29 / 03 / 2024

YAPEX 2018

YAPEX 2018

Akdeniz Tanıtım A.Ş. tarafından bu yıl 26’ncısı düzenlenecek Uluslararası Yapı Malzemeleri İnşaat Teknolojileri, Yapı Yenileme ve Restorasyon Fuarı (YAPEX), 14-17 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek.

YAPEX Fuarı 14 Kasım'da Antalya'da açılacak!

Uluslararası Yapı Malzemeleri İnşaat Teknolojileri, Yapı Yenileme ve Restorasyon Fuarı (YAPEX), 14 Kasım'da Antalya Expo Center'de kapılarını açacak.

Kocaeli Gebze Metro inşaatı 2018’de başlıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze havzasında gerçekleştirecekleri Metro projesinin ilk kazmasının da bir aksilik olmadığı takdirde 2018’de vurulacağını da belirtti.

Gaziantep Şehir Hastanesi 2018'de açılacak!

İbn-i Sina Mahallesinde yapımı süren bin 875 yatak kapasiteli Gaziantep Şehir Hastanesi'nde sona doğru yaklaşıldı. Gaziantep Şehir Hastanesi 2018'de hizmete açılacak.

Fikirtepe Evinpark Rezidans Platin projesi 2018'de teslim!

Toplam 550 adet konut ve mağazalardan meydana gelen Fikirtepe Evinpark Rezidans Platin projesi 2018'de teslim edilmeye hazırlanıyor.

Antalya Kent Müzesi 2018'de tamamlanacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kent Müzesi projesi inşaatına bu yıl içinde başlayarak, 2018 yılı sonbaharında tamamlamayı hedeflediklerini söyledi.

Hatay Arena Stadı Eylül 2018’de açılacak!

Hatay’da TOKİ tarafından yapımı devam eden Hatay Arena Stadı’nın Eylül 2018’de hizmete açılacağı bildirildi.

Özyurtlar Ncadde Hayat Residence 2018'de teslim!

Ncadde Hayat Residence, şehrin içinde yaşamak isteyenlerin yeni adresi olmaya hazırlanıyor. 204 daire ve sekiz ticari üniteden oluşan proje, 1+1 ve 2+1 daire tipleriyle dikkat çekiyor. Ncadde Hayat Residence'ın 2018 yılı Aralık ayında teslim edilmesi hedefleniyor.

Hanzade Özbaş: Turizmde dönüş 2018'de başlar!

Merit Otelleri’nin Başkanı Hanzade Özbaş, Türkiye’deki turizm sektörü için “2017’yi kurtarmak zor, normalleşmeyle birlikte dönüş 2018’de başlar” diyor.

İnallar Cadde Ofis projesi 2018'de başlayacak!

İnallar Gayrimenkul Yatırım 12 blok ve 156 daireden oluşan İnallar Hayat projesini yakın zamanda teslim etmeyi hedefliyor. Yeni konut ve villa projelerine 2017 yılında başlayacakları bilgisini veren Senem İnal, "İnallar Cadde Ofis projesine ise 2018'de başlayacağız" dedi.

Ordu TOKİ Konutları Şubat 2018'de tamam!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin kentsel dönüşüm ve gelişim çalışmaları kapsamında TOKİ’yle birlikte başlattığı 311 Konutluk Toplu Konut Projesi’nde fore kazık işlemleri tamamlanmak üzere. Hızla ilerleyen inşaatın 2018’in Şubat ayında bitirilmesi planlanıyor.

İzmir İstinyePark AVM 2018'de açılacak!

İstanbul’da lüks alışverişin adreslerinden biri olan İstinyePark AVM, yaşanan olaylara karşın 2016 yılında büyümeyi başardığını duyurdu. İstinyePark Genel Müdürü Uğur Berk, İzmir’de İzmir İstinyePark’ın 2018 yılının son çeyreğinde açılacağını söyledi.

Antalya Kent Müzesi 2018'de açılacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Mevlana Kavşağı ile Andızlı Mezarlığı arasında yen alan yeni hizmet binasına taşındı. Sıra boşaltılan alan ile yıkılan eski stadyum alanını da kapsayan Antalya Kent Müzesi Projesinin hayata geçirilmesine gelindi. Müze'nin 2018'de ziyarete açılması bekleniyor.

Ordu Çamlık tesisi 2018'de hizmete açılacak!

Ünye’nin simgelerinden olan Çamlık’ta 40 bin metrekare alan üzerine yapılacak tesisin ihalesi gerçekleştirildi. Sosyal yaşam merkezi olarak planlanan Çamlık, 2018 yılı içerisinde hizmet vermeye başlayacak.

Tuzla'da kurulacak hal 2018'de tamamlanacak!

Ataşehir’de trafiği olumsuz etkileyen meyve ve sebze hali Tuzla’ya taşınıyor. Aydınlı’da 450 bin metrekarelik araziye kurulacak yeni halin 2018’in sonuna kadar tamamlanması planlanıyor...

YAPEX 2018 Haberi

YAPEX 2018

Antalya'da 14-17 Kasım tarihleri arasında Akdeniz Tanıtım A.Ş. tarafından bu yıl 26’ncısı düzenlenecek Uluslararası Yapı Malzemeleri İnşaat Teknolojileri, Yapı Yenileme ve Restorasyon Fuarı (YAPEX), yeniden yükselişe geçen turizm sektöründe otellerin yenileme ve renovasyon yatırımlarına da yol gösterecek. YAPEX Fuarı’nın hızla büyüdüğünü, inşaat ve yapı sektörünün gelişmesinde, yeni teknolojilerin ülkede yaygınlaşmasına katkı koyduğunu ifade eden Akdeniz Tanıtım AŞ Genel Müdürü Fatih Onkar, her krizin ulusal ve uluslararası pazarlarda yeni fırsatlar yarattığını söyledi. Antalya ANFAŞ’da düzenlenecek YAPEX Fuan’nda inşaat mühendisleri, mimarlar, müteahhitler ile sektördeki tüm paydaşlan bir araya getireceğini anlatan Fatih Onkar, Türkiye’nin yaşadığı ekonomik krizi de aşabileceğini kaydetti.

TURİZMİN HİZMETİNDE

Onkar, son iki yıldır turizmde çok Önemli artışlar olduğuna dikkat çekti. Turizm sektörünün yaşanılan krizler nedeniyle otel yenileme ve renevasyon çalışmalarına yatırım...