26 / 04 / 2024

yangın haberleri

yangın haberleri

Rize merkeze bağlı Hamidiye Mahallesi Güzelsırt mevkisinde yaklaşık bir ay önce çıkan yangında ağır yaralanan Uzunsakal, kaldırıldığı Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesindeki yaşam mücadelesini kaybetti.

Manisa'da ev yangını çıktı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın sırasında evde mahsur kalan Kıran için ekipler, iş makinesi yardımıyla duvarı yıkıp içeri girdi. Yapılan incelemede Hatice Kıran'ın yanmış haldeki cesedine ulaşıldı.

İzmir'de evde yangın çıktı!

Evka-5 Mahallesi'nde bir apartmanın birinci katından alevlerin çıktığını gören mahalle sakinleri, durumu itfaiye ve polise bildirdi. Olay yerine gelen güvenlik güçleri vatandaşları çevreden uzaklaştırırken, itfaiye ekipleri de yangına müdahale etti.

Diyarbakır'da hastanede yangın çıktı!

Özel bir hastanenin üst katında başlayan yangın nedeniyle hastalar, ambulanslarla başka hastanelere sevk edildi. Yangın, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu söndürüldü. Yangının nedeni belirlenemedi.

Muğla'da çöplükte başlayan yangın ormana sıçradı!

Muğla’nın Bodrum ilçesindeki Yokuşbaşı mahallesinde bulunan vahşi çöp depolama tesisinde yangın çıktı. Çıkan yangın işçilerin kaldığı 8 baraka evi kül etti. 5 dönümlük orman ise alevlere yenik düştü.

Tuzla'da bulunan Kayalar Kimya fabrikasında yangın çıktı!

Tuzla Kimyacılar Sanayi Sitesi'nde bir boya imalat fabrikasında bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Patlamanın ardından yangın çıktı. Şirket, sektörün en önde gelen firmaları arasında yer alıyor.

Tarihi Hüseyin Avni Paşa Köşkü yandı!

Üsküdar'daki tarihi Hüseyin Avni Paşa Köşkü çıkan yangında tamamen küle döndü Üsküdar Sultantepe Mahallesi'nde bulunan Hüseyin Avni Paşa Korusu'nda bulunan Hüseyin Avni Paşa Köşkü'nde önceki gün saat 16.30 sıralarında yangın çıktı.

Adrasan'da orman yangını çıktı!

Antalya Orman Bölge Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, İnceboyun mevkisindeki kızıl çam alanında henüz belirlenemeyen bir nedenle orman yangını başladı. Yangının, kuvvetli rüzgar nedeniyle büyüdüğü öğrenildi.

Yunanistan'da orman yangını çıktı!

Yunanistan'ın başkenti Atina' nın 125 kilometre kuzeyindeki Malesina bölgesinde çıkan yangında, 2 bin dönüm ormanlık alanın zarar gördüğü bildirildi. Dün akşam saatlerinde rüzgarın etkisiyle büyüyen yangının bugün kontrol altına alındığı bildirildi.

Akgün Oteli'nde yangın çıktı!

Akgün Oteli sauna bölümünde elektrik kontağında çıkan yangın kısa süreli paniğin yaşanmasınasebep oldu. Vatan Caddesi üzerinde bulunan 5 yıldızlı otelin sauna bölümünde saat 10:30 sıralarında yangın çıktı.

Sinop'taki yangında 31 ev kullanılamaz hale geldi!

Boyabat ilçesinin 45 haneli Aşağı Seyricek köyünde çıkan ve 31 evin kullanılamaz hale geldi.Dün akşam saatlerinde başlayan ve gece saatlerinde kontrol altına alınabilen yangının ardından söndürme ekiplerinin soğutma çalışmaları sürüyor.

Sakarya'da 3 katlı bina yandı!

Sapanca ilçesinde 3 katlı binanın çatı katı yanarak kullanılamaz hale geldi. Göl Mahallesi Mehmet Akif Caddesi'nde Arap kökenli Ebu Ahmed'e ait 3 katlı binanın çatısında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Hatay'da 4 hektarlık orman yangını!

Narlıca Mahallesi' ndeki yaklaşık 4 hektarlık ormanlık alanda yangın çıktı. Alınan bilgiye göre, dağlık bölgedeki çam ağaçlarının bulunduğu ormanlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın başladı.

Beyoğlu'nda ahşap bir binada yangın çıktı!

Beyoğlu'nda boş bir ahşap binada gece saatlerinde yangın çıktı. Alevler kısa sürede büyüyerek yanında bulunan 2 apartmana daha sıçradı. Paniğe neden olan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Bursa'da bir evde yangın çıktı!

Bursa'da bir evde yangın çıktı. Bursa' da bir evde çıkan yangında, bir yaşındaki bebek yaşamını yitirdi, dumandan etkilenen annesi hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı..

Victoria ve Güney Avustralya eyaletlerinde yangın çıktı!

Hava sıcaklığının 40 dereceyi aşmasıyla Avustralya'nın birçok yerinde yangınlar çıktı. Cumartesi günü ve gecesi iki eyalette yapılan uyarılardan sonra birçok bölgede pazar sabahı yangın haberleri gelmeye başladı.

Apartmanlarda yangın merdiveni zorunluluğu!

Hangi yapılarda yangın merdiveni zorunluluğu bulunuyor? Yanıtı ve detayları için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Aydos Ormanı'nda üç günde ikinci kez yangın çıktı!

Sultanbeyli Aydos Ormanı'nda son 3 günde 2. kez yangın çıktı. Yangını söndürmeye itfaiye müdahalesi yetmeyince hava desteği istendi...

Kocaeli Çamlıtepe'de orman yangın çıktı!

Kocaeli'nin Çamlıtepe mevkinde çıkan orman yangını ağaçlarda hasara neden oldu...

İzmir'de katı atık depolama alanında yangın çıktı!

Çiğli ilçesinde Büyükşehir Belediyesi düzenli katı atık depolama alanında yangın çıktı

Sarıyer'deki orman yangını söndürüldü!

Maden Mahallesi Bahçeköy mevkisinde çıkan yangın ekiplerin yoğun çalışması sonucu söndürüldü

Çanakkale Yenice'de orman yangını çıktı!

Çanakkale'nin Yenice ilçesinde çıkan orman yangınına 30 araç, bir helikopter ve amfibik uçakla müdahale ediliyor.

Bodrum'da yangın çıktı!

Bodrum'da ormanlık alanda başlayan yangın, söndürülmeye çalışılıyor...

Ev sahipleri dairelere yangın tüpü koymak zorunda!

Ev sahipleri artık daireler yangın tüpü koyacak. Mal sahipleri ise elektrik kablolarını dayanıklı hale getirecek ve elektrik panolarının bakımını yaptıracak...

Kartal Adliyesi'nde yangın çıktı!

Kartal'da yeni hizmete giren Anadolu Adalet Sarayı'nda çıkan ve kısa sürede söndürülen yangın, hasara yol açtı.

Torbalı'daki fabrikada çıkan yangın kontrol altına alındı!

İzmir'in Torbalı ilçesindeki bir fabrikada çıkan yangın kontrol altına alındı.

Diyarbakır'da petrol boru hattında yangın çıktı!

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde petrol boru hattında çıkan yangının kontrol altına alınmasından sonra inceleme yapan Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, "Ceyhan ve Hatay'dan soğutma çalışmasını yapacak ekip yola çıktı" dedi

Diyarbakır'da petrol boru hattında yangın çıktı!

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde petrol boru hattında çıkan yangının kontrol altına alınmasından sonra inceleme yapan Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, "Ceyhan ve Hatay'dan soğutma çalışmasını yapacak ekip yola çıktı" dedi.

yangın haberleri Haberi

yangın haberleri


Rize'de evinde çıkan yangında eşini kurtarmaya çalışırken yaralanan 85 yaşındaki Ali Rıza Uzunsakal, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti


Merkeze bağlı Hamidiye Mahallesi Güzelsırt mevkisinde yaklaşık bir ay önce çıkan yangında ağır yaralanan Uzunsakal, kaldırıldığı Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesindeki yaşam mücadelesini kaybetti.


Rize'de 22 Aralık 2014'te Uzunsakal ailesinin yaşadığı evde çıkan yangında 87 yaşındaki Mevlüde Uzunsakal hayatını kaybetmiş, olay sırasında eve girerek eşini kurtarmaya çalışan Ali Rıza Uzunsakal (85) ağır...