24 / 04 / 2024

Yapex Fuarı samsun

Yapex Fuarı samsun

Antalya Expo Center’de 18-21 Kasım tarihleri arasında gerçekleşen Yapex Yapı Fuarı’nda yerini alan Samsun Büyükşehir Belediyesi Samsun’un tanıtımını yaptı ve sergilediği örnek projeleri ile ziyaretçilerin takdirini topladı.

TÜYAP Samsun 5. Mobilya Dekorasyon Fuarı sona erdi!

KOSGEB’in destek ve işbirlikleri ile 10 - 15 Mart tarihleri arasında TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlendi.

Samsun 5'inci İnşaat Fuarı kapılarını açıyor!

TÜYAP tarafından gerçekleştirilecek Samsun 5'inci İnşaat Fuarı TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi kapılarını açıyor.

YAPEX Fuarı 14 Kasım'da başlıyor!

Akdeniz Tanıtım A.Ş. tarafından bu yıl 26’ncısı düzenlenecek Uluslararası Yapı Malzemeleri İnşaat Teknolojileri, Yapı Yenileme ve Restorasyon Fuarı (YAPEX), 14-17 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek.

YAPEX Fuarı 14 Kasım'da Antalya'da açılacak!

Uluslararası Yapı Malzemeleri İnşaat Teknolojileri, Yapı Yenileme ve Restorasyon Fuarı (YAPEX), 14 Kasım'da Antalya Expo Center'de kapılarını açacak.

Samsun İnşaat Fuarı'nı 34 bin 589 kişi ziyaret etti!

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ öncülüğünde gerçekleştirilen Samsun 4. İnşaat Fuarı'nı 34 bin 589 kişi ziyaret etti.

Samsun İnşaat Fuarı açıldı!

“Samsun 4. Yapı, İnşaat Malzemeleri, Tesisat, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz ve Teknolojileri Fuarı” kapılarını açtı.

Ordu Projeleri Yapex Yapı Fuarı'nda görücüye çıktı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Antalya’daki Yapex Yapı ve Restorasyon Fuarı’na katıldı. Fuarda, büyükşehirin projeleri büyük ilgi gördü.

YAPEX Fuarı açıldı!

Antalya'da bu sene 25'incisi düzenlenen "Uluslararası Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri, Yapı Yenileme ve Restorasyon Fuarı" açıldı.

Çiğdem Karaaslan, Dubai Cityscape Fuarı'na katıldı!

AK Parti Çevre Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan'ın, Dubai'de gerçekleştirilen Cityscape Global 2017 Yatırım ve Gayrimenkul Fuarı'na katıldığı bildirildi.

Peli Parke, Samsun İnşaat Fuarı 2017'nin yıldızı oldu!

Vezirköprü Orman Ürünleri Grubu markası olan Peli Parke, yenilikçi ve pratik ürünleriyle Samsun İnşaat Fuarı 2017'nin yıldızı oldu...

Samsun 3. İnşaat Fuarı sona erdi!

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ tarafından düzenlenen Samsun 3. İnşaat Fuarı sona erdi.

Samsun İnşaat Fuarı'nda Çin rüzgarı!

TÜYAP Samsun Bölge Müdürü Server Seçer, Çin Büyükelçisi ile iş adamlarınının fuarlarını ziyaretinin büyük önem taşıdığını belirtti.

Sur Çelik Kapı, Samsun İnşaat Fuarı'na katıldı!

Sur Çelik Kapı, TÜYAP Samsun 3. İnşaat Fuarı'nda açtığı stantla görücüye çıktı. Güvenilir sistemiyle hırsızlığa son veren Sur Çelik Kapı, ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

Yapex Fuarı samsun Haberi

Yapex Fuarı samsun

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Antalya’da bu yıl 23.’sü düzenlenen Yapex Yapı ve Restorasyon Fuarı’nda açtığı stantla ilgi odağı oldu.


Samsun standını ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, ziyareti sırasında yaptığı değerlendirmede, bu yıl düzenlenen fuarda kırsal yaşam, kırsal miras ve turizm mirası temasını benimsediklerini ifade ederek, “Arkadaşlarımız hazırladıkları bu stantla, inovasyon koruma, tasarım ve teknik çözümler kategorilerinde yapılan çalışmalarımızı bu yıl hedeflenen 30 bin profesyonel ziyaretçiye aktararak şehrimiz için önemli bir tanıtım faaliyeti gerçekleştirdiler. Bu fuar yoğun biçimde yerel yönetimlerin, tarihi kent belediyelerinin ve kamusal yatırımcılarında ilgi odağı oldu. Tarihi miras ve eski kent yapılarının korunması ve restorasyon projeleri konusunda yaptığımız çalışmaları ziyaretçilerimizle buluşturma şansı elde ettik. Gösterilen ilgiden de anlaşılıyor ki bu alandaki çalışmalarımızda doğru yoldayız”...