topluma daha yararlı olmayı ve iyi gelecek sağlamayı koyan ODE Yalıtım, ikinci KSS raporunu yayımladı. 

Gizem Özgüney, ODE Yalıtım'ın İnsan Kaynakları Müdürü oldu!

Türkiye’de yalıtım sektörünün önde gelen firmaları arasında yer alan ODE Yalıtım'ın İnsan Kaynakları Müdürü Gizem Özgüney oldu...

ODE Yalıtım ihracatın ciro içindeki payını yüzde 50'ye taşımayı hedefliyor!

Yalıtım sektöründe global bir marka olma hedefiyle faaliyet gösteren ODE Yalıtım, bu kapsamda Türkiye’de olduğu gibi dünyanın çeşitli ülkelerinde de prestijli projelerin tercihi oluyor.

Yalıtım sektöründe 15 yıl garanti dönemi ODE SafeZone ile başladı!

Yalıtımda dünya markası olma hedefiyle yatırımlarını sürdüren ODE, “Epikon Membran” serisi ürün grupları için başlatılan SafeZone adlı garanti sistemiyle sektörde bir ilke imza attı.

Yalıtım sektörü Haberi

Yalıtım sektörü

Bu tür yapı malzemeleri ile kaplanan binalarda, yalıtım yapılan malzeme ne kadar nitelikli olursa olsun üst solunum hastalıklarını tetikliyor. Nefes almayan yalıtım malzemesi ile kaplanan binalarda oluşan yüksek nem; iltihap ve enfeksiyonlara sebep olarak özellikle yaşlı ve çocukların etkilenmesine neden oluyor. Isıya karşı duyarlı petrol türevli yalıtım malzemeleri olası bir yangının büyümesine neden olarak faciaya davetiye çıkarıyor” dedi.


ÇÖZÜM TERMOSIVA

Bu alanda Ar-Ge yatırımlarının önem kazandığını dile getiren Salih Ürün, şöyle konuştu: “Ar-Ge laboratuvarlarında üretilen yapı elemanları ‘Termoşap ve Termosıva’ hijyenin önemli olduğu alanlarda tercih ediliyor. Bakteri, yosun, küf gibi maddelerin oluşumunu engelleyen özel kimyası sayesinde hastane, laboratuvar, okul gibi yapılar için ideal yapı malzemeleri arasında yer alıyor. Küf gibi problemlere karşı Ar-Ge laboratuvarımızda birçok çalışma gerçekleştirdik. Termoşap ve Termosıva olarak...