26 / 04 / 2024

yapi endüstrisi

yapi endüstrisi

Başkaşehir projesinin yapımını üstlenen ve daha sonra TOKİ'nin anlaşmasını feshettiği firma Yapı Endüstrisi iflasını duyurdu

TİM açıkladı! Kasım'da otomotiv endüstrisi en fazla ihracat gerçekleştiren sektör oldu

Otomotiv endüstrisi, geçen ay en fazla ihracat yapan sektör olarak gerçekleşti. Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından açıklanan veriler ve haberin ayrıntıları...

Stc Restorasyon Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Stc Restorasyon Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Stc Restorasyon Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Resmi Gazete'de yayımlandı! Aliağa'daki alan özel endüstri bölgesi ilan edildi!

İzmir'in Aliağa ilçesinde bulunan bir alan "Ege Çelik Endüstrisi Sanayi ve Ticaret AŞ Aliağa Özel Endüstri Bölgesi" olarak ilan edildi. Söz konusu karar bugünkü 32369 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ekim ayında en fazla ihracatı otomotiv endüstrisi yaptı!

Geçen ay 3 milyar 87 milyon dolarlık ihracata imza atan otomotiv endüstrisini, 2 milyar 706 milyon dolarla kimyevi maddeler, 1 milyar 497 milyon dolarla hazır giyim ve konfeksiyon sektörü izledi.

Türkiye otomotiv endüstrisinden 2023'ün ilk 6 ayında 17,3 milyar dolar ihracat!

Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliğinden (OİB) tarafından açıklanan rakamlara göre, Türkiye otomotiv endüstrisinin 2023'ün ilk 6 ayında 17 milyar 337 milyon dolar ihracata imza attığı kaydedildi.

Haziran ayında en fazla ihracatı otomotiv endüstrisi gerçekleştirdi!

Açıklanan rakamlara göre, otomotiv endüstrisi, geçen ay 3 milyar 9 milyon dolar ile en fazla ihracat yapan sektör oldu. Otomotiv endüstrisini, 2 milyar 365 milyon dolarla kimyevi maddeler ve mamulleri, 1 milyar 659 milyon dolarla hazır giyim ve konfeksiyon izledi.

Makine ve Kimya Endüstrisi personel alımı yapacak! İşte ilana ait başvuru detayları!

Türk savunma sanayiinin öncü güçlerinden biri ve Türkiye'nin saygın kuruluşlarından Makine ve Kimya Endüstrisi (MKE), kadrosunu daha da sağlamlaştırmak amacıyla yeni personel alım duyurusunda bulundu.

Zab Teknik Yapı Endüstrisi Limited Şirketi kuruldu!

Zab Teknik Yapı Endüstrisi Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Zaytek Yapı Endüstrisi Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Zaytek Yapı Endüstrisi Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Ruhioğlu tarafından kuruldu.

Nisan ayında en fazla ihracat otomotiv endüstrisinde gerçekleşti!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, otomotiv endüstrisi, geçen ay en fazla ihracat yapılan sektör oldu.

Akon Grup Yapı Endüstrisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akon Grup Yapı Endüstrisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Celil Sarı tarafından kuruldu.

D And D Yapı Endüstrisi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

D And D Yapı Endüstrisi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Rasin Uçar tarafından kuruldu.

Akkon Uluslararası Yapı Endüstrisi Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Akkon Uluslararası Yapı Endüstrisi Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de Melik Şimşek tarafından kuruldu.

yapi endüstrisi Haberi

yapi endüstrisi
TOKİ tarafından hasılat paylaşımı modeliyle ihale edilen Başkaşehir projesinin yüklenici firması Yapı Endüstrisi iflas etti. Dosya numarası 2009-26 olan ve 9 Haziran'da açılan davada Kadıköy 3. Asliye Ticaret Mahkemesi tarafından Yapı Endüstrisi'nin iflasına karar verildi. 
Yapı Endüstrisi'nin tasfiyesi şimdilik `Adi Tasfiye' şeklinde icrası kabul edildiğinden, alacaklıların bir ay içinde Kadıköy 3. İcra Dairesi'ne yazılı olarak deliller ile birlikte başvurmaları gerekiyor. Alacaklılar için yapılacak ilk toplantı 19 Kasım günü saat 14:00'da Kadıköy İflas Dairesi'nde yapılacak.

TOKİ, Başkaşehir projesinin yüklenicisi Yapı Endüstrisi ile yapılan anlaşma sonucunda inşaata başlanmaması yüzünden projeye el koymuştu. Satışa çıktığı ilk bir ayda 250 konutun satıldığı Başkaşehir projesi 71 bin metrekarelik bir alan üzerinde 1233 konuttan oluşuyordu.

Seda Tabak/...