19 / 04 / 2024

yangın bodrum zeytinlik

yangın bodrum zeytinlik

Bodrum Zeytinlik'te çıkan yangın rüzgarın da etkisiyle büyüdü ve iki katlı bir eve sıçradı. Yangın mahalle sakinleri ve itfaiye ekiplerinin ortaklaşa müdahalesiyle evin iç kısmına sıçramadan söndürüldü..

Bordum'un Zeytinlik bölgesinde çıkan bir yangın eve sıçradı!

Bodrum Zeytinlik'te çıkan yangın rüzgarın da etkisiyle büyüdü ve iki katlı bir eve sıçradı. Yangın mahalle sakinleri ve itfaiye ekiplerinin ortaklaşa müdahalesiyle evin iç kısmına sıçramdan söndürüldü..

Bordum'un Zeytinlik bölgesinde çıkan bir yangın eve sıçradı!

Bodrum Zeytinlik'te çıkan yangın rüzgarın da etkisiyle büyüdü ve iki katlı bir eve sıçradı. Yangın mahalle sakinleri ve itfaiye ekiplerinin ortaklaşa müdahalesiyle evin iç kısmına sıçramdan söndürüldü..

Volkan Demirel'in Turgutreis'teki lüks villasında yangın tehlikesi!

Bodrum-Turgutreis'te dağlık bölgede başlayan yangın çevredeki sitelere sıçradı. Volkan Demirel'in lüks villası da yangın tehlikesi atlattı.

Fikirtepe'de 25 katlı binanın inşaatında yangın!

Fikirtepe'de inşaat halindeki 25 katlı bir binanın bodrum katında yangın çıktı. Duman yükselen binadaki yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor.

Ankara Koç Kuleleri projesinde yangın!

Ankara'da Koç Kuleleri'nin bodrum katında çıkan yangın korkuttu. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonrasında yangın büyümeden kontrol altına alındı. Halk Bankası Genel Müdürlüğü'nün garaj bölümünde çıkan yangın da itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Sörfçü Lena Aylin Erdil'in villasında yangın çıktı!

Türkiye şampiyonu ve rekortmen sörfçü Lena Aylin Erdil'in Bodrum'daki villasında yangın çıktı. Villada yalnız bulunan annesi Alman vatandaşı Ellen Erdil ekipler tarafından yangından son anda kurtarıldı

Tekirdağ'da apartmanın bodrumunda yangın

Çorlu ilçesinde apartmanın bodrum katında çıkan yangında yoğun dumandan etkilenen biri itfaiye eri 4 kişi hastaneye kaldırıldı. Bina sakinleri tahliye edilirken, yangın kısa sürede söndürüldü.

Bursa'da yangın çıktı!

Alınan bilgiye göre, Yenikaraman Mahallesi Kayalar Sokak'ta bulunan üç katlı binanın bodrum katında elektrik kontağından yangın çıktı. Yangını fark eden apartman sakinleri ile çevredeki vatandaşlar itfaiye ve sağlık ekiplerine durumu bildirdi.

Bodrum'da makilik alanda yangın çıktı!

Bodrum'da makilik alanda yangın çıktı.Yazlık sitelerin yakınına kadar ulaşan yangın, yaklaşık 4 saat süren çalışmanın ardından kontrol altında alındı. Yazlık sitelerin yakınına kadar ulaşan yangın, ekiplerin müdahalesiyle söndürüldü.

Bodrum'da çöplük alanda çıkan yangın güçlükle kontrol altına alındı!

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Turgutreis Mahallesi Dereköy mevkindeki vahşi çöp depolama alanında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Bodrum'da çöplük alanda çıkan yangın makilik alana sıçradı.

İzmir'de terk edilmiş evde yangın çıktı!

İzmir Kazımdirik Mahallesi Fevzipaşa Caddesi'nde bulunan ve kentsel dönüşüm kapsamında yıkılmayı bekleyen binanın bodrum katında henüz belirlenmeyen nedenle yangın çıktı. itfaiye ekiplerince yapılan müdahaleyle kontrol altına alındı...

Milas'ta orman yangını çıktı!

Alınan bilgiye göre, Bodrum-Milas karayolu Kuyucak mevkisindeki ormanlık alanda, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangına 4 uçak, 3 helikopter, 7 arazöz ve 60'a yakın orman işçisi ile müdahale edildi.

Muğla'da orman yangını!

Milas'ta ormanlık alanda çıkan yangın, kontrol altına alındı.Alınan bilgiye göre, Bodrum-Milas karayolu Kuyucak mevkisindeki ormanlık alanda, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangın 2 saatte kontrol edildi.

Ege Bölgesi'nde orman yangını alarmı!

Ege Bölgesi 'nde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerine çıkması, yangınlara da davetiye çıkarıyor. Bodrum Güvercinlik Mahallesi'nde ard arda çıkan 2 yangın, ekiplerin hızlı müdahalesiyle söndürüldü.

Akyarlar'da başlayan yangın yerleşim yerlerine yaklaştı!

Bodrum ilçesine bağlı Turgutreis'in Akyarlar mahallesinde başlayan yangın yerleşim yerlerine yaklaştı. Jandarma bölgedeki evleri tahliye ederken rüzgarın etkisiyle devam eden yangını söndürmek için kara ve havadan çalışmalar devam ediyor.

yangın bodrum zeytinlik Haberi

yangın bodrum zeytinlik

MUĞLA (AA) - Bodrum'da zeytinlik alanda çıkan ve bir eve sıçrayan yangın, itfaiye ekipleri ve mahalle sakinleri tarafından söndürüldü.


AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Konacık beldesi Ergenekon Sokak'taki otluk ve tarım arazisinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Rüzgarın etkisiyle büyüyen yangın emekli Bekir Kuru'ya ait iki katlı eve sıçradı. Evin balkonunu saran alevler kısa sürede büyüdü. Ev sahibi Bekir Kuru, Konacık ve Bodrum belediyesi itfaiye ekiplerinin söndürme çalışmalarını endişeli gözlerle izledi. Mahalledeki vatandaşların da müdahale ettiği yangın evin iç kısmına sıçramadan söndürüldü. Evin balkon kısmında maddi hasar meydana gelirken, evde kimsenin bulunmadığı öğrenildi. 


Soğutma çalışmalarının yapıldığı yangında, yaklaşık 5 dönümlük tarım alanı ve otluk alan zarar...