26 / 04 / 2024

Yalova 400 Yataklı Devlet Hastanesi

Yalova 400 Yataklı Devlet Hastanesi

Yalova 400 Yataklı Devlet Hastanesi'nin ihalesi yapıldı.İhaleyi kazanan firma açıklanır açıklanmaz devlet hastanesinin çalışmaları başlayacak.

400 yataklı Yalova Devlet Hastanesi Nisan'da açılıyor!

Yalovalıların merakla beklediği depreme dayanıklı hastanenin inşaatında son aşamaya gelindi. 400 yataklı hastanenin Nisan'da tamamlanması planlanıyor.

Nizip Devlet Hastanesi'nin inşaatı tam gaz!

Gaziantep'in Nizip ilçesinde yapımı devam eden 400 yataklı Devlet Hastanesi'nin inşası aralıksız devam ediyor. Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı, hastane inşaatında incelemelerde bulundu. 

Manisa Salihli'ye 400 yataklı hastane geliyor!

Sağlık Bakanlığı, Manisa'nın Salihli ilçesine inşa edilecek olan 400 yataklı hastane projesine öncelik verdi. Yakın zamanda inşası başlanacak olan hastane 2022 yılında hizmete girecek. 

Bayrampaşa'ya 400 yataklı hastane müjdesi!

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında ilçeye 400 yataklı hastane inşa edileceğini açıkladı. 

Burdur'a yeni hastane inşa ediliyor!

Burdur'da 78 bin metrekarelik alanda 400 yataklı hastane inşa ediliyor. Kaba inşaatının 2021'de bitmesi beklenen hastanenin 2022'de teslim edilmesi planlanıyor.

400 yataklı Yalova Devlet Hastanesi 2021'de açılacak!

Yalova'da 8,5 büyüklüğüne sahip depreme karşı dayanıklı, 400 yataklı devlet hastanesinin kaba inşaatı tamamlandı. Hastanenin 2021 yılının sonuna kadar faaliyete açılması amaçlanıyor.

Murat Kurum'dan Yalova'ya millet bahçesi ve bisiklet yolu müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Yalova'da 20 kilometrelik bir bisiklet yolu ve Gaziosmanpaşa Mahallesi'ndeki 113 dönümlük alanda millet bahçesi yapılacağını belirtti. Kurum, 400 yataklı devlet hastanesinin de 2021'de bitirileceğini dile getirdi...

Yalova Devlet Hastanesi'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Yalova'da inşaatı devam eden 400 yataklı devlet hastanesi kaba inşaatının yüzde 70'i tamamlandı. Projenin Aralık 2021'den önce açılması planlanıyor.

Zonguldak Yayla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yıkılacak mı?

Zonguldak'taki Kız Meslek Lisesi olarak bilinen, Yayla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin, 400 Yataklı Atatürk Devlet Hastanesi’ne otopark yapılması için yıkılabileceğiyle ilgili iddialar meclise taşındı.

Zonguldak'ta otopark için 79 yıllık okul mu yıkılacak?

AKP Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar “400 Yataklı Atatürk Devlet Hastanesi inşaatı yanındaki Kız Meslek Lisesi oradan kaldırılıp, otopark yapılsın” önerisi getirince büyük tepki çekti.

Yalova Hersek Lagünü'ne millet bahçesi yapılacak!

Yalova'nın Altınova ilçesi Belediye Başkanı Metin Oral, Hersek Lagünü'nün çevresine, 1 milyon 400 bin metrekare alan üzerine kurulu Türkiye'nin en büyük Millet Bahçesi'ni inşa edeceklerini açıkladı...

Kemerburgaz’a 400 yataklı hastane müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Kemerburgaz’da yapılması planlanan devlet hastanesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

KentPlus Yalova projesinin ihalesi iptal edildi!

Konkordato sürecinde bulunan Emay İnşaat’ın 2016'da EPP’den aldığı dev ihale iptal edildi. Yalova’da yer alan 383 bin 500 metrekare arazi üzerinde 400 milyon dolar yatırımla hayata geçirilecek proje için yeniden ihaleye çıkılacak.

Yalova 400 Yataklı Devlet Hastanesi Haberi

Yalova 400 Yataklı Devlet Hastanesi

Yalova halkının merakla beklediği 400 Yataklı Devlet Hastanesi'nin ihalesi yapıldı. Karar Gazetesi'nde yer alan habere göre; ihaleye 6 firma teklif verdi. İhalenin kazananı ise tekliflerin incelenmesinin ardından kamuoyuna duyurulacak.


İhaleyi kazanan firma devlet hastanesinin çalışmalarına hemen başlayacak. Projenin çizilmesinin ardından ise yapım ihalesi yapılacak. 


AK Parti İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak ihaleye ilişkin açıklamada bulundu. Öztabak, ""2002 yılından bu yana sağlık alanında reformlar yapıldı. Ulaşılabilir ve tamamen ücretsize yakın bir sağlık hizmetiyle hükümetimiz çok büyük bir değişim yakaladı. Dönemimizde hastane binaları yenileniyor. Yalova’mıza yeni hastane yapılıyor. Otel konseptinde 400 yataklı, 237 odası tek kişilik yoğun bakım üniteleri, diyaliz üniteleri ve kadın doğumla birlikte ameliyathanesi bulunan hastanede geniş acil üniteleri ile müşahede odaları bulunacak. Poliklinikleri ile birlikte modern bir hastane...