27 / 04 / 2024

yaman pamukçu kidmir

yaman pamukçu kidmir

Mimari projesi İki Derece Mimarlık ve Lejant Proje tarafından yapılan Uptown İncek 'in mimarı Yaman Pamukçu inşaat sektörü ve tasarıma yönelik sorularımızı içtenlikle cevapladı. Pamukçu, projenin detaylarını ve tasarım anlayışını anlattı.

Prof. Dr. Naci Görür'den Adıyaman depremi açıklaması! Artçı bir deprem! Çok yakınında...

Prof. Dr. Naci Görür Adıyaman'da 4 büyüklüğündeki depremin ardından ilk açıklamayı yaptı. Görür, Doğu Anadolu Fayı ve Bitlis-Zagros Bindirme kuşağına dikkat çekti.

Orhan Pamuk'un davalık olduğu apartmana riskli denmişti: Keşif yapıldı! 

Nobel ödüllü yazar Orhan Pamuk'un 6 daire sahibi olduğu ve riskli yapı çerçevesinde yıkılmasını istemesi üzerine komşularıyla davalık olduğu Taray Apartmanı'nda mahkeme heyeti tarafından keşif yapıldı.

Özkan Yaman hangi üniversiteden mezun oldu? Reysaş GYO’da hangi alanda çalışıyor?

Özkan Yaman kimdir? Lisans ve yüksek lisans eğitimlerini nerede aldı? Çeşitli projelerde hangi görevi yürüttü? Şu an ne iş yapıyor? İşte Özkan Yaman hakkında merak edilenler...

Yerinde Dönüşüm Projesi'ne o ilden 15 bin başvuru!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından depremden etkilenen iller için başlatılan "Yerinde Dönüşüm Projesi"ne Adıyaman'dan şu ana kadar 15 bin başvuru yapıldı.

Seeworld Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Seeworld Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ümit Pamukçu tarafından kuruldu.

Adıyaman'da 2 bin 588 prefabrik konut yapılıyor!

"Asrın felaketi" şeklinde nitelendirilen depremlerin yıkıma sebep olduğu Adıyaman'da 2 bin 588 prefabrik konut inşa ediliyor.

Ekosel Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu! 

Ekosel Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi Beşiktaş'ta Ekin Çarmıklı Pamukçu ve Selin Kozak ortaklığında kuruldu.

Adıyaman'da inşaat iskelesinden düşen işçi yaralandı!

Adıyaman'da bir inşaatta çalışan işçi iskeleden düşerek yaralandı. Acil serviste tedaviye alınan Ahmet El Hüseyin'in sağlık durumu iyi olduğu öğrenildi.

Fuat Pamukçu: İmar müdürlükleri işleri uzaktan yürütülmeli!

GYİAD Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Pamukçu yaptığı açıklamada, "Bu dönemde kamu, belediye ve imar müdürlükleri işlerinin uzaktan yürütülmeye devam etmesi gerekli" dedi.

İnşaattan düşen işçi bulunduğu yerden vinç yardımıyla çıkarıldı!

Adıyaman Kahta'da inşattan düşerek yaralanan işçi, bulunduğu yerden vinç yardımıyla çıkarılarak hastaneye kaldırıldı.

Demet Özdemir ile Can Yaman'ın oturduğu ev satılıyor!

Demet Özdemir ile Can Yaman'ın Etiler'deki aylık 15 bin lira verdikleri boğaz manzaralı evleri satışa çıkarıldı.

Empa Turizm Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Empa Turizm Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Emre    Pamukçu tarafından kuruldu.

Neşem Kalibrasyon Danışmanlık Muayene İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neşem Kalibrasyon Danışmanlık Muayene İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Neşe Pamukçu tarafından kuruldu.

yaman pamukçu kidmir Haberi

yaman pamukçu kidmir

İncek Yumrutepe bölgesinin ilk teslim edilecek projesi olan Uptown İncek'in proje mimarı Yaman Pamukçu, projenin detaylarını ve tasarım anlayışını anlattı.


1-Birçok yönüyle öne çıkan Uptown İncek projesinin tasarımında hangi fikirden yola çıktınız?

Uptown İncek bulunduğu bölgenin biten ilk konut projesi olma özelliğini taşıyor. Yapılma aşamasında da nerdeyse bölgede bir ilkti. Biz bundan yola çıkarak beraber yaşamanın tanımlanabileceği bir yapı oluşturduk. Böylelikle farklı yaşam biçimlerini, farklı daire tiplerini projemizde kullandık. Konseptin ‘Yerden Göğe’ diye bir başlangıç noktası vardı bizim için. Bu nedenle bahçe katı dairelerden 36.katta teras dublekse varan, bir çok yükseklikte farklı keyifler sunan bir projedir Uptown İncek.


2-Güneş ışığından yararlanmak adına projenin tasarımında nasıl bir yol izlediniz?

Nerdeyse tüm daireler, baza bahçe bölümü grubu hariç güneye bakmakta. Bunun ile birlikte oval bir...