25 / 04 / 2024

Yalovada Tonami Meydanı kavşağı Kasımda açılıyor

Yalovada Tonami Meydanı kavşağı Kasımda açılıyor

Yalova’nın Tonami Meydanı’na yapılan köprülü kavşağın kasım ayında açılacağı açıklandı. 12 Aralık’ta teslim edilmesi gereken projenin erken tamamlanarak hizmete gireceği belirtildi. Kavşağı trafiği rahatlatması amaçlanıyor.

Tonami Köprülü Kavşağı Mayıs'ta açılacak!

Yalova’da YAFA İnşaat tarafından tamamlanan ve ikinci etap çalışmalarına başlanan Tonami Meydanı’ndaki köprülü kavşağın düzenlemelerinin Mayıs ayı sonuna kadar tamamlanacağı öğrenildi.

Yalova'da yatırım bekleniyor!

Vefa Salman, Tonami Meydanı’nda yapımı süren köprülü kavşak için ağaç kesilmesini eleştirenlere böyle yanıt verdi ve ekledi, ''Ağaçları rant için değil hayat kurtarmak için kestik. Ben çevre düşmanı biri değilim'' dedi.

Yalova Tonami Meydanı'ndaki köprülü kavşak Kasım'da açılacak!

Yalova’nın Tonami Meydanı’na yapılan köprülü kavşağın kasım ayında açılacağı bildirildi. Akdağ, “Ekiplerimiz projenin en kısa zamanda tamamlanması için çalışmalarını fedakarca sürdürüyor” dedi.

Yalova’da Tonami Meydanı kavşağı Kasım'da açılıyor!

Yalova’nın Tonami Meydanı’na yapılan köprülü kavşağın kasım ayında açılacağı açıklandı. 12 Aralık’ta teslim edilmesi gereken projenin erken tamamlanarak hizmete gireceği belirtildi. Kavşağı trafiği rahatlatması amaçlanıyor.

Yalova Tonami Meydanı'nın yüzde 60'ı tamamlandı!

Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü Bölge Müdür Yardımcısı Bekir Koç, Tonami Meydanı'nda kavşak projesi kapsamındaki çalışmaların yüzde 60'ının tamamlandığını söyledi.

Yalova Köprülü Kavşak çalışmaları hızla ilerliyor!

Yalova’da trafik sorununa çözüm olacağı düşünülen Atatürk Bulvarından başlayıp Tonami Meydanını takiben Bursa Yolu başına kadar uzanacak olan 325 metrelik Köprülü Kavşağın ayakları neredeyse tamamlandı.

Yalova Tonami Meydanı'na köprülü kavşak yapılacak!

CHP'li Yalova Belediyesi'ne bağlı ekipler, dün sabah erken saatlerde köprülü kavşak inşaatı nedeniyle Tonami Meydanı'ndaki 158 ağacı kesti. Yalova Platformu ağaçların kesilmesine tepki gösterdi..

Yalova Platformu kavşak yapılmasına karşı eylem yaptı!

Yalova Platformu, köprülü kavşak projesinin 200’den fazla ağacın kesilmesine sebep olacağını ileri sürerek eylem yaptı. Tonami Meydanı’na yapılacak köprülü kavşak inşaatına çevreciler tepki gösterdi...

Sakarya Arifiye'de meydan çalışması devam ediyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Arifiye meydan çalışması tüm hızıyla devam ediyor...

Aksaray'a 10 futbol sahası büyüklüğünde meydan yapılacak!

İstanbul Aksaray'a 62 bin metrekarelik alan üzerinde, 10 futbol sahası büyüklüğünde meydan yapılacak...

Uskumruköy Meydan projesinde villalar 270 bin dolara!

Meydan Uskumruköy projesi kapsamında yer alan konutların fiyatları 270 bin dolardan başlıyor ve 630 bin dolara kadar yükseliyor...

Taksim Meydanı çalışması esnafa hayal kırıklığı yaşattı!

Taksim Meydanı'ndaki inşaat çalışması nedeniyle yılbaşı'nın taksimde kutlanmayacağını öğrenen esnaf ciroların düşmesinden dert yandı

Yalıtımın Mavi Yüzü sergisi Kent Meydanı AVM’de sergileniyor!

Bennu Gerede’nin, enerji verimliliği konusunda farkındalık yaratmak için çektiği fotoğrafların yer aldığı “Yalıtımın Mavi Yüzü” sergisi, Kent Meydanı AVM’de sanatseverlerle buluşmaya devam ediyor

Yalovada Tonami Meydanı kavşağı Kasımda açılıyor Haberi

Yalovada Tonami Meydanı kavşağı Kasımda açılıyor

Yalova’nın Tonami Meydanı’na yapılan köprülü kavşağın kasım ayında açılacağı bildirildi.


Nisan ayında temeli atılan kavşağı süratle inşa eden Yafa İnşaat’ın yetkilisi Devrim Akdağ’a teşekkür eden Belediye Başkanı Vefa Salman, kendisinden projenin son durumu hakkında bilgi aldı. 12 Aralık’ta teslim edilmesi gereken projenin erken tamamlanarak hizmete gireceği bilgisini veren Akdağ, “Ekiplerimiz projenin en kısa zamanda tamamlanması için çalışmalarını fedakarca sürdürüyor” dedi.


Salman ise, “Göreve gelir gelmez bu konuda ne yapılması gerekiyorsa kısa, orta ve uzun vadeli olarak planlamalarımızı yaparak çalışmaya başladık. Köprülü kavşağın yapımı için elimizi taşın altına koyduk. Üzerimize düşen görevi yerine getirdik. Sizlerde köprülü kavşağın bu bölgedeki öneminin farkındasınız. Kasım ayında köprülü kavşağın tamamlanmasıyla birlikte diğer projeleri de devreye sokarak trafik sıkıntısını sona erdireceğiz” diye konuştu.


Hürriyet...