29 / 03 / 2024

Yaratıcı Çocuklar Derneği fotoğraf yarışması

Yaratıcı Çocuklar Derneği fotoğraf yarışması

Rönesans Gayrimenkul Yatırım bünyesindeki Alışveriş Merkezleri, Yaratıcı Çocuklar Derneği ve Fotopya işbirliği ile bu yıl ikinci kez fotoğraf yarışması düzenliyor. Bu yılki yarışmanın konusu ise: “Dostluk Kareleri”...

Denizbank ve Türk Eğitim Derneği'ni depremzede çocukları için el ele verdi!

Denizbank ve Türk Eğitim Derneği'ni depremzedeler için el ele verdi. Depremzede çocuklar için Afet Bursu Programı hayata geçti. İşte detaylar!

Ahbap Derneği'ne gelen bağışlar nereye gidecek? Haluk Levent tek tek açıkladı!  850 milyon TL...

Şarkıcı Haluk Levent, kurucusu olduğu Ahbap Derneği'nin depremzedeler için topladığı yardımların nasıl kullanılacağını tek tek anlattı. Arkasına kendisine destek veren ünlü isimleri alan Levent, deprem bölgesine 850 milyon TL bütçe ayırdıklarını söyledi. İşte Haluk Levent'in o açıklamaları...

Sadakataşı Derneği, Suriyeli çocukları sıcak yuvaya kavuşturuyor!

Sadakataşı Derneği, Suriye'deki savaşta anne ve babasını kaybeden 12 yaşındaki Zeynep ve ailesi için briket ev inşa etti.  

Sadakataşı Derneği'nin İdlib'teki briket ev projesinde sona geliniyor!

Sadakataşı Derneği, İdlib'te yaşanan çatışmalar nedeniyle sığınmacılar için kalıcı konutların yapımına devam ediliyor. Yapımı tamamlanmak üzere olan 1530 briket evlerden 310'unun açılışı yapılarak sığınmacı ailelere verildi.

Mesa Cadde'den Bir Hayalim Var Derneği'ne destek!

MESA, Aslan Yapı ve CABA’ nın ortaklığı ile hayata geçirilen Mesa Cadde projesinin sakinleri çocukların hayallerini gerçekleştirecek. Mesa Cadde'den ev sahibi olmak isteyenler yerine proje yönetim kurulu 'Bir Dileğim Var Derneği’ne bağışta bulunacak.

Otis Türkiye mimarların yaratıcılıklarına hitap ediyor!

Dünyada ve Türkiye’de prestijli yapılara imza atan mimarlar, yaratıcılıklarını destekleyen özel tasarımlara sahip yenilikçi asansörleri tercih ediyor.

Rigips'ten alçı levha sistemleri için dayanıklı ve yaratıcı çözümler!

Alçı sektöründe Türkiye’de uzun yıllardır faaliyet gösteren Rigips, alçı levha sistemleri için geliştirdiği yeni köşe profilleri AquaBead ve EasyFlex ile duvar ve tavan oluşumlarındaki köşeler için dayanıklı ve yaratıcı çözümler sunuyor...

Yardımeli Uluslararası İnsani Yardım Derneği'nden Somali'ye hastane!

Yardımeli Uluslararası İnsani Yardım Derneği, "Çocuklar Ölmesin, Anneler Ölüm Nöbeti Tutmasın" sloganıyla Mogadişu'da kadın doğum ve çocuk hastanesi inşa etti" açıklamasını bulundu.

Çocuklar Gülsün Diye Derneği Uşak'ta anaokulu açtı!

Çocuklar Gülsün Diye Derneği, yeni yıla yeni bir anaokulunun açılışıyla başladı. Çocuklar Gülsün Diye Derneği, 31’inci anaokulunu Uşak’ın Sivaslı ilçesinde açtı.

Çocuklar Gülsün Diye Derneği, 30. anaokulunu Ağrı'da açtı!

Okul öncesi eğitimin yaygınlaşmasına katkıda bulunmak amacıyla 2010 yılında yola çıkan sanatçı Gülben Ergen'in başkanlığını yaptığı Çocuklar Gülsün Diye Derneği, 30'uncu anaokulunu Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesi'nde açtı.

Çocuklar Gülsün Diye Derneği, Ağrı'da anaokulu açacak!

Türkiye’de okulöncesi eğitimin yaygınlaşmasına katkıda bulunmak amacıyla 2010 yılında yola çıkan Çocuklar Gülsün Diye Derneği, 30. anaokulunu Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde açmaya hazırlanıyor.

Çocuklar Gülsün Diye Derneği Doğubayazıt'ta anaokulu açacak!

Türkiye'de okul öncesi eğitimin yaygınlaşmasına katkıda bulunmak amacıyla 2010 yılında yola çıkan Çocuklar Gülsün Diye Derneği, 30. anaokulunu Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde açmaya hazırlanıyor.

Çocuklar Gülsün Derneği'nin anaokulu Gölbaşı'nda açıldı!

Cumhuriyet Bayramı'nın en güzel hediyesi başkentli miniklerin oldu. Çocuklar Gülsün Derneği'nin 29'uncu anaokulu Gölbaşı'nda açıldı.

Yaratıcı Çocuklar Derneği fotoğraf yarışması Haberi

Yaratıcı Çocuklar Derneği fotoğraf yarışması

Rönesans Gayrimenkul Yatırım bünyesindeki Alışveriş Merkezleri, Yaratıcı Çocuklar Derneği ve Fotopya işbirliği ile bu yıl ikinci kez fotoğraf yarışması düzenliyor. Bu yılki yarışmanın konusu ise: “Dostluk Kareleri” Yarışmada dereceye giren fotoğraflar Rönesans’ın ülke geneline yayılmış; Optimum Outlet (İstanbul, Ankara, İzmir, Adana), Kozzy AVM (İstanbul) ve Piazza AVM (Samsun, Kahramanmaraş, Şanlıurfa)’lerinde sergilenecek. “


Geçtiğimiz sene “Gülümseten Kareler” konulu fotoğraf yarışmasına gösterilen yoğun katılım nedeniyle bu sene de yarışmanın ikincisinin düzenlenmesine karar veren Rönesans ve

Yaratıcı Çocuklar Derneği, bu yılki yarışmanın konusunu ise “Dostluk Kareleri” olarak belirledi.


Dostlukları, dostluğu hep yaşamak, yaşatmak ve tüm dünya ile paylaşmayı amaçlayan “Dostluk Kareleri” isimli fotoğraf yarışması, üç farklı yaş grubuna yönelik düzenlenecek. “18 yaş üstü”, “Lise 9-12. sınıf öğrencileri” ve “Ortaokul 5-8. sınıf öğrencileri” kategorilerinde yarışacak eserler,...