28 / 03 / 2024

Yalıtım ve Ambalaj Sektörü

Yalıtım ve Ambalaj Sektörü

Yalıtım ve Ambalaj Sektörü'nün önde gelen firmalarından EPSA Yalıtım, geçtiğimiz günlerde Bursa Kentsel Dönüşüm ( BURKENTDER ) tarafından düzenlenen 'Belediyeleri Halkla Buluşturuyoruz' adlı programa sponsor oldu...

Livane Yalıtım Ve İzolasyon Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Livane Yalıtım Ve İzolasyon Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Taner Şener tarafından kuruldu.

Abc Yalıtım Ve Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Danışmanlık Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abc Yalıtım Ve Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Danışmanlık Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Kaan Dişkaya tarafından kuruldu.

İzomerk İzolasyon Yalıtım Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

İzomerk İzolasyon Yalıtım Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Barış Topal tarafından kuruldu.

Maravia Yalıtım Ve İzolasyon Limited Şirketi kuruldu!

Maravia Yalıtım Ve İzolasyon Limited Şirketi Beykoz'da Aras Mirzaoğlu tarafından kuruldu.

Ars Yalıtım Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ars Yalıtım Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Seher Arslan tarafından kuruldu.

5a Yalıtım Ve İzolasyon Uygulamaları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

5a Yalıtım Ve İzolasyon Uygulamaları Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de 100 bin TL sermaye bedeli  ile  Mehmet Emin Kaya tarafından kuruldu.

Kristal Yalıtım Ve Zemin Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kristal Yalıtım Ve Zemin Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Demir tarafından kuruldu.

Odak Restorasyon İnşaat Yalıtım ve Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Odak Restorasyon İnşaat Yalıtım ve Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Bayrak, Hikmet Bayrak, Şerafettin Bayrak ve Ummet Bayrak ortaklığında kuruldu.

SKY Yalıtım ve Yapı Kimyasalları Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SKY Yalıtım ve Yapı Kimyasalları Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Kürşat Ergezen, Savaş Özdilek ve Yiğit Ergezen tarafından kuruldu. 

Enerjide verimliliğin anahtarı yalıtım ve ölçüm cihazları!

Enerji Verimliliği Derneği Başkanı Murat Kalsın yaptığı açıklamada "Sadece kış döneminde yalıtımı yapılan ve ısı ölçüm cihazı kullanılan evlerde, 5 yılda daire başına 2500 liranın üzerinde tasarruf sağlanabilir" diye konuştu.

Flex Yalıtım ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Flex Yalıtım ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Nurullah Aydoğdu tarafından kuruldu.

Çiçek Isı Yalıtım Sistemleri ve İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çiçek Isı Yalıtım Sistemleri ve İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Olcay Çiçek tarafından kuruldu.

Protan Multipan Yalıtım Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Protan Multipan Yalıtım Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Erikbodtker Oyno, Espen Moe ve Ivar Braaten ortaklığıyla kuruldu.

Yalıtım ve Ambalaj Sektörü Haberi

Yalıtım ve Ambalaj Sektörü

Yalıtım ve Ambalaj Sektörü'nün önde gelen firmalarından EPSA Yalıtım, geçtiğimiz günlerde Bursa Kentsel Dönüşüm (BURKENTDER) tarafından düzenlenen 'Belediyeleri Halkla Buluşturuyoruz' adlı programa sponsor oldu. Barış Manço Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen programa Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Özgen Keskin, CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necati Şahin ve CHP Yıldırım Belediye Başkan Adayı Ramazan Altunöz konuşmacı olarak katıldı. EPSA Yalıtım'a plaket takdim edildi. Plaketi EPSA Yalıtım Yönetim Kurulu Başkanı Nurcan Özdemir adına Reklam ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Hüseyin Atan aldı. 


Posta Bursa...