26 / 04 / 2024

Yapı Fuarı ne zaman

Yapı Fuarı ne zaman

Türkiye ekonomisinin taşıyıcı sektörleri arasında yer alan inşaat sektörüne değer katan fuarlar arasında yer alan Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul için geri sayım başladı...

40. Yapı Fuarı kapılarını açtı!

Bu yıl 40'ıncısı düzenlenen Türk yapı sektörünün en büyük fuarı Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul'da başladı. Fuar kapsamında bu yıl 40 farklı etkinlik gerçekleştiriliyor.

Kaleseramik 2016 Yapı Fuarı'na katılıyor!

Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kale ve İtalyan markaları Edilcoughi ve Edilgres ile uluslararası seramik pazarının en önemli oyuncularından biri olan Kaleseramik; tasarım ve teknoloji odaklı ürünleri ile Yapı Fuarı’nda fark yaratıyor.

39. Yapı Fuarı 10 Mayıs'ta kapılarını açıyor!

Yapı malzemeleri ve teknolojileri alanında faaliyet gösteren önemli markalar 10-14 Mayıs tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek 39.YAPI FUARI – TURKEYBUILD ‘de bir araya geliyor.

Yapı Fuarı temsilcileri İzmir'de buluşturdu!

YEM Fuarcılık tarafından düzenlenen Yapı Fuarı - Turkeybuild İzmir, Fuar İzmir'de açıldı. Bu yıl 21'incisi düzenlenen Yapı Fuarı Turkeybuild İzmir, Ege ve Akdeniz bölgelerinin yapısektörü temsilcilerini bir araya getirdi.

21. Yapı Fuarı Turkeybuild bugün başlıyor!

YEM Fuarcılık tarafından düzenlenen 21. Yapı Fuarı Turkeybuild İzmir 5-8 Kasım 2015 arasında Fuar İzmir'de, bölgenin yapı sektörü profesyonellerini bir araya getiriyor.

21. Yapı Fuarı İzmir'de düzenlenecek!

YEM Fuarcılık tarafından organize edilen 21. Yapı Fuarı, 5-8 Kasım 2015 arasında İzmir'de , düzenlenecek. Bölgenin yapı sektörü profesyonellerini bira raya getirmeyi hedefleyen fuara 350 firma katılacak.

Yurtbay Yapı Kimyasalları, YYK Uzman Serisi'ni tanıtacak!

“Yapıştırıcı Uzmanı ” sloganı ile faaliyet gösteren ve iki ayrı üretim tesisi bulunan Yurtbay Yapı Kimyasalları (YYK), Yapı Fuarı ’nda “YYK Uzman Serisi” ni tanıtacak.

Yapı Fuarı bu yıl 111 bin ziyaretçi ağırlayacak!

Bu yıl 38'incisi düzenlenecek olan dünyanın en büyük 5 yapı fuarından Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul yarın kapılarını açıyor. 111 bin ziyaretçinin beklendiği fuarda önde gelen şirketlerin yeni teknolojileriyle boy gösterecek.

37.Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul, yapı sektörünün liderlerini buluşturdu!

37.Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul, yapı sektörünün liderlerini buluşturdu. Yapı sektörünün en büyük buluşmaları arasında yer alan Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul’a 27 üye firması ile birlikte katılan ÇATIDER katılımcılardan yoğun ilgi gördü.

Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul açıldı!

Türk yapı sektörünün ve bölgenin en büyük buluşması 37. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul kapılarını açtı. Fuar, 81.000 metrekarelik 12 salon ve açık alanında, 1.150 katılımcı firmanın ürün ve hizmetlerini bir araya getirdi.

2014 Yapı Fuarı 6 Mayıs'ta açılıyor!

YEM Fuarcılık tarafından düzenlenen 37 yıldır yapı sektörünün uluslararası zirvesi olan YAPI FUARI – TURKEYBUILD İSTANBUL 6 Mayıs 2014, Salı, Saat 11.00’de Tüyap – Büyükçekmece’de açılıyor...

Yapı Fuarı'nda 100 milyar dolarlık işbirliği!

Yapı Fuarı- Turkeybuild İstanbul 6-10 Mayıs 2014 tarihleri arasında TÜYAP’ta düzenlenecek. Güney Kore ile Türkiye’nin özellikle yurtdışı müteahhitlik sektöründe toplamda yılda yaklaşık 100 milyar dolarlık işbirliği yapabilecekleri belirtildi.

44'üncü Yapı Fuarı için geri sayım! Çarşamba günü başlıyor!

Türkiye ekonomisinin taşıyıcı sektörleri arasında yer alan inşaat sektörüne değer katan fuarlar arasında yer alan Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul için geri sayım başladı...

43. Yapı Fuarı - Turkeybuild Istanbul ne zaman?

43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul, katılımcılardan gelen yoğun taleplerle hafta içine alınarak 06 Nisan - 09 Nisan 2021 tarihleri arasında yapılacak.

Yapı Fuarı-Turkeybuild'den canlı yayında inşaat sektörü buluşmaları!

Güçlü küresel ağını inşaat sektörüne aktararak yeni iş, ortaklık ve satın alma fırsatları yaratmayı amaçlayan Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul, “Paydaşlarımızla Birebir” sosyal medya buluşmaları düzenliyor. Canlı yayının bu haftaki konuğu, Değişim Mimari İnovatif Yönetim Danışmanlığı Kurucusu Demet D

42.Yapı Fuarı inşaat sektörünü ateşleyecek!

42'incisi düzenlenen Yapı Fuarı inovatif inşaat teknolojileri, işçi robotlar, çağdaş yapı malzemeleri, yenilikçi iş yapma biçimleri, yeni kentsel dönüşüm fırsatları hakkında sıcak tartışmalarla inşaat ve yapı sektörüne hareket ve canlılık getiriyor.

41. Yapı Fuarı kapılarını açtı!

Dünyanın 5 büyük yapı fuarından biri olan 41. Yapı Fuarı açıldı. Fuar, 12 Haziran Cumartesi gününe kadar ziyaret edilebilecek...

Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul Fuarı 23-27 Mayıs'ta!

40. yılını kutlayan Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’un Konuk Ülke ve Hedef Pazar Projeleri açıklandı. ITE Turkey Yönetim Kurulu Üyesi ve YEM Fuarcılık Genel Müdürü Burcu Başer, Türk yapı sektörüne dair görüşlerini sundu.

Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul 23-27 Mayıs'ta düzenlenecek!

40'ıncı yılını kutlayan Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul, 23-27 Mayıs 2017'de düzenlenecek. YEM Fuarcılık Genel Müdürü Başer, "Bu ülkelerde açıklanan projeler ve olumlu ekonomik gelişmeler, Türk yapı sektörüne yeni iş ve iş birliği fırsatları doğuruyor" dedi.

thyssenkrupp Asansör, İstanbul Yapı Fuarı’na katıldı!

Bu yıl 39’uncusu düzenlenen Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’da yenilikçi çözümlerini tanıtan thyssenkrupp Asansör Türkiye’ye ilgi büyük oldu.Şirket, fuarda biri asansör sistemi diğer ticari yürüyen merdiven sistemi olmak üzere iki ürüne odaklandı.

39. Yapı Fuarı, Afrika'dan gelen satın alma heyetlerini ağırladı!

39. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul'da Kenya, Nijerya ve Mozambik'den satın alma heyetleri ağırlandı. Afrika – Türkiye İnşaat İkili İş Görüşmeleri'nde 35 milyar dolarlık inşaat harcaması gerçekleştirmeleri öne çıkan konular arasında yer aldı.

Kalekim, 39. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul’da!

Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim, 39. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul’da, ustaları ve İran’da faaliyet gösteren sektör temsilcilerini ağırlıyor. Akbaş, “Bugüne kadar binlerce ustaya Milli Eğitim Bakanlığı’ndan onaylı sertifika verdik. " dedi.

Hekim Holding 39. İstanbul Yapı Fuarı’na katılacak!

Hazır yapı sektörüne kazandırdığı ilkleri ile sektörün öncülüğünü üstlenen Hekim Holding;39. İstanbul Yapı Fuarı’na; Prefabrik Yapı A.Ş., Özge Yapı A.Ş., Hebo Yapı A.Ş., Hekim Yapı A.Ş., Steelin ve HekimProfil ile katılıyor.

21. Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir açıldı!

21 yıldır, Ege ve Akdeniz Bölgesi’nin en büyük fuarı olma özelliği taşıyan Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir’de sektördeki en son teknolojiler, yenilikler ve gelişmeler sergileniyor. Fuar, 8 Kasım Pazar gününe kadar devam edecek.

21. Yapı Fuarı-Turkeybuild İzmir 8 Kasım'a kadar açık!

21. Yapı Fuarı-Turkeybuild İzmir, yeni fuar alanı Fuar İzmir'de kapılarını açtı. Yapı Fuarı İzmir'de sektördeki en son teknolojiler, yenilikler ve gelişmeler sergileniyor. Fuar, 8 Kasım Pazar gününe kadar ziyarete açık kalacak.

Yapı Fuarı ne zaman Haberi

Yapı Fuarı ne zaman

Türkiye ekonomisinin taşıyıcı sektörleri arasında yer alan inşaat sektörüne değer katan, yeni iş fırsatlarına ve bilgi paylaşımına imkan veren Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul için geri sayım başladı.

Merakla beklenen Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, 23-26 Mart 2022 tarihleri arasında 44. kez sektörü TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Balkanlar, Bağımsız Devlet Topluluğu, Orta Doğu ve Kuzey Afrika’yı kapsayan geniş bölgedeki en büyük, dünyada da inşaat ve yapı sektörünün en büyük 5 fuarı arasında yer alan  Fuar, 54 ülkeden toplamda 350 yatırımcı ve satın almacıyı yerli iş ortakları ile buluşturacak.

43 senedir yapı sektörünün gidişatına yön veren fuarlar arasında yer alan Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, bu sene de geleneği bozmadı.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, aydınlatma, ısıtma, soğutma...