25 / 04 / 2024

yalova yatırımları

yalova yatırımları

Kısa sürede tamamlanıp hizmete açılan Osmangazi Köprüsü ve İstanbul - Ankara - Bursa - İzmir otoyol aksı gibi mega projelerin meyvelerini yıllardır OSB’si bulunmayan Yalova toplamaya başladı. 

Yalova'ya ilk 6 ayda 153.8 milyon TL'lik yatırım yapıldı!

Yalova Valisi Tuğba Yılmaz, İl Koordinasyon Kurulu'nda, yatırımlar hakkında konuştu. Yılmaz, 2018'in ilk 6 ayında devlet yatırımları için 153 milyon 83 bin TL harcandığını açıkladı.

Yalova'da 50 kilometrelik isale hattının planları tamamlandı!

Yalova Yeşil Körfez Su Birliği Çınarcık’tan Altınova’ya kadar uzanacak olan 50 kilometrelik yeni içme suyu isale hattının güzergah ve proje çalışmalarını tamamladı. Projenin İller Bankası tarafından onaylanması ile birlikte çalışmalara başlanacak.

Türkiye'nin ilk santranç parkı Yalova'da açılıyor!

Türkiye Satranç Federasyonu’nun (TSF) işbirliğiyle Yalova Belediyesi tarafından yapılan Türkiye’nin ilk satranç parkı açılacak.

Çiftlikköy’e engelsiz yaşam alanı kompleksi!

Saydam cephe mimarisi ile oluşturulan 150 m2’lik oturma alanına sahip olacak kompleks içinde yer alacak Engelsiz Yaşam Alanı ile artık engelli vatandaşların gönül rahatlığı ile zaman geçirebilecekleri bir mekan devreye alınmış olacak.

TOKİ Yalova'da ev yapmayacak!

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, TOKİ'nin Yalova'da ev yapmayacağını dile getirdi. Son zamanlarda böyle bir söylentinin halk arasında yayıldığını ifade eden Salman, net konuşarak TOKİ'nin Yalova'da bir arsası bulunmadığını ifade etti.

Yalova'nın köylerine 2016'da 10 milyon TL'lik yatırım yapılacak!

Yalova İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Demirel, İl Özel İdaresi ve Köydes olarak köylere 2016 yılında 10 milyon liralık yatırım yapılmasının planlandığını söyledi.

Yabancı gayrimenkul yatırımcıların Yalova'ya ilgisi arttı!

Yabancı vatandaşlarının Türkiye'de konut ve arsa satın almak için yoğun şekilde tercih ettiği kentler arasında yer alan Yalova'da Türkçe'nin yanı sıra Arapça ilan ve tabelalardaki artış dikkati çekiyor.

Yalova yatırımcıların cazibe merkezi oluyor!

Körfez Geçiş Projesi, Yalova'yı canlandırdı Yalova, 1999 depreminde aldığı yaraları İzmit Körfez Geçiş projesiyle sarıyor. Proje ile İstanbul'a ulaşımı kolaylaşan kent, yerli-yabancı yatırımcıların cazibe merkezi olmaya başladı.

Körfez Geçiş Projesi Yalova yatırımlarını artırdı!

Körfez Geçiş Projesi, Yalova'yı canlandırdı. Yalova, 1999 depreminde aldığı yaraları İzmit Körfez Geçiş projesiyle sarıyor.

Yabancılara konut satışı en fazla Yalova'da oldu!

Geçtiğimiz yıl yüzde 11 artış ile yaklaşık 595 bin turist ağırlayan Yalova, yılın ilk çeyreğinde yabancılara konut satışının da en fazla arttığı il oldu.

Yalova'da karbon elyaf ihtisas sanayi bölgesi kuruluyor!

Türkiye’yi geleceğin malzemesi karbon elyafı üretebilen 9 ülkeden biri haline getiren Akkök Holding, ABD'li ortağının 'Buraya gelin' çağrısına rağmen Yalova'yı bir karbon elyaf üretim merkezi haline getirme hedefinde.

Vefa Salman: Yalova'da 40 yeni proje ile yatırımcının önünü açacağız!

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, uzun yıllar kent kimliği problemi yaşayan, markası olmayan ve elindeki kaynakları tüketen Yalova’nın sorunlarına neşter vuracaklarını söyledi. Salman Yalova için 40 proje hazırladıklarını belirtti...

Mehmet Şahin: Yalova Kadıköy'ü modern altyapıya kavuşturuyoruz!

Kadıköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından beldede içme suyu boruları, yol ve kaldırım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet Şahin, yol ve kaldırım çalışmalarına devam ettiklerini ifade etti.

Yalova 2016 yılına kadar İstanbul'a rakip olacak!

Yalova, 2014'te İstanbul'a rakip olacak projelerle adından söz ettirecek. Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçak, 2016'da İstanbul'a rakip olacak bir kongre şehri oluşturmayı amaçlıyoruz diye konuştu..

Yalova Ticari Yatırımlar Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yalova Ticari Yatırımlar Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Bostan tarafından kuruldu. 

Maknoon Grup, Türkiye'de yatırımlarına devam edecek!

CNR Emlak 2014 Fuarı'na Kristal Residence ve Andalusia Villas Sapanca projeleriyle katılan Maknoon Grup'un Genel Müdürü Jamila Öztürk, "İstanbul, Yalova ve Türkiye'nin bir çok bölgesinde yatırımlarımıza devam edeceğiz" dedi...

Torunlar GYO'dan Netsel Turizm Yatırımları'nın değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Netsel Turizm Yatırımları A.Ş'nin değerleme raporunu yayınladı...

Jones Lang LaSalle'nin Otel Yatırımları Değerlendirmesi Raporu!

Jones Lang LaSalle'nin en son yayınladığı Otel Yatırımları Değerlendirmesi Raporu’na göre; 2012’de Avrupa Orta Doğu ve Afrika’daki Otel alım/satım hacmi 8,5 Milyar Euro’ya ulaştı...

AYD AVM Yatırımları Konferansı sona erdi!

AYD (Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği) AVM Yatırımları Konferansı’nın beşincisi AYD Başkanı Hulusi Belgü ve Yönetim Kurulu ev sahipliğinde 6-7 Mart 2013 tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde yapıldı.

AYD AVM Yatırımları Konferansı açılış konuşmaları ile başladı!

Organize Perakende Sektörünün bugünü ve geleceğini tüm yönleriyle ele almak üzere, Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği (AYD) tarafından düzenlenen V. AVM Yatırımları Konferansı’nın ikinci günü açılış konuşmaları ile başladı.

AYD AVM Yatırımları Konferansı sektör temsilcilerini buluşturdu!

AYD V. AVM Yatırımları Konferansı “Farklılaşmanın Anahtarı Rekabet” başlığı ile yerli ve yabancı sektör temsilcilerini beşinci kez buluşturuyor

DSC Turizm Yatırımları ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DSC Turizm Yatırımları ve Ticaret Limited Şirketi, Bülent İpek tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Hüseyin Yücel tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Kastamonu'da yatırımlar hız kazandı!

Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, “Ulaşım altyapısıyla ulaşılabilen bir kent olduk, yatırımlar hız kazandı”

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi; Cengiz İsrafil tarafından 2 milyon 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Şirketi kuruldu!

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi, Bashır Asgarov ve Mustafa Semihi Özcan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, 26 Şubat 2013 tarihinde, 3 milyon 500 bin TL sermaye ile, Sezayi Küçükyılmaz tarafından kuruldu...

yalova yatırımları Haberi

yalova yatırımları

Geçen yıl haziran ayı itibariyle kurulan Yalova İMES Organize Sanayi Bölgesi, mega projelerin tamamlanıp İstanbul - Yalova arasının 4 dakikaya düşmesiyle birlikte yatırımcıların cazibe merkezi haline geldi. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre tamamlandığında 15 bin kişiye istihdam sağlayacak olan 1 milyar dolar yatırım maliyetli İMES OSB, için çalışmalara başlandı.

Yalova’nın Çiftlikköy ilçesindeki 470 hektar alana inşa edilecek olan Yalova İMES OSB’nin yönetim kurulu üyesi ve aynı zamanda müdürü Direnç Özdemir, OSB’nin en mühim özelliğinin çevreci modeli, yeşil ve bacasız sanayi ile tamamen yerli ve milli üretim yapılacak olması olduğunu dile getirdi. 

Özdemir, bünyesinde meslek eğitim merkezi, meslek lisesi, meslek yüksek okulu, itfaiye, güneş ve rüzgar enerji santralleri, sağlık merkezi, antrepo gibi tamamlayıcı sosyal donatıların da yer alacağı yeni nesil bir OSB...