24 / 04 / 2024

yalova konut

yalova konut

Son zamanlarda Türkiye genelinde konut fiyatlarındaki artış vatandaşların yeni ev almasını zorlaştırdı. Yalova’da konut fiyatları iki kat artarken, arsa ve arazilere talepte ise azalma yaşandı.

Tor Global Yalova projesi resmen başlıyor! Armutlu'ya 612 adet konut ve 249 odalı otel geliyor!

Tor Global İnşaat ve Yatırım A.Ş.'nin merakla beklenen Yalova Armutlu projesi resmen başlıyor. Projede, 612 adet konut ve 249 odalı otel yer alıyor.

Tor Global'den 1.5 milyar TL'lik dev karma proje! Yalova Armutlu'ya konut otel ve villa geliyor!

Tor Global İnşaat ve Yatırım A.Ş. Yalova'da konut, villa ve otel projesi için harekete geçti. Projenin maliyetinin 1.5 milyar TL'yi aşması bekleniyor.

Milli Emlak'tan Yalova'da konut imarlı arsa!

Çiftlikköy Milli Emlak Şefliği, Yalova Çiftlikköy'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 4 kat konut imarlı olarak belirtildi.

Yalova Belediyesi tarihinin en büyük konut projesi için düğmeye bastı! 46 dönümlük arsaya en az 700 adet konut!

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk Yalova'dan yeni konut projesi için harekete geçti. Tutuk, 30 milyon TL'ye aldıkları 46 dönümlük arazide, 700 adet konut inşa edileceğini söyledi.

TOKİ Yalova projesinde son dakika! O ilçedeki 117 yeni konut için tarih belli oldu!

TOKİ Yalova projesinde son dakika... O ilçedeki 117 yeni konut için tarih belli oldu... İşte Yalova TOKİ 2023 projesi detayları...

TOKİ Yalova projesiyle tam 717 yeni konut geliyor! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Yalova projesiyle tam 717 yeni konut geliyor... Bu tarihi sakın kaçırmayın...

Milli Emlak Yalova Çiftlikköy'de konut imarlı arsa satıyor! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün yayımladığı Kasım ayı ihale ilanları arasında Yalova'daki konut imarlı arsa da yer alıyor. Söz konusu arsa 289 bin TL bedelle satılıyor.

6 soruda TOKİ Yalova Sosyal Konut Projesi 2022! Yalova ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, herkesin merakla beklediği TOKİ Yalova 2022 sosyal konut projesinin detaylarını açıkladı. Yalova’da TOKİ 2022 kapsamında kaç konut inşa edilecek?

Yalova’da konut fiyatları 2 kat artarken arsa ve arazi fiyatları ise düştü!

Son zamanlarda Türkiye genelinde konut fiyatlarındaki artış vatandaşların yeni ev almasını zorlaştırdı. Yalova’da konut fiyatları iki kat artarken, arsa ve arazilere talepte ise azalma yaşandı.

Milli Emlak'tan Yalova Çınarcık'ta arsa fırsatı! Konut alanı imarlı arsanın fiyatına inanamayacaksınız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Yalova Çınarcık'ta yer alan konut alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

TOKİ Yalova Merkez 304 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yalova Merkez 304 konut projesinin ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Yalova Merkez 304 konut ihalesi 1 Kasım'da!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yalova Merkez 304 konut ihalesini 1 Kasım 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ'den Yalova'ya 304 yeni konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yalova Merkez'de 304 yeni konut inşa edecek.

yalova konut Haberi

yalova konut

Pandemiyle birlikte müstakil ev satışlarında ve değerlerinde hissedilir derece artış olurken Yalova’da konut fiyatları iki kat arttı. Arsa ve arazilerde ise talep azaldı. Yalova’da ortalama yeni konutlar 8 bin Türk Lirası birim değerler ile pazarlanırken, lüks yapı özelliklerine sahip siteler, villalar ve deniz manzaralı yeni lüks dairelerin birim değerleri ise 30 – 45 bin Türk Lirası aralığına değişiyor.

İstanbul'a yakınlığıyla dikkat çeken Yalova'da ev fiyatları 2 kat arttı. EVA Gayrimenkul Değerleme Koordinatörü Serkan Bal, Yalova’ya ilginin arttığını belirterek, “Osmangazi Köprüsü öncesinde feribot seferleri ve karayolu ile ulaşım İstanbulluları Yalova ziyaretleri ve gezileri için daha fazla cezbediyordu" diye açıklama yaptıktan sonra sözlerine devam eden Bal, "Fakat Osmangazi Köprüsü’nün faaliyete geçmesinden sonra artık sadece Yalova değil aynı zamanda Bursa ve Balıkesir’e...