26 / 04 / 2024

Yalova Kelebek Çayırındaki cami inşaatı ne zaman bitecek

Yalova Kelebek Çayırındaki cami inşaatı ne zaman bitecek

Yalova’nın Çiftlikköy İlçesi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Kelebek Çayırı Mevkii’nde geçen yıl temeli atılan caminin tamamlanması için hayırseverlerin yardımı bekleniyor.

Çayır Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Çayır Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 54 milyon 99 bin 498,33 TL sermaye bedeli ile Haşim Gürdamar, Gül Gürdamar Alltıkulaç ve İpek Üstündağ ortaklığında kuruldu.

Aile Bakanlığı'ndan haziran ayı müjdesi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı müjdelere doymak bilmiyor. Bakanlıktan haziran ayı müjdesi de geldi. Bakanlık tarafından yoksulluk sınırındaki ailelere yönelik 1 yıl boyunca destek ödemesi yapılacak.

Harbiye Çayırı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Harbiye Çayırı İnşaat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon 925 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Murat Coşkun tarafından kuruldu.

Bakanlıktan flaş karar! Beşiktaş ve Sarıyer sınırındaki 58 bin metrekarelik hazine arazisinin imar planı askıda!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İstanbul’da Beşiktaş ve Sarıyer sınırındaki 58 bin metrekarelik hazine arazisinin imar planlarını askıya çıkardı.

As Serinçayır Otel Turizm İnşaat Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Serinçayır Otel Turizm İnşaat Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seyfettin Çinal tarafından kuruldu.

Migros'ta çay ürünlerine yüzde 20 indirim! İkişer beşer alıyorlar! Çaykur, Lipton, Filiz... 23 Aralık 2022 fiyat listesi

Migros Market yılın son indirimlerini duyurdu. Kampanya kapsamında çay ürünleri yüzde 20'ye varan indirimlerle satışa sunuldu. Peki Migros'ta çay ürünleri ne kadar, kaç TL? İşte 23 Aralık 2022 fiyat listesi...

İnşaat sektörü geçtiğimiz yıla göre durgunlaştı! 

Türkiye Hazır Beton Birliği tarafından hazırlanan “Hazır Beton Endeksi” 2022 Ekim Ayı Raporu'ndaki veriler dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Çay, ayçiçek yağı ve ette dev indirim! Migros'ta kapış kapış alınıyor! Hemen 24 Ağustos 2022 fiyat listesine bakın!

Migros Market seçili temel gıda ürünlerine yaptığı dev kampanyasını duyurdu. Migros bu hafta et, ayçiçek yağı ve seçili çay ürünlerine indirim yaptı. Peki, indirime giren ürünlerin fiyatı Migros'ta ne kadar oldu? İşte 24 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Migros neler yapıyor böyle? Ayçiçek yağı, zeytinyağı ve çayda çılgın indirim! 14 Ağustos 2022 fiyat listesi

Migros'un seçili temel gıda ürünlerinde dev kampanyası belli oldu. Migros bu hafta zeytin yağı, ayçiçek yağı ve seçili pek çok çay ürünlerinde indirim yaptı. Peki, indirime giren ürünlerin fiyatı ne kadar oldu? İşte 14 Ağustos 2022 fiyat listesi.

Ayçiçek yağı, zeytinyağı ve çayda çılgın indirim! Migros'ta hemen kapın! 13 Ağustos 2022 fiyat listesi

Migros'ta seçili temel gıda ürünlerinde dev kampanyasını açıkladı. Migros bu hafta zeytin yağı, ayçiçek yağı ve seçili pek çok çay ürünlerinde indirime gidildi. Peki, indirime giren ürünlerin fiyatı kaç TL oldu? İşte 13 Ağustos 2022 fiyat listesi.

Çay, ayçiçek yağı ve zeytinyağında çılgın indirim! Migros'ta kapış kapış alınıyor! 11 Ağustos 2022 fiyat listesi

Migros'ta seçili temel gıda ürünlerinde dev kampanyasını duyurdu. Migros bu hafta zeytin yağı, ayçiçek yağı ve seçili çay ürünlerine indirim yaptı. Peki, indirime giren ürünlerin fiyatı ne kadar oldu? İşte 11 Ağustos 2022 fiyat listesi.

Çay, ayçiçek yağı ve zeytinyağında büyük indirim! Duyan Migros'a koşacak! İşte 28 Temmuz 2022 fiyat listesi

Migros'ta seçili temel gıda ürünlerinde dev kampanya devam ediyor. Migros bu hafta ayçiçek yağı, zeytin yağı ve seçili çay ürünlerine indirim yaptı. Peki indirime giren ürünlerin fiyatı ne kadar oldu? İşte 28 Temmuz 2022 fiyat listesi.

Ayçiçekte içleri biraz olsun rahatlatan haber

Tekirdağ'daki ayçiçek tarlalarına tırtıl dadanması, yağ fiyatlarını yeniden artıracağı gerekçesiyle bir hayli endişelendirdi. Tekirdağ'da ayçiçeği tarlalarında "çayır tırtılına" karşı dron ile ilaçlama yapılıyor. İlaçlamaların etki verdiği öğrenildi.

Yalova Kelebek Çayırındaki cami inşaatı ne zaman bitecek Haberi

Yalova Kelebek Çayırındaki cami inşaatı ne zaman bitecek


Kelebek Çayırı mevkiinde yaşayanların ibadetlerini gerçekleştirebilmesi için yapımına başlanan bin kişilik caminin kaba inşaatında son aşamaya gelindi. Ancak maddi zorluklar sebebiyle caminin yapımında sıkıntılar yaşanmaya başladı. Kelebek Çayırı Camisi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Necmettin Öner, caminin minarelerinin ve iç tefrişatının yapılması için Yalova’nın ve Çiftlikköy’ün duyarlı iş adamlarından ve hayırsever vatandaşlardan yardım beklediklerini belirterek, “Cami yapımına katkıda bulunmak isteyenler 0534 661 02 23 numaralı telefondan veya Kelebek Çayırı Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği’nin Türkiye İş Bankası Çiftlikköy şubesi 2509 42382 no’lu hesabına bağış yapabilirler. Vatandaşlarımızın bu hayırlı işe katkıda bulunmalarını diliyoruz” diye konuştu.

450 metrekarelik kapalı alana sahip olacak olan cami 2,5 kattan oluşuyor. Çift minareli olarak tasarlanan caminin alt katında okuma salonu, erkek ve bayan tuvaletleri ile gasilhane...