28 / 03 / 2024

yapı konut

yapı konut

2004 yılında Yapı Konut'un Altunizade'de, tarihi Nafiz Paşa Konağı'nın da içinde bulunduğu 12 dönümlük bir koruda inşa ettiği, eşit büyüklükte inşa edilen konutlardan meydana gelen, NP12 Evleri satışa sunulmuş.

2004 yılında Arkeon Evleri'nde 90.000 Euro'dan başlayan fiyatlarla villa!

2004 yılında Tuzla Tepeören'de 370 bin metrekarelik bir alanda Yapı Konut'un inşa ettiği villalar 90 bin Euro'dan (148 milyar 230 milyon lira) başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

2004 yılında Arkeon Evleri'nde 100.000 dolardan başlayan fiyatlarla daire!

2004 yılında Yapı Merkezi tarafından Tuzla-Tepeören mevkinde 370 bin metrekarelik bir alanda inşa edilen Arkeon Evleri 100 bin dolardan (139 milyar 500 milyon lira) başlayan fiyatlarla satışa sunulmuş.

2002 yılında Acıbadem Sokullu Konağı Evleri satışa sunulmuş!

2002 yılında Acıbadem'deki tarihi Sokullu Konağı'nın bahçesinde Yapı Konut tarafından inşa edilen, Türkiye'de ilk kez uygulanan ''deprem yalıtım sistemi'' ile donatılmış Sokullu Konağı Evleri satışa sunulmuş.

Yapı Konut Arkeon Evleri'nde son 10 villa! 360 bin TL'ye!

360 bin TL’den başlayan cazip fiyatlarla villa sahibi olmak artık mümkün. Türkiye’nin en büyük yapı şirketlerinden biri olan Yapı Merkezi’nin konut geliştirme iştiraki olan Yapı Konut’un projesi Arkeon Evleri’nde son 10 villa, daire fiyatına satışta.

Sur Yapı 3 ay içinde 2 bin 500 konutu teslim edecek!

4 yılda 7 bin 500 konutu sahipleriyle buluşturan Sur Yapı, konut teslimlerine hız kesmeden devam ediyor. Sur Yapı üç ay içinde 2 bin 500 konutu teslim etmeye hazırlanıyor. 

Avrupa Konutları Güneşli resmen başlıyor! Artaş'tan İÇDAŞ ve Metal Yapı Konut'un arazisine 1.312 yeni konut geliyor!

Avrupa Konutları Güneşli projesi resmen başlıyor. 1.312 konut ve 32 dükkanın yer alacağı proje İÇDAŞ ve Metal Yapı Konut'un Güneşli arazisinde yükselecek.

Sur Yapı projelerinde teslimler tam gaz!

Özel sektörün en geniş portföyüne sahip inşaat firmaları arasında yer alan Sur Yapı konut teslimlerine de hız kesmeden devam ediyor. 

Net Yapı Konut Anonim Şirketi kuruldu!

Net Yapı Konut Anonim Şirketi Şişli’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Harun Kütükde ve Eyyüp Kütükde tarafından kuruldu.

Metal Yapı Konut A.Ş.'nin 170 mülkü icradan satılıyor!

İnşaat sektörünün önemli isimlerinden Metal Yapı Konut A.Ş.'nin bünyesinde yer alan gayrimenkuller için satış kararı çıktı. 

Ant Yapı yurt dışında 3 milyar dolarlık proje üretti!

Yurt dışında sayısız proje üreten Ant Yapı, yatırımlarına devam ediyor. 3 milyar dolarlık proje üreten Ant Yapı, konut proje inşaatlarını hızlandırdı.

Metal Yapı Konut'un acı günü! Ömer Saçaklıoğlu hayatını kaybetti!

Metal Yapı Konut'un kurucusu ve Doğa Koleji’nin eski sahibi olan ve kurumun girdiği ekonomik krizi sonrasında çok tartışılan iş insanı Ömer Saçaklıoğlu yaşamını yitirdi.

Manisa'daki depremde 305 ağır hasarlı konut tespit edildi! 

Manisa Valiliği, 22 Ocak'tan bu yana meydana gelen depremler sonrası yapılan hasar tespit incelemelerinde toplam 305 ağır hasarlı, 802 az hasarlı yapı-konut tespit edildiği bilgisini verdi...

Limatek Yapı Konut İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Limatek Yapı Konut İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Erzengin tarafından kuruldu.

İzmir Nus Arte projesinin lansmanı yapıldı!

S.S Meclis Yapı Konut Kooperatifi ilk projesi Nus Arte’nin lansmanı için tören düzenlendi. Hatay’da yükselecek olan proje 390 konuttan oluşacak...

HEP İstanbul en iyi sürdürülebilir konut projesi seçildi!

Tekfen Gayrimenkul tarafından çevre dostu bir proje olarak hayata geçirilen HEP İstanbul, bu yıl Amerika’da düzenlenen ISBS2019 Sustainability Award - En İyi Sürdürülebilir Uygulamalar Yarışması’nda Sürdürülebilir Yapı–Konut Kategorisinde birinci seçildi.

Metal Yapı Konut'tan Evim Türkiye Fuarı'na özel indirim!

Evim Türkiye Fuarı’na Blue Lake ve Kemerlife XXIII projeleriyle katılan Metal Yapı Konut fuara özel olarak yüzde 15 indirim uyguluyor.

Metal Yapı Konut, Metal Gayrimenkul'e 4,6 milyon TL ödedi!

Metal Gayrimenkul tarafından Metal Yapı Konut A.Ş.'den alacağı olan 13 milyon 951 bin 552 TL'nin birinci taksit ödemesi bugün 4 milyon 652 bin TL olarak tahsil edildi...

yapı konut Haberi

yapı konut



BU PROJE KUSURSUZ...


ÇÜNKÜ ALTINDA SİZİN DE İMZANIZ VAR.


NP12 EVLERİ


NP12 Evleri, Yapı Konut'un olduğu kadar sizlerin de projesi.. İstanbul'da Anadolu Yakası'nın seçkin semtlerinden Altunizade'de, Boğaziçi Köprüsü'ne sadece 1 dakika mesafede, tarihi Nafiz Paşa Konağı'nın da içinde bulunduğu 12 dönümlük yemyeşil bir koruda yer alan projede, eşit büyüklükteki evlerin yaşam alanlarını kendi ihtiyacınız, tercihiniz ve zevkinize göre siz belirliyorsunuz.


Bodrum katı, giriş katı ve çatı katı için farklı plan seçeneklerinden yaşam tarzınız için en uygun olanları seçip, evinizi size özel bir dünya haline getiriyorsunuz.


NP12 Evleri, sakinleri için özel bir kulüp niteliği taşıyan kapatılabilir yüzme havuzu, tenis kortu, masa tenisi, voleybol ve...