27 / 04 / 2024

yangın görselleri

yangın görselleri

Afyonkarahisar'da ev yangını çıktı. Afyonkarahisar' ın Sultandağı ilçesindeki bir evde çıkan yangında, vücudunun çeşitli yerlerinde yanıklar oluşan 75 yaşındaki ev sahibi kadın tedavi altına alındı...

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Emre Burak Ömeroğlu ve Murtaza Murat Öztosun ortaklığında kuruldu.

Altında yangın yeri! Piyasalar alev alev! Herkesin gözü oradan gelecek haberde!

ABD'de iki bankaya peş peşe kayyum atanmasından sonra altın fiyatları resmen yangın yerine döndü. Altın fiyatları 11 ayın rekorunu kırarken, dolar değer kaybetti. Herkesin gözü ise oradan gelecek habere çevrildi...

Han Yangın Tesisatı Reklam Plastik İnşaat Elektrik İş Güv.Medikal Oto Yedek Parçaları San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Han Yangın Tesisatı Reklam Plastik İnşaat Elektrik İş Güv.Medikal Oto Yedek Parçaları San.Tic.Ltd.Şti. Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdem Cantürk tarafından kuruldu.

CE Sertifikalı Kale Yangın Kapısı güvenliği arttırıyor!

Yangın kapıları gerek konutlarda gerekse iş yerlerinde olası bir yangın esnasında güvenli tahliye aşamasında önemli bir rol oynuyor. İşte detaylar...

Tayfun Küçükoğlu: Binaların inşasında yangın güvenliğine öncelik verilmeli!

İnşaat malzemesi sektörünün çatı örgütleri arasında yer alan Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği, ‘Yangından Korunma Haftası’nda yaptığı açıklamada; yangın güvenliği konusunda yeni inşa edilen ve yenilenen binalarla ilgili önemli uyarılar yaptı.

Kentsel dönüşüm sürecinde yangın yalıtımına da öncelik verilmeli!

İZODER Başkanı Levent Pelesen, "Kentsel dönüşümde yangın güvenliği ve hayati önem taşıyan yangın yalıtımı uygulamaları göz ardı edilmemelidir" diye konuştu...

Gebze Gölcük'te onarım yapılan binada yangın çıktı!

Gebze Gölcük'de çatı onarımı sırasında kaynak yapılırken bir binada yangın çıktı. İtfaiyenin müdahalesiyle yangın söndürüldü.

Ada Yangın İş Güvenliği Tedarik İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ada Yangın İş Güvenliği Tedarik İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aslışah Yılmaz tarafından kuruldu.

Binalardaki yangın malzemesi sorgulanmalı!

Knauf Insulation Genel Müdürü Emre Gürcan "Yangın güvenliği, yangına karşı dayanımı yüksek sistemlerin oluşturulması ile, sistemlerin oluşturulması ise doğru malzemenin seçilmesi ile olur'' dedi.

Türkiye'de yapıların yüzde 80'inde yangın önlemi yok!

Türk Ytong Yönetim Kurulu Başkanı Hinginar, Türkiye'de yapıların yüzde 80’inde yangın güvenliği olmadığını ifade etti. 

Hilti, yangın durdurucu ürünleri ile yapı güvenliğine katkı sağlıyor!

Güvenilir, kaliteli ve inovatif ürünlerin mimarı Hilti, yangın durdurucu ürünleriyle yapı güvenliğine katkı sağlıyor.

Büyükada'ya modern yangın gözetleme kulesi inşa edilecek!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından İstanbul Büyükada'da klasik metotların yanında teknolojinin de kullanılacağı yeni yangın gözetleme kulesi inşa edilecek.

İstanbul'un kuzey ormanlarına yeni yangın gözetleme kulesi!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü, İstanbul'un kuzey ucunda orman yangınlarını gözetlemek amacıyla yeni bir kulenin inşasına başladı.

yangın görselleri Haberi

yangın görselleri

Alınan bilgiye göre ilçeye bağlı Dereçine beldesi Cumhuriyet Mahallesi'nde Durdu Adar'a ait evde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri uzun uğraşlar sonunda yangını kontrol altına alarak söndürdü. 


Evde yalnız yaşayan ve vücudunun çeşitli yerlerinde yanıklar oluşan Adar, 112 Acil Servisi ekiplerince Sultandağı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.


Yangında ev kullanılamaz hale...