19 / 04 / 2024

Yalıtım uygulamaları devlet teşviği

Yalıtım uygulamaları devlet teşviği

İZODER, 27. kuruluş yıldönümü kapsamında internet üzerindeny yaptığı etkinlikte yalıtım sektörüyle bir araya geldi.

Binaların ısı ve su yalıtımı deprem güvenliğini etkiler! Yalıtım uygulamaları nasıl yapılmalı? 

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şube Başkanı Füsun Sümer, ısı ve su yalıtımının binaların deprem güvenliğini de etkileyeceğini belirtti. Peki yalıtım uygulamaları nasıl yapılmalı?  İşte detaylar...

Kentsel dönüşüm yalıtım uygulamaları için önemli bir fırsat!

İZODER Yönetim Kurulu Başkanı Başkanı Emrullah Eruslu, ‘8 Kasım Dünya Şehircilik Günü’ nedeniyle yaptığı açıklamada, son zamanlarda sık sık gündeme gelen kentsel dönüşümün yalıtımı uygulamaları için önemli bir fırsat olduğunu söyledi.

5a Yalıtım Ve İzolasyon Uygulamaları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

5a Yalıtım Ve İzolasyon Uygulamaları Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de 100 bin TL sermaye bedeli  ile  Mehmet Emin Kaya tarafından kuruldu.

Konutların yüzde 80'inde yalıtım yok!

ODE Yalıtım Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, "Türkiye'de yaklaşık 10 milyon civarında bina var. Bu 10 milyon civarında binanın yüzde 80'inde yalıtım yok veya çok kötü yalıtım uygulamaları var" dedi.

Levent Gökçe: Yalıtım uygulamaları devlet tarafından teşvik edilmeli!

İZODER, 27. kuruluş yıldönümü kapsamında internet üzerindeny yaptığı etkinlikte yalıtım sektörüyle bir araya geldi.

Kentsel dönüşüm sürecinde yangın yalıtımına da öncelik verilmeli!

İZODER Başkanı Levent Pelesen, "Kentsel dönüşümde yangın güvenliği ve hayati önem taşıyan yangın yalıtımı uygulamaları göz ardı edilmemelidir" diye konuştu...

Konutta yalıtım cebi rahatlatıyor!

İzocam Genel Direktörü Levent Gökçe yaptığı açıklamada standartlara uygun ve doğru yalıtım uygulamalarının enerji tüketimi ve faturaları en az yüzde 60 azalttığını söyledi.

Konut yalıtımında devlet desteği gerekiyor!

İzocam Genel Müdürü Nuri Bulut, konut yalıtımında devlet desteği gerektiğine dikkat çekti. Bulut, “Yalıtım için birçok ülkede teşvikler uygulanıyor. Örneğin; yalıtım yaptırmak isteyenlere ABD’de konut başına 6 bin 500 dolar, İtalya’da yalıtım uygulamasının yüzde 50’si hibe ediliyor. " dedi.

‘Bulvarlara ses yalıtımı şart’

Yalıtım sektöründe faaliyet gösteren CANPA'nın Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan, Ankara'da trafiğe bağlı gürültü kirliliğinin had safhada olduğuna işaret ederek, ses yalıtımı uygulamalarının gerektiğini vurguladı

Kale Mantolama yalıtım sektöründe tasarruf ve konfor sağlıyor!

Isıtma ve soğutma amacıyla kullanıldığı yapılarda yarı yarıya enerji tasarrufu sağlayan ‘Kale Mantolama’, kaliteli ürün ve uygulamalarıyla yalıtım sektöründe fark yaratıyor.

Nazım Yavuz: Yalıtımsız ve hatalı çatılar ülke ekonomisine zarar veriyor!

Çatı Sanayici ve İşadamları Derneği (ÇATIDER) Yönetim Kurulu Başkanı M. Nazım Yavuz, çatı ve yalıtım uygulamalarının standartlara uygun olarak yapılması halinde tüketici bütçesine önemli ölçüde katkı sağlayacağını vurguladı.

Su yalıtımına yeni düzenlemeler geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, binalarda su yalıtımına ilişkin yeni teknik düzenleme yapmaya hazırlanıyor. Binalarda su yalıtımı uygulamalarının esaslarını belirleyen yönetmelikle kamuoyunun bilinçlendirilmesi ve denetlenmesi hedefleniyor.

Su yalıtımını Bakanlık anlatacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, binalarda su yalıtımına ilişkin yeni teknik düzenleme yapmaya hazırlanıyor. Binalarda su yalıtımı uygulamalarının esaslarını belirleyen yönetmelikle kamuoyunun bilinçlendirilmesi ve denetlenmesi hedefleniyor.

Yalıtım uygulamaları devlet teşviği Haberi

Yalıtım uygulamaları devlet teşviği

Türkiye yalıtım sektörünün çatı kuruluşu Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği İZODER, 14 Temmuz Salı günü Zoom uygulaması üzerinden ‘27. Kuruluş Yıldönümü Yalıtım Sektörü Buluşması’ etkinliği gerçekleştirdi. İZODER Yönetim Kurulu Başkanı Levent Gökçe’nin açılışını, İZODER’in 10. ve 11. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı ve Başkanlar Kurulu Üyesi Ferdi Erdoğan’ın moderatörlüğünü gerçekleştirdiği buluşmanın konuk konuşmacısı ise Sabancı Üniversitesi Finans Kürsü Başkanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş, oldu.

27 yıl önce çıktığımız yolculuğumuzu güçlenerek sürdürüyoruz

İZODER Başkanı Levent Gökçe, “‘Isı’, ‘su’, ‘ses’ ve ‘yangın yalıtımı’ gibi dört hayati konuyu ele alan bir çatı kuruluş olarak 27 yıl önce çıktığımız yolculuğumuzu; sektörümüzde standartları oluşturmak ve ülke genelinde yalıtım bilincini yaygınlaştırmak için güçlenerek sürdürüyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi tüm yalıtım branşları ile ilgili mevzuatların hazırlanması ve...