26 / 04 / 2024

Yalova TSOya 4 bin metrekarelik bina inşaatı

Yalova TSOya 4 bin metrekarelik bina inşaatı

Yalova TSO, hizmet binasını 10 kat büyütmeye hazırlanıyor. YTSO, mevcudunun 10 katı büyüklüğe sahip olacak yeni hizmet binasının temelini yıl sonuna doğru atmayı planlıyor.

Yalova'daki 4.1'lik sarsıntı, büyük İstanbul depreminin öncüsü mü? Deprem uzmanları tek tek açıkladı!

Dün akşam saat 23:53'te Yalova'nın Çınarcık ilçesinde meydana gelen ve İstanbul başta olmak üzere birçok ilde hissedilen 4,1 büyüklüğündeki deprem tedirginlik yarattı. Peki Yalova'daki 4.1'lik sarsıntı, büyük İstanbul depreminin öncüsü mü? İşte deprem uzmanlarının o açıklamaları...

Milli Emlak'tan Yalova'da yüzde 20 indirimle 4 kat imarlı arsa!

Çiftlikköy Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği, Yalova Çiftlikköy'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 19 Aralık 2023 tarihinde saat 14.30'da yapılacak.

Milli Emlak'tan Yalova'da konut imarlı arsa!

Çiftlikköy Milli Emlak Şefliği, Yalova Çiftlikköy'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 4 kat konut imarlı olarak belirtildi.

Yalova Çiftlikköy'de satılık arsa fırsatı! İhalesi 18 Ekim'de!

Yalova İli Çiftlikköy Belediye Başkanlığı, Yalova Çiftlikköy'de yer arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsa 4 bin 602 metrekare alana sahip.

Yalova Belediyesi 5 bin 500 metrekarelik imarlı arsa satacak!

Yalova Belediye Başkanlığı, Yalova Kirazlı'da yer alan sanayi alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satış ihalesi 4 Ekim 2023 tarihinde saat 14.00'te yapılacak.

Belediye Yalova'da 4 dükkan satıyor! Fiyatlarına inanamayacaksınız!

Yalova İli Tavşanlı Belediye Başkanlığı, Yalova Altınova Tavşanlı Belediyesi'nde yer alan 4 adet dükkanı satışa çıkardı. İşte ihale ile ilgili merak edilen detaylar...

Yalova'da 10 hektar alanda kentsel dönüşüm gerçekleştirilecek!

Murat Kurum, Yalova'da "10 hektarlık alanda yaklaşık 587 hak sahibinin bulunduğu alana ilişkin bir dönüşüm projesi geliştiriyoruz.İster yerinde, ister bedeli karşılığında zemin artı 3'ü, 4'ü geçmeyecek" dedi...

Kadıköy'de 4.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Yalova - Kadıköy Belediye Başkanlığı, Kadıköy'de yer alan arsayı 4 milyon 516 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Cenk Yaltırak'tan Yalova depremi değerlendirmesi!

Geçtiğimiz gün Yalova açıklarında yaşanan 4 büyüklüğündeki deprem hakkında yorum yapan Prof.Dr. Cenk Yaltırak, “Kapı kilidi kırılmadan menteşelerden gelen ses gibi düşünün. Bunlar artarak devam edebilir” şeklinde konuştu…

Devlet depreme hazır, vatandaş ağırdan alıyor!

Geçtiğimiz gün yaşayana  Yalova’daki 4.3 büyüklüğündeki deprem, Türkiye’nin afet riskini bir kez daha hatırlattı. Devlet deprem için kentsel dönüşüm, sigorta ve güçlendirme çalışmaları yaparken vatandaş ise işi ağırdan alıyor....

Yalova Çiftlikköy'de 9.4 milyara 14 arsa!

Çiftlikköy Belediyesi, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi ile Siteler Mahallesi'ndeki arsayı ihale ile satıyor. İhale 4 Nisan'da gerçekleşecek..

Yalova KİPA AVM satılıyor!

Yalova İli, Merkez İlçesi, Bahçelievler Mahallesi'nde yer alan  KİPA Alışveriş Merkezi satışa sunuldu. 4 katlı Alışveriş Merkezi 24 bin 175 metrekare arsa büyüklüğüne sahip. 

Yalova Altınova'da 6.4 milyon TL'ye icradan satılık 3 gayrimenkul!

Yalova İli Altınova İlçesi Subaşı köyünde yer alan 3 adet gayrimenkul toplamda 6 milyon 427 bin 604 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Yalova TSOya 4 bin metrekarelik bina inşaatı Haberi

Yalova TSOya 4 bin metrekarelik bina inşaatı

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan, 400 metrekare kapalı alana sahip Oda Hizmet Binası fiziki olarak ihtiyacı karşılamadığı için yeni bina inşa etme kararı aldıklarını söyledi.


Bu doğrultuda Yalova Belediyesi’nden Termal yolunda yer tahsis ettiklerini belirten Becan, “Mevcudun 10 katı büyüklüğünde, 4 bin metrekare kapalı alana sahip olacak yeni binamızın proje çalışmaları devam ediyor. Temeli yılsonunda atmayı hedefliyoruz. En geç 2016 sonunda da yeni binamıza taşınmış olacağız” dedi.


Becan, yeni binalarında YTSO’nun yanı sıra ilave hizmetlere vermek istediklerini, bu kapsamda Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) ile KOSGEB’i de aynı çatı altında toplayacaklarını aktardı.


Becan, “MARKA içimizde olursa YTSO olarak daha fazla proje üretebileceğimiz düşüncesindeyiz. Alacağımız destek hibe rakamları Kocaeli’ye kayıyor. Bunu çözmek istiyoruz. Ayrıca kongre, toplantı salonu...