23 / 04 / 2024

Yapı Decoor Ankara Fuarı

Yapı Decoor Ankara Fuarı

CYF Fuarcılık tarafından organize edilen 8. Uluslararası Yapı Decoor Ankara İnşaat Malzemeleri Yapı Yenileme Fuarı, ATO Congresium'da açıldı. Fuarda en çok ilgiyi ise, kendi kendini taşıma özelliği olan prefabrik evler gördü.

Yapı Decoor Fuarı iletişim çalışması AvantGarde Management'tan!

Müşterilerine özelleştirilmiş kurumsal ve marka iletişim hizmetleri sunan Avantgarde Management, müşteri portföyüne bir yenisini daha ekledi

Bordo 145 Yapı'dan Ankara'ya 507 adet konutluk yeni proje geliyor!

Bordo 145 Yapı başkent Ankara'daki yeni projesi için kolları sıvadı. Ankara Sincan'da yükselecek olan ve 507 konutun yer alacağı proje 826 milyon 402 bin 314 TL'ye mal olacak.

Ziraat Bankası Ankara Next Nevel AVM'yi 1 milyar liraya satıyor!

Pasifik Gayrimenkul tarafından yapılan Ankara Next Level AVM, 2019’da kredi borcu karşılığı Ziraat Bankası’na devredilmişti. Ziraat, AVM’yi bu ay 1 milyar liraya satışa çıkardı. 

Yerli ray kullanılarak yapılan Ankara-Sivas Hızlı tren hattı yarın açılıyor!

Yarın, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun açıklamasına göre, Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bir yolculuk gerçekleştirilecek.

Merkez Ankara, Türkiye'nin tek parselde en büyük karma projesi!

Gayrimenkulde önemli yatırımlar yapılan Ankara'da, AVM, otel, ofis ve konuttan oluşan bir karma proje inşa ediliyor. Pasifik Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, Merkez Ankara'nın, Türkiye'nin tek parselde en büyük karma kullanım projesi olduğunu söylüyor.

TOKİ'den Ankara AOÇ arazisi açıklaması!

TOKİ, 17 Eylül 2019 tarihinde yapılan Ankara Atatürk Orman Çiftliği arazilerinin kiralanmasına ilişkin ihale hakkında açıklama yaptı...

Riskli yapıya Ankara merceği!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından riskli yapıların belirlenmesi için yerel yönetimlerden istenilen ‘5 yıllık Acil Eylem Planı’ için verilen süre 19 Mayıs’ta doluyor.

TOKİ Ankara Sincan Saraycık 2019 kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Ankara Sincan Saraycık 2019 kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. TOKİ Ankara Sincan Saraycık 2019 kura çekimi ne zaman yapılacak? Ankara Sincan TOKİ 2019 kura çekilişi detayları...

Ankara Yamaçevler'de tapu heyecanı yaşanıyor!

Yenimahalle’nin son gecekondu bölgesi Yamaçevler’de tapusu olmayan 500’e yakın vatandaş hak sahibi yapıldı. Ankara Yamaçevler'de tapu heyecanı yaşanıyor. 

Vatandaş tapuda sıra beklemeyecek!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Adlı, "Vatandaş Ankara'dan dahi başvursa Hakkari'deki memurun elinde iş yoksa işlem ona gidecek. O memur hemen işlemin gereğini yapıp Ankara'ya gönderecek. Dolayısıyla vatandaşın beklemesi diye bir şey söz konusu olmayacak" dedi...

Emlak Konut Çankaya Oran ihalesinin 2. oturumu 16 Kasım'da!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından 1. oturumu 9 Kasım'da yapılan Ankara Çankaya Oran Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2. oturumu 16 Kasım'da yapılacak. 

Kaşmir Yapı'sdan Eryaman'a 993 konut!

2012 yılında Gülsan Holding, Köroğlu İnşaat ve Türkoğlu Yepı'nın ortaklığı ile kurulan Kaşmir Yapı A.Ş., Ankara'da projeler yapmaya devam ediyor..

Şehirören Kooperatifi'nden Çankaya'ya yeni proje!

S.S. Şehirören Konut Yapı Kooperatifi, Ankara Çankaya'da Dikmen Mahallesi'nde 816 konutluk yeni proje inşa edecek. Projede daire teslimleri 3 yıl içerisinde tamamlanacak..

Tarihi Ankara 19 Mayıs Stadı yıkılıyor!

Dönemin başbakanı İsmet İnönü tarafından 1936 yılında açılışı yapılan Ankara 19 Mayıs Stadı, 81 yıl boyunca Türk futboluna hizmet verdi.

Yapı Decoor Ankara Fuarı Haberi

Yapı Decoor Ankara Fuarı


Yapı Decoor Ankara Fuarı, kapılarını açtı. Fuarda en çok ilgiyi ise, kendi kendini taşıma özelliği olan prefabrik evler gördü. CYF Fuarcılık tarafından organize edilen 8. Uluslararası Yapı Decoor Ankara İnşaat Malzemeleri Yapı Yenileme Fuarı, ATO Congresium'da açıldı. 


Fuara, Ankara ağırlıklı olmak üzere tüm Türkiye'den yaklaşık 200 firma katıldı. Fuarın en çok ilgi gören ürünlerinden biri ise, TNR Yapı Prebarik'in ürettiği akıllı evler oldu. 


Akıllı evler kamyonetin içine kendi kendilerini yükleme ve kurma özelliğine sahip. Prefabrik evlerin uzaktan kumandayla iki parçaya bölünerek kendilerini kamyonetin içine park ettiklerini anlatan TNR Yapı Prebarik Şirket Müdürü Taner Gürcantaş, evlerin özellikle, savunma sanayi alanında, afet ve sahra bölgelerinde tercih edildiğini söyledi. 


HaberTürk...