25 / 04 / 2024

Yapıgen Yapım Tasarım adres

Yapıgen Yapım Tasarım adres

Yapıgen Yapım Tasarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Behram Celal Kurul, Halil İbrahim Kurul tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 5 Şubat'ta Fatih, Atikali Mahallesi'nde kuruldu.

Tabu Proje Film Video Yapım Prodüksiyon Tasarım Dekorasyon Dan.İnş.Taah.San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı!

Tabu Proje Film Video Yapım Prodüksiyon Tasarım Dekorasyon Dan.İnş.Taah.San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Tabu Proje Film Video Yapım Prodüksiyon Tasarım Dekorasyon Dan.İnş.Taah.San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkezi Maltepe'de yapıldı.

Mimars Yapım Proje Mimarlık ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu! 

Mimars Yapım Proje Mimarlık ve Tasarım Limited Şirketi Zeytinburnu'nda Rümeysa Sena, Şeyda Memiş ve Şeyma Memiş  ortaklığında kuruldu.

Enka Yapısal Tasarım Faaliyetleri Ve Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enka Yapısal Tasarım Faaliyetleri Ve Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Durmuş Burak Arslan ve Hasan Ergin ortaklığında kuruldu.

Berna Yapı Proje Tasarım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berna Yapı Proje Tasarım Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Berna Almış tarafından kuruldu.

Hook Yapı Ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Hook Yapı Ve Tasarım Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cenk Duran ve Ekrem Sarıoğlu ortaklığında kuruldu.

Akart Yapı Proje Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akart Yapı Proje Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yıldıray Peker tarafından kuruldu.

Türkiye Bina Deprem Yönetmeliği Kapsamında Yapılacak Tasarım Gözetimi ve Kontrolü Hizmetlerine Dair Tebliğde Değişiklik!

Türkiye Bina Deprem Yönetmeliği Kapsamında Yapılacak Tasarım Gözetimi ve Kontrolü Hizmetlerine Dair Tebliğde Değişiklik Yapılmasına İlişkin Tebliğ bugünkü 31371 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bina İnşaatlarında Kullanılacak Ahşap ve Metal Esaslı Kalıpların Tasarım, Hesap ve Yapım Esasları Hakkında Tebliğ!

Bina İnşaatlarında Kullanılacak Ahşap ve Metal Esaslı Kalıpların ve Taşıyıcı Kalıp İskelelerinin Tasarım, Hesap ve Yapım Esasları Hakkında Tebliğ bugünkü 31296 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Salacak Kıyısı, Taksim Meydanı ve Bakırköy Meydanı için yapılan tasarım oylamaları yanlış mı?

Salacak Kıyısı, Taksim Meydanı ve Bakırköy Meydanı için yapılan tasarım oylamaları yanlış mı? Mimar Sinan Genim, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Arslan Yapısal Tasarım Faaliyetleri Ve Mimarlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arslan Yapısal Tasarım Faaliyetleri Ve Mimarlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Arslan tarafından kuruldu.

Gentaş Hafriyat İnşaat Mimarlık Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gentaş Hafriyat İnşaat Mimarlık Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kuzu Bektaş ve Emin Genç tarafından kuruldu.

Bina Deprem Yönetmeliği Kapsamında Yapılacak Tasarım Gözetimi Tebliğde Değişiklik Yapılması Hakkında Tebliğ!

Türkiye Bina Deprem Yönetmeliği Kapsamında Yapılacak Tasarım Gözetimi Ve Kontrolü Hizmetlerine Dair Tebliğde Değişiklik Yapılması Hakkında Tebliğ Resmi Gazete'nin dünkü mükerrer sayısında yayımlandı.... 

Kayseri Kocasinan Gençlik Merkezi'nin yapımı hızlandı!

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Ahievran Mahallesi'nde yapımı devam eden Gençlik Merkezi'ni inceledi.

Yapıgen Yapım Tasarım adres Haberi

Yapıgen Yapım Tasarım adres

Yapıgen Yapım Tasarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Behram Celal Kurul, Halil İbrahim Kurul tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 5 Şubat'ta kuruldu. 


Yapıgen Yapım Tasarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Konut toplu konut motel pansiyon ve her türlü konaklama tesisleri ile sağlık ocağı poliklinik hastane spor tesisleri ve kompleksleri gibi turizm sağlık ve diğer hizmet sektörlerine ilişkin her türlü bina inşaatı yapmak.


Yapıgen Yapım Tasarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Fatih, Atikali Mahallesi, Hasan Fehmi Paşa Caddesi,...