24 / 04 / 2024

yapılarda mühendislik olmalımı

yapılarda mühendislik olmalımı

Makine Mühendisleri Oda Başkanı Hakan Özcan, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız'ı ziyaret etti. Yıldız, afet ve yıkım yaşamamak için şehirlere, binalara ve yapılara mühendisliğin sinmesi gerektiğini söyledi...

Riskli yapılarda oturanlar dikkat! İBB kira yardımı başvurusu 2024 nasıl yapılır? 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından riskli yapılarda oturan vatandaşlara belirli tutarda kira yardımı veriliyor. İBB tarafından verilen kira yardımı tutarları yeni yıl ile beraber değişti. Peki İBB kira yardımı başvurusu 2024 nasıl yapılır? 

Trias Yapı Ve Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trias Yapı Ve Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 2 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Oğul, Mehmet Akif Özçakal ve Narin Aliosman ortaklığında kuruldu.

Hager, Yapılarda Dönüşüm Zirvesi’nde sürdürülebilir çözümlerini sergiledi!

Hager, Yıldız Teknik Üniversitesinde düzenlenen “Yapılarda Dönüşüm Zirvesi”ne katıldı. Hager, Yapılarda Dönüşüm Zirvesi’nde sürdürülebilir çözümlerini sergiledi.

Gayrimenkul sektörü yapılarda dönüşüm için bir araya geldi! Depreme hazırlık öncelikli adım...

Gayrimenkul sektörü Yapılarda Dönüşüm Zirvesi’nde bir araya geldi. Yıldız Teknik Üniversitesi ve Odaklı Grup iş birliği ile düzenlenen “Yapılarda Dönüşüm Zirvesi” sektörün önde gelen isimlerinin katılımıyla gerçekleşti.

Tag Yapı Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Makina Sanayi İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tag Yapı Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Makina Sanayi İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Talha Güven tarafından kuruldu.

Zeyt Yapı Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Zeyt Yapı Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da 10.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Emine Kesim tarafından kuruldu.

Açarlar İnşaat Yapı Malzemeleri Mühendislik Profil Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Açarlar İnşaat Yapı Malzemeleri Mühendislik Profil Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Açar tarafından kuruldu.

Arm Constructıon Yapı Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Arm Constructıon Yapı Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Armağan tarafından kuruldu.

Demirallar Yapı Malzemeleri Mühendislik Elektrik Otomotiv Temizlik Reklam Limited Şirketi kuruldu!

Demirallar Yapı Malzemeleri Mühendislik Elektrik Otomotiv Temizlik Reklam Limited Şirketi Maltepe'de Zeki Sertbaş tarafından kuruldu.

Dekore İnşaat Lojistik Yapı Malzemeleri Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Dekore İnşaat Lojistik Yapı Malzemeleri Mühendislik Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Olcay Özata tarafından kuruldu.

Baumaks Yapı Teknolojileri Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baumaks Yapı Teknolojileri Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Songül Akalın tarafından kuruldu.

Divan Marine Yapı Ve Mühendislik Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Divan Marine Yapı Ve Mühendislik Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Cihad Alp Göroğlu tarafından kuruldu.

Natureza Yapı Proje Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Natureza Yapı Proje Mühendislik Limited Şirketi Ataşehir'de Doğa Yıldız ve Engin Tarakçı ortaklığında kuruldu.

yapılarda mühendislik olmalımı Haberi

yapılarda mühendislik olmalımı


Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, afet ve yıkım yaşamamak için şehirlere, binalara ve yapılara mühendisliğin sinmesi gerektiğini söyledi. 


Makine Mühendisleri Oda Başkanlığına seçilen Hakan Özcan, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Başkan Bekir Yıldız’ı makamında ziyaret ederek çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi, hizmetlerinden dolayı da teşekkür etti. 


Kocasinan Belediyesi'ni ağırlıklı olarak teknik elemanların oluşturduğunu belirten Başkan Bekir Yıldız, "Türkiye'nin en geniş teknik kadrolu belediyelerinden biriyiz. Makine Mühendisleri Odası’yla başından beri sıhhatli bir çalışma yürütüyoruz. Umarım bu çalışma daha üst seviyeye ulaşır. Afetler yaşamamak için şehirlere, binalara ve her türlü yapıya mühendisliğin sinmesini istiyoruz. Şehirdeki yapılarda makine, tesisat aksamıyla diğer alanların sıhhatli olması için yapılan işlere mühendislik sinsin istiyoruz." dedi. 


Birliğin ilk kurucuları arasında yer aldığını hatırlatan Başkan Bekir Yıldız, "Sürekli işbirliği halinde olacağız. Sizlerin...