25 / 04 / 2024

yapracık toki konutları

yapracık toki konutları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Ankara - Yapracık Toplu Konut Uygulaması kapsamında 2 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile Açık Satışa sunuluyor...

Yapracık TOKİ son başvuru tarihi ne zaman?

Yapracık TOKİ son başvuru tarihi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

TOKİ Ankara Yapracık 2019 başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Yapracık 2019 projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

Ankara Yapracık TOKİ başvuru tarihleri!

Ankara Yapracık TOKİ başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

TOKİ Ankara Yapracık başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Yapracık projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 28 Mayıs'ta başlıyor.

Ankara Yapracık TOKİ başvuruları bugün başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Yapracık projesi için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Ankara Yapracık başvuru yeri!

TOKİ Ankara Yapracık başvuruları bugün başladı. TOKİ'nin Ankara Yapracık'ta yer alan 5 adet konut kurasız olarak açık satışa çıkıyor.

TOKİ Ankara Yapracık son başvuru ne zaman?

TOKİ'nin Ankara Yapracık'ta hayata geçirdiği projenin stoklarında yer alan 5 adet konut kurasız olarak açık satışta. Peki, TOKİ Ankara Yapracık son başvuru ne zaman?

2016 TOKİ Ankara Yapracık başvuru dönemi!

Ödemelere göre 120 aya kadar vade sağlanan projede 5 adet konut satışta. TOKİ Ankara Yapracık başvurusu bugün başladı...

TOKİ Ankara Yapracık başvuruları başladı!

Ankara Yapracık Projesi kapsamında üretilen 5 adet konut 20 Eylül - 30 Aralık 2016 tarihleri arasında açık satış yöntemi ile satışa sunuldu.

TOKİ Ankara Yapracık başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Ankara Yapracık başvuruları bugün başlıyor. Toplamda 5 adet konutun açık artırma usulüyle satışa çıkıyor.

TOKİ Ankara Yapracık başvuruları yarın başlıyor!

Toplamda 5 adet konutun açık artırma usulüyle satışta. TOKİ Ankara Yapracık başvuruları yarın başlıyor...

Konya Hüyük TOKİ Konutları başvuru!

Konya Hüyük TOKİ Konutları başvuru işlemleri 25 Temmuz'da başladı ve devam ediyor. Ödemelere göre 240 aya kadar vade sağlanıyor.

Ankara Yapracık Toki başvuru!

TOKİ'nin Ankara Yapracık Toplu Konut Uygulaması kapsamında hayata geçirilen ve stoklarda yer alan 5 adet konut kurasız olarak açık satışa çıkarılıyor. İşte, Ankara Yapracık Toki başvuru tarihleri...

yapracık toki konutları Haberi

yapracık toki konutları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Ankara - Yapracık Toplu Konut Uygulaması kapsamında 2 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile Açık Satışa sunuluyor.



Ankara - Yapracık Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Bilkent Şubesi olacaktır. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 13 Ocak – 31 Mart 2014 tarihleri arasında ilgili bankanın Şubeleri tarafından kabul edilecek.


TOKİ Ankara Yapracık Konutları'nda en düşük konut fiyatı 209 bin 584 lira, en yüksek konut fiyatı ise 213 bin 473 lira olarak belirlendi. 



Detaylı bilgi için